By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Defensie ingezet om het nieuwe terrorisme te bestrijden: Anti-vaxxers zijn staatsgevaarlijk

Het Amerikaanse ministerie van Justitie werkt hard mee aan de totale censuur.

Anti vaccinatie websites worden uit de lucht gehaald, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Als dat niet snel wordt gestopt, is binnen de kortste keren hier ook alles op slot. Het komt er op neer, dat het idee dat je tegen vaccineren bent al snel muteert naar terrorisme. U weet wel, wat de staat dagelijks met ons uitvreet. Om dit fenomeen uit te bannen wordt verdomd het leger al ingeschakeld. Terwijl het in de VS wettelijk is geregeld, dat vaccinatie nooit verplicht kan worden gesteld, zolang andere medicaties ruim voorhanden zijn. Bij de neppandemie COVID-19 is dat uiteraard het geval. Het SARS-CoV-2 virus is het meest veilige en meest effectieve vaccin tegen Influenza, dat wist u al?

Smoking Gun

Hier is je “Smoking Gun” – griep en longontsteking verdwijnen als sneeuw voor de zon toen COVID-19 begon aan haar vernietigende werk”.

Bovendien, waar maken die lui zich druk om? Werkt die troep niet dan?

Dr. Joseph Mercola schrijft het volgende:

Britse en Amerikaanse inlichtingendiensten werken samen om “anti-vaccinpropaganda” uit de publieke discussie te bannen met behulp van gesofisticeerde cyberoorlogsinstrumenten.


Volgens Imran Ahmed, chief executive van het Centre for Countering Digital Hate, zijn anti-vaxxers “een extremistische groepering die een risico vormt voor de nationale veiligheid”, omdat “als iemand eenmaal is blootgesteld aan een soort van samenzwering, het gemakkelijk is om hem te leiden op een pad waar hij meer radicale wereldbeelden omarmt die kunnen leiden tot gewelddadig extremisme”.

In september heeft het Amerikaanse Ministerie van Justitie (DOJ) 92 online domeinen in beslag genomen die verdacht worden van Iraakse milities. De inbeslagnames werden gedaan in samenwerking met de FBI, Google, Facebook en Twitter.

In november nam het DOJ 27 online domeinen in beslag – waaronder de American Herald Tribune – die ervan verdacht worden gesticht te zijn door Iraanse geheime diensten.

BRON: PIAZZA DELLA CARINA

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 14 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner