Nog even en ze kunnen ook jou hacken (video)

 Alsof de wereld waarin we nu leven nog niet bizar genoeg is met alle onzekerheden van een rondwarend "virus", komt daar nog iets bij.

Onderdeel van de nieuwe wereld die nu op ons afkomt is dat we niet alleen een internet der dingen zullen hebben, maar een internet der levende dingen.

image


In de onderstaande video hoor je het verhaal van Bryan Kofron, een beveiligingsspecialist die jarenlang werkte voor een bedrijf in Seattle in de Amerikaanse staat Washington. Hij werkt daar niet meer omdat hij ontslag nam met als reden dat hij zich niet langer kon verenigen met de manier waarop deze organisatie opereerde.

Dit bedrijf werkt namelijk aan een geheim en illegaal programma van de Amerikaanse overheid en schendt daarbij de grondwettelijke rechten van iedere Amerikaanse en wereldburger op een dagelijkse basis.

De soort programma’s waar nu druk aan wordt gewerkt betreft de mogelijkheid om het menselijk brein te koppelen aan een computer c.q. het internet. Daarnaast wordt geexperimenteerd met programma’s waarbij men door middel van krachtige computers het menselijk brein wil simuleren, dit op basis van wat men noemt reverse engineering. Een beetje dezelfde soort techniek die men heeft gebruikt om de ruimteschepen van buitenaardsen op aarde na te bouwen.

Wat men dan hoopt is dat uiteindelijk een situatie ontstaat waarbij het menselijk brein als het ware wordt vermengd met A.I. (kunstmatige intelligentie) via internet.

De bedrijven die werken aan dit soort technologie zijn van het soort waar Bryan voor werkte die dit weer doen in samenwerking c.q. opdracht van het Amerikaanse leger dat bij alles een coördinerende en overheersende rol speelt.

Het geniepige van dit alles is dat ze niet je schedel open hoeven maken om een verbinding met het internet tot stand te brengen. Alles wat ze nodig hebben is je DNA. Daaruit extrapoleren ze dan wat Bryan noemt de resonerende frequentie van dat DNA. Hiermee zijn ze dan via radio- en microgolven in staat om jouw gedachten te lezen en te beïnvloeden.

Een wetenschapper vergelijkt het DNA met digitale informatie in een buis en hij zegt dat als ze in staat zijn om in die buis te komen, ze mensen een verlengstuk kunnen maken van het internet. Hij spreekt dan ook niet meer over het internet der dingen, maar over het internet der levende dingen.

Als ze eenmaal jouw DNA hebben en dat hebben versleuteld in een soort biologische code, dan kunnen ze bepaalde signalen uitsturen, bijvoorbeeld via satellieten, waarbij die specifieke code wordt gebruikt. Alleen jij zal dan daarop reageren omdat de resonerende frequentie van dat signaal precies overeenkomt met alleen jouw DNA. Alle mensen bij jou in de buurt zullen daar niets van merken, maar jij wel degelijk. Jij zult zelfs stemmen in je hoofd kunnen horen die er ook daadwerkelijk zijn via deze techniek, maar wat mensen direct om je heen niet kunnen waarnemen.

Wanneer je de onderstaande video bekijkt, dan zie je dat op een gegeven moment iedereen met zijn hersenen is verbonden met internet, waardoor je ook dingen krijgt zoals het delen van geheugen. Niet dat je dat graag zou willen, maar je zou dan via internet bijvoorbeeld verbonden kunnen worden met het geheugen van Mark Rutte zoals dat gisteren was.

Op het moment dat alle menselijke hersenen eenmaal zijn verbonden met internet, dan kunnen bijvoorbeeld autoriteiten of ander gespuis letterlijk door jouw ogen naar de wereld kijken. Bryan zegt dat hij dit met eigen ogen heeft kunnen waarnemen en dat het heel bizar is, net alsof je in een soort gecompliceerd videospel zit. Eigenlijk kan je stellen dat anderen jou kunnen hacken op het moment dat alle hersenen zijn verbonden met internet.

Met de technologie zoals die nu wordt ontwikkeld kunnen ze plaatjes of beelden in jouw hersenen planten die levensecht echt zijn. Op een gegeven moment ontstaat er een soort mix, waarbij je enerzijds nog in de gewone wereld leeft en anderzijds in een soort 3D virtual reality, een beleving die aanvoelt alsof het helemaal echt is. Feitelijk leven we al zo en is dit een extra laag, layer, die daar dan weer eroverheen gaat. In een simpele vorm zien we dat nu al; augmented reality of aangevulde realiteit in het Nederlands.

Maar, wat ze ook kunnen doen met die technologie is jouw emoties manipuleren. Zo kunnen ze jou liefde laten voelen, maar ook haat, angst of gevoelens van depressiviteit, nerveus of vol zelfvertrouwen.

Het wordt zelfs zo eng, dat wanneer ze jou eenmaal hebben gehackt, ze je eigen persoonlijkheid weghalen, volkomen uitwissen en vervangen door een door hen geprogrammeerde persoonlijkheid en je zou er zelf helemaal niets van merken. Daarna denk je nog steeds dat je beschikt over vrije wil, terwijl het in werkelijkheid de wil van iemand anders is.

Jouw eigen gedachten worden geblokkeerd, maar je hebt nog wel steeds gedachten, alleen zijn deze in jouw hersenen geplaatst, waar wel zodanig dat jij niet eens beseft dat de gedachten die je hebt helemaal niet de jouwe zijn.

Wanneer ze eenmaal jouw DNA gedecodeerd hebben tot een digitale sleutel en wanneer ze hetzelfde doen met de rest van de bevolking, dan hoeven ze geen legers meer de straat op te sturen om mensen te onderwerpen aan hun wil. Het kan allemaal op afstand worden gedaan door superkrachtige computers.

En misschien het meest enge van alles is dat deze technieken op dit moment al bestaan. Het is zelfs al zover dat zelfs Bryan die ermee heeft gewerkt het “mind blowing” noemt, een hele goede uitdrukking van wat er werkelijk gebeurt en waarom we koste wat het kost moeten vermijden dat er ooit een internet der dingen via 5G ontstaat of nog erger, een internet van levende dingen. De clou of in ieder geval iets wat mogelijk binnen onze invloedsfeer ligt, is dan ook om op dit moment de uitrol van 5G te stoppen.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers