Obamagate! Trump leidt een nieuw nepschandaal, maar de realiteit veroorzaakt hem grote problemen

Natuurlijk zullen Bill Barr en Fox News meespelen met deze laatste afleiding. Maar vergeten de 83.000 doden

Maandagmiddag probeerde president Trump opnieuw de overwinning te verklaren in de strijd tegen wat hij “de onzichtbare vijand” noemt door een van zijn zogenaamde briefings  in de Rozentuin te houden om het naar verluidt succesvolle Amerikaanse testprogramma te vieren . Zoals je zou verwachten, ging het niet goed om de geassembleerde pers op zo’n flagrante leugen te verkopen. In het beste geval was het testprogramma “bloedarm en vlekkerig”, zoals de voormalige president Obama het uitdrukte, en de lange vertragingen en dithering in de reactie hebben geleid tot de dood van 83.000 mensen, en tellen binnen een paar maanden.

Het was een trieste en plichtmatige prestatie, eindigend met een racistische aanval op een Aziatisch-Amerikaanse verslaggever, waarna Trump als een teleurgestelde tweede runner-up van het podium sprong op een van zijn slonzige optochten.

Hij is duidelijk erg van streek dat de medische gemeenschap geen magische remedie heeft bedacht en dat het virus niet bezwijkt voor zijn herhaalde aansporingen om ‘gewoon weg te gaan’. De grootse heropening van de economie is een chaotische puinhoop en de ‘cijfers’ waar hij zo geobsedeerd door is, blijven de verkeerde kant opgaan. Maar zijn vrienden in de media en zijn beste handlanger bij het ministerie van Justitie, procureur-generaal Bill Barr, hebben iets opwindends bedacht om hem van zijn problemen af ​​te leiden en de pijn weg te nemen.

Ze noemen het ‘Obamagate’ en op Moederdag tweette Trump er bijna de hele dag over in een hysterische razernij. Op de persconferentie door Philip Rucker van de Washington Post gevraagd om uit te leggen wat hij bedoelde toen hij tweette dat Obama “veruit de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis” had gepleegd, antwoordde Trump: “Je weet wat de misdaad is. misdaad is voor iedereen heel duidelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de kranten lezen, behalve die van jou. ‘

Hij begrijpt het natuurlijk niet, maar ook niemand anders. Salon’s Igor Derysh schreef een uitstekend overzicht  van de belangrijkste punten van dit zogenaamde schandaal en het is dezelfde oude bizarre wereldversie van gebeurtenissen waarin de FBI de campagne van Hillary Clinton niet saboteerde met de 11-uur durende opstanding van de idiote e-mail schandaal terwijl ze de moeder over de Russische inmenging namens Trump houdt. In de Trumpified-versie werkte de ‘diepe staat’ eigenlijk namens Clintonom Trump neer te halen. Vervolgens, toen hij hun inspanningen heldhaftig dwarsboomde, spanden ze samen om hem te vernietigen toen hij eenmaal in functie was door samen te werken met een lange lijst van buitenlandse actoren, de hele inlichtingengemeenschap, het Democratisch Nationaal Comité en de media om hem in een langzaam tempo te beschuldigen van het Russische onderzoek -bewegende staatsgreep. (Een die zeer ineffectief was, zou je moeten zeggen.)

De vermeende nieuwe rimpel is dat de zaak Michael Flynn zogenaamd bewijs biedt dat Obama en Joe Biden de samenzwering leidden omdat ze op de hoogte waren van de volkomen onschuldige activiteiten van Flynn tijdens de overgang en hem in de val lieten liggen tegen de FBI.

Niets van dit alles is logisch. Zoals David Frum van de Atlantische Oceaan  uitlegde:

De “Obamagate” waarover Trump twittert – zoals de stripboekuniversa waarop het lijkt te zijn gemodelleerd – is een wirwar van achtergrondverhalen. De hoofdpersonen doen dingen om redenen die niet objectief kloppen, dingen die alleen kunnen worden gedecodeerd door obsessieve superfans op lange Reddit-threads.

Onnodig te zeggen dat dat niet uitmaakt voor de Trump-supporters. Ze zijn net zo opgewonden als vijfjarigen op kerstavond, zo overprikkeld dat ze op het punt staan ​​hun broek nat te maken. De volledige focus van rechtse media ligt hier nu op, zowel in navolging van de manische tweets van Trump als hem meer materiaal voedend.

Op Fox News zijn de veronderstelde ankers voor het directe nieuws even buiten adem als de Trump TV-hosts ‘s avonds. Ze kunnen nauwelijks de tijd vinden om hun gebruikelijke hydroxychloroquine-kenmerken of liefdevolle paeans in te passen voor gewapende demonstranten die om kapsels vragen. Het coronavirus zelf is nu op zijn best een secundair verhaal.

Barr heeft duidelijk zoete dingen in het oor van de president gefluisterd over het ‘onderzoek naar het onderzoek’ dat wordt geleid door speciale raadsman John Durham die een soort fruit draagt. Barr heeft al laten zien dat hij bereid is het Ministerie van Justitie te gebruiken om namens Trump dit belachelijke pseudoschandaal na te streven met zijn grove inmenging in de zaken Roger Stone en Michael Flynn. Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk is dat de procureur-generaal het lef heeft om achter Obama of Biden zelf aan te gaan, zal hij misschien een manier vinden om enkele van Trump’s persoonlijke bête noires aan te klagen  ,  zoals voormalig CIA-directeur John Brennan, voormalig FBI-directeur James Comey of voormalig FBI-agent Peter Strzok.

De extatische volgers van Trump zijn vol verwachting, maar niet zozeer als de president zelf. Hij kalmeert zichzelf met koortsige dromen van wraak en exoneratie, waardoor hij de realiteit waarmee hij wordt geconfronteerd negeert terwijl tienduizenden Amerikanen op zijn hoede sterven en miljoenen hun baan verliezen terwijl hij in het openbaar rondloopt en fulmineert tegen zijn politieke vijanden .

Lees ook:  Wanneer zwartheid een al bestaande aandoening is

Maar hoeveel Trump ook tweets over Obama, deze vervelende pandemie zal niet verdwijnen. Wat hij er met klem op nahield, was dat de ‘grootste economie die de wereld ooit heeft gekend’, snel de slechtste economie wordt sinds de Grote Depressie. Er kunnen zelfs scheuren ontstaan ​​in het Republikeinse establishment. Politico meldde onlangs  dat de Republikeinen van de Senaat eigenlijk balanceren bij het nastreven van “Obamagate”, blijkbaar niet overtuigd dat het organiseren van een showproces midden in een wereldwijde catastrofe een winnende verkiezingsstrategie is.

Volgens Gabriel Sherman in Vanity Fair is Trump World hier erg zenuwachtig over. Sherman citeert een voormalige West Wing-functionaris die zegt: “De cijfers zijn verdomd verschrikkelijk. Er is enorme bezorgdheid bij de GOP dat hij ze allemaal met zich mee zal nemen.”

De sombere prestaties van Trump in deze crisis zouden hen zeker angstig moeten maken. Republikeinen van de Senaat kregen vier maanden geleden de kans om stelling te nemen tegen zijn duidelijke incompetentie en corruptie. In plaats daarvan kozen ze ervoor om hem tot het uiterste te steunen. Gouverneurs in het hele land  die van beide partijen leiderschap en onafhankelijkheid hebben getoond, zien daarentegen  een enorme populariteit, terwijl degenen die als Trump-sycofanten hebben opgetreden het niet zo goed doen.

Trump is het slechtst van alles. De nieuwe  peilingen in Washington Post-Ipsos  en  CNN  tonen grote meerderheid die de aanpak van Trump van de coronaviruscrisis afkeurt. Zijn reactie? Beschamende, kinderachtige jaloezie:

Trump weet dat hij gefaald heeft. Maar hij weet niet wat hij moet doen. Dus is hij teruggegaan om zijn grieven te koesteren en de wrok van zijn basis op te wekken. Er lijken nog steeds mensen te zijn die hem graag door dat konijnenhol volgen. Maar naarmate de lichamen zich opstapelen en de voedsellijnen langer worden, lijken de oude Trump-side-shows zoals “Obamagate” misschien niet zo amusant voor het Amerikaanse volk. Zoals de stijgende reputatie van talrijke staatsgouverneurs aantoont, zoeken mensen in een crisis naar competentie en leiderschap. De capriolen van Trump kunnen het feit niet verbergen dat hij een van deze kwaliteiten volledig mist. 

Een opmerking van Indinatie.nl:

Lees ook:  De Amerikaanse Sadomasochist van Trump, of gewoon heel erg dom?

Ik heb veel geschreven over de reactie van Trump op de pandemie, en dit is wat al die tijd duidelijk is geweest: hij heeft geen echt plan om het land  de wereld weer gezond te maken, behalve valse hoop te verkondigen , een snel einde te voorspellen , valse deadlines aan te nemen en verleg de schuld naar anderen . De meest dringende behoefte is om te testen , testen , testen , en of hij begrijpt het niet of hij wil de resultaten niet weten omdat ze er ” slecht uitzien “. De media hebben de berichtgeving over de federale reactie verknald door politieke verslaggevers te laten leiden in plaats van gezondheidsverslaggevers. Politieke verslaggevers besteed veel te veel aandacht aan wat Trump zegt, zodat wat het ook is de krantenkoppen haalt . Ze lieten Trump de agenda bepalen in plaats van goed geïnformeerde mensen het te laten doen. Politieke verslaggevers geven Trump ook veel te veel eer om te proberen, wat hij niet is . Ze bedekken zijn onsamenhangendheid , onwetendheid , geen idee , gasverlichting , en ja, gewoon domheid . Ze benutten hun zeldzame toegang tot hem over het algemeen niet goed door hem met feiten te confronteren en zijn zeepbel te doorboren . Ze blijven zelfgenoegzaam tegenover een enorm dodental, in plaats van eisen meedogenloos krachtigere actie. Wie in Trump gelooft moet eens dieper kijken in zijn globalistische agenda kijken, deze voorspeld alleen maar meer oorlog om olie, Trump wil niet voor niets Venezuela binnen vallen daar bevinden de grootste olie reserve van de wereld , dus let op mijn worden mocht Trump onverhoopt herkozen worden dan zal de wereld in een nog groter crisis belande dan nu al is!

Overweeg alstublieft om mijn werk te steunen , dat afhankelijk is van donaties. (Namens de bron).

He got caught. OBAMAGATE!' Donald Trump steps up his attacks on ...
Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner