Oekraïense Boeing 737 met 180 mensen kort na start bij Teheran neergestort

Een deze nacht wel heel erg toevallig groot vliegtuigongeluk: een Boeing 737 van Ukraine International Airlines is kort na het opstijgen van het vliegveld van Teheran neergestort. Eergisteren twitterde de Iraanse president Hassan Rouhani nog dat ‘degenen die het getal 52 gebruiken ook het getal 290 moeten herinneren. Bedreig nooit de Iraanse natie.’ Rouhani verwees naar het aantal doden toen een Amerikaans marineschip in 1988 in de Perzische Golf per ongeluk (?) een Iraans passagiersvliegtuig neerhaalde.

Volgens de Iraanse autoriteiten meldden de piloten kort voor de crash dat het toestel technische problemen had. Voor Boeing, dat tegenslag op tegenslag kent met de Boeing 737 (MAX), kan het ongeluk (?) op geen slechter moment komen.

Speculaties te over. Sommigen denken dat het een vergelijkbare false flag als het neerhalen van MH-17 boven Oekraïne was. Heeft Iran het vliegtuig neergehaald om Boeing de commerciële genadeklap toe te dienen? Zo niet, waren het dan de CIA of de Mossad (maar met welk doel)? Voorlopig lijkt het echter op een bizarre samenloop van omstandigheden.


Xander

(1) Zero Hedge

 

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner