Noorwegen: 30 dodelijke vaccin gevallen in drie dagen tijd

In Noorwegen is grote zorg ontstaan over het aanzienlijke aantal doden onder oudere inwoners die een van de in alle haast goedgekeurde Covid-vaccins van de firma's Pfizer en Moderna hebben ontvangen. Volgens de Noorse gezondheidsautoriteiten gaat het per 21 januari om 30 dodelijke gevallen die in verband worden gebracht met een van eerdergenoemde vaccins. Hoe zorgwekkend is deze voorlopige tussenbalans?

Noorse autoriteiten zoeken uitweg

Het waren uitgerekend de Noorse autoriteiten die als eersten in Europa waarschuwden voor de mogelijke ernstige bijwerkingen van de in alle haast door het EMA goedgekeurde vaccins. En toch gaat het in dit land goed mis.
Zo meldt het Noors Geneesmiddelenbureau (Statens legemiddelverket): 'A total of 30 reports concerning deaths have been processed.' Geschrokken van deze eerste ervaringen haast het bureau een eerste relativering te zoeken: 'This does not imply that there is a causal relationship between the deaths and the vaccine.'
Met deze relativering lijkt het bureau zich er niet bewust van te zijn dat deze relativering ook geldt voor alle als 'Corona-doden' getelde personen. Ook daarvoor kan worden gesteld dat er geen causaal verband aangetoond is tussen de dood en het met een gebrekkige PCR-test vastgestelde 'besmetting' met het Covid-19-virus. Bekend is dat naar schatting 80% van de als Corona-doden getelde personen al voor de vaststelling van Corona, geconfronteerd was met 'meervoudig onderliggend lijden' en op hoge leeftijd was, een leeftijd waarop men ook aan andere oorzaken sterft. Dit argument wordt dus eenzijdig gebruikt.

Meten met twee maten

Dat vooral de westerse media de relativerende opmerkingen van de Noorse autoriteiten als basis voor hun berichtgeving nemen, waar media in andere delen van de wereld het accent leggen op het aantal doden, is ook de Iraanse media opgevallen.
Onder de kop 'US, UK media silent on Pfizer vaccine after 23 Norwegian deaths' hekelt Pars Today die eenzijdige berichtgeving. Zij constateert dat de Noorse autoriteiten nadrukkelijk aangeven dat 13 van de doden al boven de 80 jaar waren. Dat dit argument ook geldt voor de mogelijke doodsoorzaak van met Covid-19 'besmette' personen, wordt ook hier vergeten. Zo wordt nu iedereen die aan longziekte of infecties aan de luchtwegen als 'Corona-dode' genoteerd, ook al is het slachtoffer op (zeer) hoge leeftijd.
Hier wordt duidelijk met twee maten gemeten. De krant gaat verder: 'The death of 23 elderly people in Norway is a large number as only about 33,000 people have received COVID-19 shots in the small Northern European country.' Het getal 23 is inmiddels al opgelopen tot 30.

Miljoenen mensen worden komende weken gevaccineerd

In het licht van deze verontrustende berichten, die overigens uit meerdere landen komen, vraag je af wat het betekent als de komende weken wereldwijd miljoenen mensen een van de genoemde vaccins zullen ontvangen. Naast de reacties op korte termijn van oude en zieke mensen onmiddellijk na de vaccinatie, bestaat het gegronde vermoeden dat de nieuwe mRNA- en RNA- en vectorvaccins ook op middellange en lange termijn een nog onbekend gevaar kunnen vormen voor de grote massa van degenen die zich willen laten vaccineren, zelfs voor gezonde jonge mensen.
In een rapport van oktober 2020 stelt het Amerikaanse National Lybrary of Medicin (National Center for Biotechnology Information) dat te vaccineren personen vooraf grondig geïnformeerd moeten worden over de mogelijke bijwerkingen van de diverse en daarmee verschillende type vaccins. En gezien de industriële aanpak, waarbij burgers in hoog tempo door 'vaccinatiestraten' worden geleid, kan van degelijke informatie geen sprake zijn. Alle kritische geluiden die burgers zouden kunnen informeren worden stelselmatig uit de media gehouden of van het internet geweerd.

Bronnen

Artikel: ezaz.nl

Afbeelding van Peggy und Marco Lachmann-Anke via Pixabay

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 21 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers