By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

NY Times zegt “Great Reset” is een “samenzweringstheorie”… op dezelfde dag dat het World Economic Forum het viert

Op dezelfde dag dat het World Economic Forum “The Great Reset” aankondigde als een positieve manier om “toekomstige veerkracht voor globale risico’s” op te bouwen, verklaarde de New York Times het geheel tot een “samenzweringstheorie”, meldt Summitnews.

De NYT was blijkbaar van streek dat “The Great Reset” op Twitter viraal ging en publiceerde een artikel waarin het tot “een ongegronde samenzweringstheorie over het Coronavirus” werd verklaard.

In werkelijkheid hebben het WEF, NGO’s en wereldleiders maandenlang de noodzaak gehypet om de “kans” – in de woorden van Justin Trudeau – te benutten om “The Great Reset” te bereiken.

In het verslag van de NYT wordt Trudeau genoemd, maar het feit dat hij Covid-19 openlijk als “kans” had bestempeld tijdens een VN-conferentiegesprek, wordt verzwegen.

Op dezelfde dag dat de Times beweert dat de kwestie een koortsdroom is van “extreemrechtse internet commentatoren”, viert het World Economic Forum zelf “The Great Reset” als een manier om “toekomstige veerkracht voor globale risico’s” op te bouwen.

Het NYT verslag noemt het dan een “ongegrond gerucht” dat de elites de pandemie gebruiken “om hun globale economische controle op te leggen aan de massa’s”, ondanks het feit dat Davos globalist Karl Schwab specifiek deze agenda aankondigt in zijn recente boek, COVID-19: The Great Reset.

Zoals Summitnews al eerder meldde, onderschrijft Schwab ook openlijk een technocratische dictatuur waarbij mensen implanteerbare microchips zouden accepteren die hun gedachten kunnen lezen, evenals hersenscans om te mogen reizen.

Het volstaat te zeggen dat de Times het boek van Schwab helemaal niet heeft genoemd.

De NYT nam toen klaarblijkelijk contact op met zowel Twitter als Facebook in een poging om informatie over “The Great Reset” te laten verwijderen, maar Twitter weigerde dit te doen en Facebook reageerde niet.

Met andere woorden, in een poging om de mensen ervan te overtuigen dat de elite geen snode “Great Reset” nastreeft, lobbyde de krant van de elite om informatie over deze “samenzwering” (die niet bestaat) te laten verwijderen uit de publieke consumptie.

Ja, dat zal hen echt overtuigen.


.

Frontnieuws

© © Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
04 december 2020
Vandaag bij een bouwmarkt ook getuige geweest van een hel...

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020