‘Niks aan de hand mensen’. Enorme uitbraak coronavirus dreigt voor Nederland: teller staat nu op 503 besmettingen en 5 doden

Het zou allemaal wel meevallen met een massale uitbraak van het coronavirus in Nederland. Ondertussen zien we een stijging van 30 procent ten opzichte van gisteren. De teller van besmette personen staat nu op 503. En het nieuws wordt nog erger: bij een ‘zorgonderzoek’ – oftewel een random check – onder ziekenhuispersoneel in Brabant, blijkt dat bijna 4 procent besmet is. 

RIVM on Twitter

Er zijn sinds gisteren 121 nieuwe patiënten met #COVID-19 bij het RIVM gemeld. Hiermee komt het totaal aantal positieve testen in Nederland op 503. Daarnaast is er een vijfde persoon aan het #coronavirus overleden. Meer info: https://t.co/SBKF15zTdP #COVID19

Het RIVM komt met een niet al te leuke boodschap: in één dag zouden er 121 nieuwe besmettingen gevonden zijn. De stijging komt door een ‘zorgonderzoek’. Bijna 1100 ziekenhuismedewerkers in Brabant werden getest: 3,9 procent bleek ook besmet te zijn. Maar nu komt het rare:

Het feit dat zorgmedewerkers besmet zijn met het coronavirus kan meerdere dingen betekenen. Het kan zijn dat het percentage besmettingen in de ziekenhuizen een weergave is van het aantal besmettingen onder de Brabantse bevolking. Maar het zou ook kunnen betekenen dat het percentage besmettingen onder ziekenhuismedewerkers hoger is, omdat zij door hun werkzaamheden eerder in contact kunnen komen met het virus. Het RIVM gaat dit nog verder uitzoeken.

Het RIVM zelf zegt dat het percentage een weergave KAN zijn, maar mocht deze stelling waar zijn dan spreken we dus over honderdduizend mensen in Brabant. Want in Noord-Brabant wonen er zo’n 2,5 miljoen mensen.

Lees ook:  Rutte laat links eens vallen en probeert het eens met rechts (Wilders) voordat er bloed gaat vloeien

Het is een boude stelling van het RIVM, want als dit echt is zo dan staat Nederland in één klap bovenaan het rijtje van besmette landen.

 

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties 1

Kerst Muts op donderdag 12 maart 2020 00:45

Gaan echt veel dodem vallen

Gaan echt veel dodem vallen
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner