Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

‘Obamagate!’ twitterde de Amerikaanse president Trump als reactie op Fox News frontman Tucker Carlson, die uit de doeken deed hoe de vorige president van de VS het hoofd van de FBI, James Comey, letterlijk opdracht gaf om ‘in het geheim mijn grootste politieke rivaal te blijven onderzoeken, zodat ik actie tegen hem kan ondernemen.’ Het antwoord van Comey? ‘Ja, meneer.’ Recent kwam ook het definitieve bewijs boven tafel dat Hillary Clinton en de Democraten hebben betaald voor de samenstelling van het fake Rusland dossier over Trump (4). Zullen de subversieve, staatsondermijnende en corruptie acties van de Obama/Clinton kliek tot een serie schokkende arrestaties leiden?

‘Hij werd betrapt: Obamagate!’ twitterde een boze Trump afgelopen zondag, nadat Obama kritiek had geleverd op het besluit van ministerie van Justitie om alle aanklachten tegen Trumps voormalige Nationale Veiligheid Adviseur Michael Flynn te laten vallen, nadat werd aangetoond dat Flynn met vals in elkaar gezet bewijs was ‘geframed’.

Flynn werd net als Trump beschuldigd van het samenzweren met Rusland, maar uit door het Inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden vrijgegeven transcripten (3) blijkt dat de Obama officials geen enkel bewijs hadden voor een geheime samenwerking tussen Trump en Rusland. Kortom: vanaf het begin wisten dat het één grote hoax was.

‘Met afstand grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis,’ schreef Trump, wijzend op het feit dat Obama ‘zijn laatste weken als president tegen de hem opvolgende officials gebruikte, en om de nieuwe regering te saboteren.’

‘Wanneer gaan de fake journalisten, die ten onrechte Pulitzer prijzen kregen voor ‘Rusland, Rusland, Rusland,’ en voor het impeachment bedrog, hun bezoedelde prijzen inleveren, zodat ze aan echte journalisten kunnen worden gegeven, die het wel bij het rechte eind hadden? Ik zal jullie hun namen geven, want er zijn er genoeg!’

Trump verwees naar de Pulitzer prijs die de Washington Times en New York Times in 2018 kregen voor hun berichtgeving over de zogenaamde Russische inmenging in de verkiezingen van 2016, want eveneens een complete hoax bleek te zijn. (1)

Obama gaf opdracht om aankomende regering te saboteren

Uit de recent vrijgegeven transcripten en eerder afgeschermde informatie uit officiële rechtbank documenten is gebleken dat de FBI in opdracht van Obama al jaren eerder in het geheim Donald Trump ging onderzoeken en volgen. Meer nog: met allerlei acties en valse informatie probeerde zijn campagne te blokkeren.

In documenten van de FISA rechtbank wordt geconstateerd dat de database van de NSA tijdens de regering Obama zonder toestemming werd misbruikt om politieke tegenstanders te observeren, te volgen en in de gaten te houden. Toen duidelijk werd dat Donald Trump de Republikeinse kandidaat zou worden, richtte dat illegale onderzoek zich vooral op hem.

Deze NSA database is zo uitgebreid, dat op basis van enkel iemands telefoonnummer en IP-adres werkelijk ALLE communicatie kan worden opgevraagd en ingezien, en precies kan worden nagegaan waar iemand op wat moment verbleef of in ‘real time’ verblijft, of naartoe reist / reisde. Tik iemands bankrekening of creditcard nummer in, en alle uitgaven en aankopen worden zichtbaar.

Meer nog: stel dat in het zoekveld @donaldtrump wordt ingevoerd, dan krijg je de gegevens van alle accounts van Twitter, Facebook, etc.. die de president volgen, wat ze hebben geschreven, wanneer dat gebeurde, hoe hun namen luiden, en ga zo maar verder.

Fusion GPS, Christopher Steele en de Rusland-hoax

Toen NSA directeur Mike Rogers hierachter kwam, sloot hij de database voor alle FBI ‘contractors’ (door de FBI ingeschakelde personen, partijen en organisaties), waardoor Trumps tegenstanders in de regering en overheid iets anders moesten bedenken.

Eén dag later had Mary Jacoby, de vrouw van de oprichter van Fusion-GPS, een afspraak in het Witte Huis. Onmiddellijk daarna schakelden de campagne van Hillary Clinton en de Democratische Partij (DNC) Fusion-GPS in, dat op zijn beurt Christopher Steele inhuurde, de auteur van het inmiddels als 100% fake bewezen Rusland dossier over Trump.

FISA rechtbank werd voorgelogen

In een 99 pagina’s tellende FISC rapport beschrijft rechter Rosemary Collyer nauwgezet hoe de regering Obama constant loog tegen de FISA rechtbank over deze jarenlange geheime volgpraktijken, het opvragen en gebruiken van wettelijk beschermde privé informatie en andere illegale activiteiten, die een rechtstreekse schending van de Grondwet waren.

Het FISC rapport vermeldt dat tussen november 2015 en april 2016 maar liefst 85% (!) van alle zoekopdrachten in de database illegaal of ‘non compliant’ waren. Bovendien waren veel van deze illegale zoekopdrachten gericht op hetzelfde telefoonnummer, email adres, dezelfde elektronische identificatie, en dergelijke.

Het bewijs is nu geleverd dat de regering Obama al geruime tijd de FISA/NSA database misbruikte, en daardoor van meet af aan alles wist van de campagne van Trump. Toen de NSA de toegang tot de database blokkeerde, werd Fusion GPS ingeschakeld om ‘ex post facto’ een ‘legale’ reden te kunnen opvoeren voor de illegale volg- en afluisterpraktijken. Die ‘legale’ reden werd het inmiddels totaal ontkrachte Trump-Rusland dossier van Christopher Steele.

Om dat fake dossier als ‘virus’ tegen Trump in het systeem te gebruiken, werd de FISA rechtbank misleid en voorgelogen, en werd op valse gronden een gerechtelijke machtiging voor deze illegale activiteiten verkregen. Zonder het Steele dossier had de FBI helemaal niets in handen om Trump, en later ook Flynn, te beschuldigen van het samenspannen met Rusland.

Obama leider van meest corrupte Amerikaanse regering ooit

Waren de zaken omgedraaid, had Trump Obama op een dergelijke illegale, door-en-door corrupte wijze onderzocht en ondermijnd, dan hadden de Westerse media er wekenlang schande over gesproken, en waren analisten in het ‘nieuws’ en ‘actualiteiten’programma’s over elkaar heen gebuiteld met het verketteren van de ‘slechte oranje man’.

Maar nu het andermaal hun eigen getinte ‘verlosser’, hun linkse ‘heiland’ is die betrapt is, blijft het ijzingwekkend stil. Daarmee bevestigen ook de Nederlandse mainstream media andermaal dat zij –behalve inherent racistisch- de echte nepnieuws-, propaganda en complotverspreiders in dit land zijn.

Opnieuw is pijnlijk duidelijk geworden dat Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton, James Comey, Robert Mueller, James Clapper, Susan Rice, Loretta Lynch (3) en John Brennan tot de meest ontransparante, corrupte, misdadige en door ongekende schandalen geplaagde Amerikaanse regering ooit behoorden. Ieder nieuwsmedium dat deze keiharde feite bagatelliseert of verzwijgt, plaatst zichzelf daarmee automatisch in dezelfde, buitengewoon onbetrouwbare categorie.

Xander

(1) World Net Daily
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Armstrong Economics
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Executive Office of the President of the United States, bron http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/video/volcker-rule-financial-institutions,  work of the U.S. federal government, public domain.

Zie ook o.a.:

09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken
14-01: Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’

2019:

30-12: Russiagate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama
18-12: ‘Jullie hebben niets!’ Trump beschuldigt Democraten van ‘illegale staatsgreep’
25-11: ‘Aanslag met gif op Trump mislukt, voedseltester met spoed naar ziekenhuis’ (/ Deep State en Democraten schrikken nergens meer voor terug om Trump te stoppen, desnoods met moordaanslag of een burgeroorlog)
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’
01-11: Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen
26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner