By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren

Britse minister: Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten

Discriminatie van werknemers op basis van hun afkomst, huidskleur, uiterlijk, religie, sekse of geaardheid is in de meeste Westerse landen streng verboden, en kan werkgevers op hoge boetes komen te staan. Zoals het er nu naar uitziet gaat daar één grote uitzondering op komen: vaccinaties. Britse bedrijven hebben hun juristen al de opdracht gegeven om ‘no jab no job’ contracten op te stellen. Mensen worden voortaan alleen aangenomen als ze zijn gevaccineerd, en later moet deze eis ook voor bestaande werknemers gaan gelden. De overheid doet alsof haar neus bloedt, maar is natuurlijk de grootste drijvende kracht hierachter door niet in te grijpen, en dit zelfs te stimuleren. En vergis u niet: dit dreigt binnen afzienbare tijd ook in Nederland te gaan gebeuren.

Bestaande werknemers zijn binnenkort ook aan de beurt

De Financial Times haalt diverse advocatenfirma’s aan die zeggen door bedrijven en instellingen, inclusief verpleeghuizen en multinationals, te zijn ingehuurd om contracten op te stellen waarin het werknemers wordt verplicht een vaccinatiebewijs te overhandigen. Sommige bedrijven onderzoeken ook of bestaande werknemers dezelfde verplichting kan worden opgelegd. Voor het veranderen van contracten is echter de instemming van werknemers nodig.

Daar is een simpele oplossing voor: ontsla iedereen (hetzij direct, hetzij via een constructie, zoals bijvoorbeeld een overname of (nep-)faillissement), en biedt ze vervolgens een nieuw contract aan, maar deze keer met de vaccinatie eis erin opgenomen. De overheid zal een dergelijk trucje zo goed als zeker door de vingers zien, indien het achter de schermen al niet wordt gestimuleerd of zelfs afgedwongen (met bijvoorbeeld belastingvoordelen, vergunningen, et cetera.).

Mensen kunnen aanklachten indien wegens discriminatie

Een niet bij name genoemde jurist gaf toe dat het risico bestaat dat (potentiële) werknemers die bijvoorbeeld zwanger zijn (of willen worden), of vaccinaties weigeren op basis van hun geloofsovertuiging of gezondheidssituatie, aanklachten zullen kunnen indienen wegens discriminatie. De jurist gaf aan dat verplichte vaccinaties er echter waarschijnlijk toch gaan komen, in ieder geval voor mensen die tot de hoge risicogroepen behoren, zoals medici, verplegend personeel en docenten.

De Confederation of British Industry (CBI) vindt echter dat er (nog) geen rechtvaardiging is voor een vaccinatie verplichting, en geeft de voorkeur aan massale testen. ‘De Britse regering heeft vaccins niet verplicht gesteld, dus werkgevers kunnen dat ook niet doen,’ verklaarde Peter Cheese van CIPD, een non profit organisatie voor professionals met meer dan 150.000 leden. ‘Ook zouden ze niet op basis van het vaccin mensen moeten beperken om naar hun werk te komen.’

Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten

Minister van Vaccinaties Nadhim Zahawai zei afgelopen dinsdag het aan bedrijven over te laten wat ze gaan doen. ‘Maar we het hebben nog geen bewijs van het effect van vaccins op de verspreiding (van het virus).’ De WHO en topwetenschappers hebben echter al gewaarschuwd dat de Covid-19 vaccins noch de verspreiding, noch de veronderstelde ziekte zelf kunnen voorkomen of zelfs maar vertragen. De talloze mutaties maken de vaccins sowieso zo goed als zeker compleet zinloos.

Volgens minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab overweegt de regering wel degelijk om vaccinpaspoorten in te voeren, bijvoorbeeld in supermarkten.

De anti-Brexit oprichter van Pimlico Plumbers, Charlie Mullins, kondigde in januari aan dat hij van al zijn werknemers gaat eisen dat ze zich laten inenten: ‘No vaccine, no job.’ Een vaccinatie verplichting zal volgens Mullins standaard in de contracten worden opgenomen. Barchester Healthcare, dat meer dan 200 verpleeghuizen heeft, zei eveneens dat mensen die niet zijn gevaccineerd niet zullen worden aangenomen.

Een wetenschapper van de Duitse Ethische Raad pleitte er eind 2020 al voor om vaccinweigeraars zelfs uit te sluiten van kritieke gezondheidszorg.

Ongekende duisternis

Een vaccinatieverplichting komt naar mijn stellige overtuiging neer op de grootste mensenrechtenschending in de geschiedenis van onze planeet, die op de met afstand grootste misdaad tegen de menselijkheid kan uitlopen indien deze experimentele genetische manipulatie ‘vaccins’ bij miljoenen – en misschien zelfs wel miljarden – mensen gruwelijk fout blijken te gaan. Iedereen die een dergelijke verplichting invoert, uitvoert of zelfs maar steunt, zal zich hier dan in meer of mindere mate medeplichtig aan hebben gemaakt.

Een in vals licht verpakte ongekende duisternis dreigt neer te dalen over deze wereld.

Xander

(1) Breitbart via Technocracy News

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 02 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner