Kom net als Axel op voor online privacy

Aluminium is een toxine dat sterk verbonden is met de ontwikkeling van Alzheimer en andere ziekten. Helaas wordt aluminium op grote schaal in onze omgeving aangetroffen. We leven in het ‘aluminiumtijdperk’ en ons lichaam verzamelt het na verloop van tijd, vooral in onze hersenen.

Wat we in klinische onderzoeken, waarbij zowel gezonde individuen als personen met een ziekte betrokken waren, hebben aangetoond is dat het dagelijks drinken van ongeveer een liter siliciumrijk mineraalwater de verwijdering van toxisch aluminium uit het lichaam via de nieren en uiteindelijk de urine kan versnellen. In feite hebben onze onderzoeken aangetoond dat mensen een aanzienlijke vermindering van hun lichaamsbelasting van aluminium ervoeren, waaronder een daling tot 70% in één geval, gedurende een periode van slechts 12 weken.

Omdat het metaal aluminium aanwezig is in onze voeding, watervoorziening en bodem, lijden de meeste mensen aan een zekere mate van aluminiumtoxiciteit. Na jaren van geaccumuleerde blootstelling en opslag ervan in lichaamsweefsels, kan dit gif resultaten hebben die variëren van hersendegeneratie tot skeletafwijkingen.

Siliciumrijk mineraalwater helpt aluminium uit het lichaam te verwijderen doordat het rijk is aan oplosbaar silicium of kiezelzuur. Deze vorm van silicium volgt watermoleculen door de darmwand en in de bloedbaan, waar het een scheikundige verbinding vormt met aluminium; hydroxyaluminosilicaat. Deze vorm van aluminium kan eenvoudig door de nieren uit het bloed worden gefilterd. Op deze manier zorgt siliciumrijk mineraalwater ervoor dat de uitscheiding van aluminium in de urine wordt verhoogd.
Silicarijk mineraalwater verhoogt de uitscheiding van aluminium in de urine.
Onze inspanningen zijn er nu op gericht om zonder twijfel vast te stellen dat deze verlaagde concentraties van aluminium direct gerelateerd kunnen worden aan verbetering van de symptomen van de patiënt en zelfs aan de algehele gezondheid. In het geval van de ziekte van Alzheimer hebben we onlangs ontdekt dat het drinken van siliciumrijk water gedurende slechts 12 weken significante verbeteringen in de cognitieve functie veroorzaakte zonder enige bekende of waargenomen bijwerkingen. Dit betekent dat simpelweg het drinken van siliciumrijk water een volledig veilig, niet-invasieve manier is om aluminium uit het lichaam te verwijderen en iets dat potentieel iedereen ten goede kan komen, inclusief mensen met ziekten zoals de ziekte van Alzheimer.
Nu wil ik iedereen aanmoedigen om meer siliciumrijk mineraalwater te drinken in hun dagelijks leven. Er zijn al twee merken siliciumrijk mineraalwater beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk; Fiji-water en Volvic. Er zijn verschillende anderen in Europa en de rest van de wereld. Waar u op moet letten is een minimumconcentratie van 30 mg/L of 30 ppm ‘silica’ op het etiket.
We vinden het moeilijk om financiering voor ons onderzoek te krijgen dus het water dat we in al onze klinische onderzoeken hebben gebruikt (en waarvan we dus wetenschappelijk bewezen hebben dat het effectief is) is nu ook commercieel beschikbaar in het VK en Europa. Een deel van de opbrengsten van dit water wordt gebruikt voor onderzoek naar aluminium aan Keele University. Als u ons wilt ondersteunen en uw eigen gezondheid wilt verbeteren kunt u ACILIS by SPRITZER ®-water kopen in onze webshop. Het is natuurlijk artesisch gebotteld water uit Maleisië en het is zeer rijk aan silica met ongeveer 55,2 mg/L of 55,2 ppm silica. We hebben aangetoond dat ACILIS by SPRITZER ® effectief is in het verwijderen van aluminium uit het menselijk lichaam en dat het effectief kan zijn voor iedereen om zichzelf te beschermen tegen de mogelijke toekomstige toxiciteit van aluminium. Ik drink het zelf!
Gezondheid,
Dennis Nelisse
Bron: Acilis

© www.bof.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 29 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner