Officieel bevestigd: Corona-contactverboden zijn niet van toepassing op criminele Arabische clans

Schandalige omstandigheden en staatsmislukkingen in de hoofdstad: Tijdens de begrafenis van de moeder van een hoofd van de Arabische Remmo-clan gisteren, heeft de politie – op kosten van de belastingbetaler – een beveiligingsbevel opgelegd dat anders alleen wordt gebruikt bij grote evenementen en tolereerde een aantal schendingen van de corona-voorschriften . In rood-groen Berlijn is er geen sprake meer van het legaliteitsbeginsel – gelijkheid voor de wet.

Naast de noodtoestand in Corona werd Berlijn-Schönefeld urenlang een echt inzetgebied: de Berlijnse politie werd ingezet met meer dan 50 voertuigen, een politiehelikopter en ongeveer 250 agenten. Wegversperringen en paalkettingen blokkeerden de doorgaande routes. ‘We hebben ons goed voorbereid’, pochte de Berlijnse politiechef Barbara Slowik gisteren in de Senaatscommissie Binnenlandse Zaken – blijkbaar nog steeds trots op de recente totale overgave aan Arabische clans, die al lang provocerend zijn als staat in de staat.

Criminal clans genieten speciale rechten

Maar dat is nog niet alles: hoewel er ook strikte contactbeperkingen gelden voor begrafenissen voor andere stervelingen en autochtone Duitsers en er in Berlijn maximaal 10 personen zijn toegestaan , wordt er de facto een speciaal recht gecreëerd voor ” grote families ” die leven volgens hun eigen wetten en gebruiken: als “compromis” Om te voorkomen dat duizenden rouwenden verwacht zouden worden in geval van overlijden in Arabische clans, stond de politie de Remmos toe 60 rouwenden naar de begraafplaats te sturen (in groepen van 20); zes keer wat geldt voor elke andere begrafenis. Een duidelijke overtreding van de wettelijke regeling, die door de politie ‘pragmatisch’ werd geaccepteerd – om maar te zeggen: uit angst voor gewelddaden.

De autoriteiten verontschuldigden zich bijna bij de clan omdat ze hem niet verder hadden ondergebracht: “We willen verdriet mogelijk maken, maar het gaat ook om het risico op infectie te minimaliseren”, citeert de Berlijnse politiewoordvoerder ” Tagesspiegel ” Thilo Cablitz; Er was vooraf contact opgenomen met de familie, “ze werden op de hoogte gebracht van de bestaande regels voor afstand en montage en het operationele concept werd gepresenteerd”. Gewone mensen kunnen alleen maar dromen van deze onderdanige onderdanigheid, van zoveel “dienst” van staatsgezag; integendeel: de politie maakt dan des te meer consistente voorbeelden.

Servile autoriteiten

Arabische clans die deze staat niet erkennen of de regels ervan respecteren, profiteren daarentegen van gerechtelijke straf en frustratie tijdens hun ambtsperiode, ook voor en rond de begrafenisdienst van gisteren: zowel tijdens het rituele wassen in de Sehitlik-moskee in Neukölln als tijdens de daaropvolgende begrafenisstoet door een konvooi Volgens Schöneberg hielden de rouwenden zich niet aan afstands- of contactregels.

Meer dan 100 Arabieren stonden samen op de parkeerplaats van een meubelzaak bij de begraafplaats, waar de politie een wegversperring had neergezet. Zeer weinigen droegen gebitsbeschermers. Zoals het geval was met de massale toestroom van 100 clanleden afgelopen donderdag in de Urban Clinic, waar de vrouw voor haar dood was opgenomen, durfde de politie geen boetes op te leggen voor de flagrante veronachtzaming.

En zodat de uitgebreide families voor de toekomst weten dat ze kunnen vertrouwen op de passiviteit en “de-escalatie” van de Berlijnse politie als ze opnieuw de rechtsstaat uitdagen en de Duitse wetten bespugen, maakte politiewoordvoerder Cablitz duidelijk over het verloop van gisteren van de uitvaartdienst: ” Dat zouden we doen met elke uitgebreide familie. ”Dit Duitsland is echt afgelopen.

Lees ook:  "Munitie" natie VS wapens als medicijn tegen coronavirus of komt er een staat van beleg

De begrafenis van de moeder van de Arabische familie Remmo verlamde maandag delen van Schöneberg. Het evenement was grotendeels vreedzaam.

Politiewoordvoerder Thilo Cablitz kreunt. Half geïrriteerd, half wanhopig. Je kunt zien dat hij verscheurd is over deze operatie, dan wendt hij zich tot de verzamelde pers, straft zichzelf en zegt: “We proberen de grootst mogelijke vroomheid te behouden.” Een politiehelikopter cirkelt boven hem, achter hem staan ​​honderden barricades en beheersen hem Toegang tot de begraafplaats.

Een uitvaartdienst is zelden leuk, maar het is vooral triest in tijden van pandemie, omdat de uitvaartgemeenschap tot een minimum moet worden beperkt om te beschermen tegen infectie. Maar wanneer, zoals maandag in Schöneberg, de door de politie bekende Arabische familie Remmo rouwt om hun moeder , wordt het een grote operatie. 

De politie was uren in actie met een helikopter, zo’n 50 voertuigen en zo’n 250 politieagenten. Zelfs bij de begrafenis van de intensieve dader en clanlid Nidal R. op dezelfde begraafplaats in september 2018 waren ‘slechts’ 150 politieagenten ter plaatse – met 2000 rouwenden uit de hele republiek, waaronder talloze clan- en onderwereldgrootheden. De politie wilde maandag zo’n menigte voorkomen.

Ambtenaren waren al rond 9.00 uur begonnen met het afzetten van het gebied rond de begraafplaats. De Sachsendamm en de Dominicusstrasse waren tussen de afrit van de snelweg en de Schöneberger Hauptstrasse afgesloten voor autoverkeer en – tot ergernis van veel inwoners – meerdere zijstraten. Alleen BVG-bussen mochten passeren.

In die tijd was de rouwgemeenschap nog ritueel aan het wassen in de Sehitlik-moskee in Neukölln. Vandaar ging het in een konvooi naar Schöneberg, maar voor de meer dan 100 rouwenden alleen naar de parkeerplaats van de klant van meubelwinkel Höffner, waar de politie een wegversperring had opgezet en de ingang controleerde. Veel politieagenten met gezichtsmaskers, de meeste rouwenden zonder.

“Het is een koorddans”

‘Het is een koorddans’, zei politiewoordvoerder Cablitz. “We willen verdriet mogelijk maken, maar het gaat ook om het minimaliseren van het risico op infectie.” De familie was van tevoren gecontacteerd, wees op de bestaande regels voor afstand en montage en presenteerde het operationele concept. De familie maakte vervolgens een lijst van 60 mensen uit de dichtstbijzijnde familiekring. Deze zijn na controle van de persoonsgegevens in groepen van 20 personen naar de begraafplaats gestuurd. Pas toen een groep het gebied had verlaten, werd de volgende naar het graf toegelaten. ‘Dat zouden we doen met elke uitgebreide familie’, zei Cablitz.

De enorme aanwezigheid van de politie kan ook te wijten zijn aan het criminele verleden van veel familieleden. Talrijke leden van de familie Remmo zijn al jaren bekend bij rechercheurs en gerechtsdeurwaarders in Berlijn, Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen en Libanon. Sommige zonen en kleinzonen van de overledene hebben de publieke aandacht getrokken en hebben herhaaldelijk gevangenisstraffen uitgezeten.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met eenkleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Lees ook:  ‘Het is maar een griepje’. Medische specialisten Italië opperen leeftijdsgrens instellen voor opname corona-patiënten

Comments

comments

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 12 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers