By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Noorse FHM: ​​groter risico om te overlijden door het vaccin dan door corona

Noren lopen een groter risico om te overlijden door vaccinatie met Astra Zeneca’s vaccin dan om te overlijden aan covid-19. Dat heeft het National Institute of Public Health, dat overeenkomt met de Zweedse Public Health Agency, vastgesteld, meldt VG.

Het National Institute of Public Health heeft eerder aanbevolen om het vaccin van Astra Zeneca volledig stop te zetten in Noorwegen, meldt Fria Tider.

In afwachting van een definitief besluit heeft Noorwegen er nu voor gekozen om 200.000 doses van het schandaalvaccin in Zweden te dumpen, dat het nog steeds gebruikt bij 65-plussers.

Volgens berekeningen is het National Institute of Public Health tot de conclusie gekomen dat er in Noorwegen een groter algemeen risico bestaat om te overlijden aan het Astra Zeneca-vaccin dan te overlijden aan de symptomen van covid-19, schrijft VG.

De Zweedse tegenhanger van het bureau, de Zweedse Public Health Agency, heeft echter een totaal andere beoordeling gemaakt en is van mening dat het voordeel van het vaccin veel groter is dan het risico op bijwerkingen.


.

“Het vaccin van Astra Zeneca heeft een hoog beschermend effect en vermindert het risico op ernstige ziekte en overlijden aanzienlijk, vooral onder ouderen en zwakken. De gemelde gevallen van ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam en treffen in de meeste gevallen mensen onder de 60”, zei staatsepidemioloog Anders Tegnell onlangs toen FHM aankondigde dat het vaccin zou worden aanbevolen voor mensen ouder dan 65 jaar.

Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 16 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner