Nieuwe wereldorde Acoliet Melinda Gates verschijnt op de Today show en dringt hard aan op een wereldwijd vaccin terwijl ze een omgekeerd kruis draagt

De Rooms-katholieke Melinda Gates droeg een helder en glanzend omgekeerd kruis om haar nek in een interview bij de TODAY Show waarin ze hard oushte voor een wereldwijd COVID-19-vaccin.

Symboliek is erg belangrijk voor groepen zoals de Illuminati, de Nieuwe Wereldorde en anderen, omdat ze je graag laten zien hoe veel slimmer ze zijn dan jij en ik. Ze vinden het leuk om hun ware agenda recht in onze gezichten te gooien en ons uit te dagen om erachter te komen. Dit alles brengt ons bij een interview dat de TODAY Show op 8 november met Melinda Gates deed, waar we Melinda een omgekeerd of omgekeerd kruis om haar nek zien dragen. Wie draagt ​​er graag omgekeerde kruisen? Satanisten, heidenen, heksen, heksenmeesters, New Agers, de meeste mensen in Hollywood … je snapt het wel.

Waarom gebruikten de eerste-eeuwse christenen het kruis nooit als teken of symbool? Omdat het het instrument was van de martelende dood van Jezus van Nazareth. Het kruis als iconische symboliek zou niet verschijnen totdat het bijbelse christendom rond 325 na Christus door de Romeinen werd gekaapt. Vanaf dat moment zie je overal kruisen, aangezien Rome het heidendom met het christendom doordrenkte. De bijbel vertelt ons dat het kruis het teken is van een vloek, en vervloekte mensen hangen eraan. Niemand met een gezond verstand die geloofd in de bijbel wil het teken van een vloek om zijn eigen nek, laat staan ​​een omgekeerd kruis dragen zoals de heidenen dat doen.

Ik zal je zelf laten beslissen waarom Melinda Gates ervoor koos om een ​​omgekeerd kruis op nationale televisie te dragen. Ik weet dat ze naar de katholieke school ging en dat zij en Bill hun kinderen als katholieken hebben opgevoed. Maar als je kijkt naar de miljoenen dollars die ze geven aan Planned Parenthood, een organisatie die bestaat om kinderen in de baarmoeder af te slachten, dan wordt wat voor soort katholiek ze precies is, op zijn zachtst gezegd een beetje duister.

De Rooms-Katholieke Kerk, wat ik het namaak-christendom noem, houdt van vreemde occulte en heidense symboliek. Door de jaren heen hebben we je de Vaticaanse Audiëntiezaal laten zien die precies de vorm heeft van een gigantische slang en het meest gekke, meest smerige beeld staat precies achter de paus. Het Vaticaan is in hoge mate doordrongen van occulte symboliek. Melinda Gates is katholiek, doe de wiskunde.

Melinda Gates over pandemie: ‘We hebben geen leiderschap gehad op nationaal niveau … het is chaos’
VAN TODAY: Als onderdeel van onze coronavirus-serie The Search for Solutions sprak Savannah Guthrie van TODAY exclusief met Melinda Gates, die de pandemie aanpakt via de Bill and Melinda Gates Foundation. Ze zegt dat er ‘een paar goede kandidaten’ zijn voor een vaccin en dat de VS ‘moeten gaan kijken naar een beleid voor betaald ziekteverlof’ om werknemers aan de frontlinie te helpen. Ze bekritiseert ook de regering-Trump vanwege de reactie op de crisis: “We hebben geen leiderschap gehad op nationaal niveau … het is chaos.”

Bronnen:

Today

Bill and Melinda Gates fund study into finding coronavirus cure ...

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner