Ons Nederland is kapot het vertrouwen in de medemens is weg

De wereld waar ik als kind in leefde is kapot, de achterdeur die altijd open was en het zelf koffie zetten als er niemand thuis was is weg, vertrouwen in de medemens is weg, redelijkheid is weg, alles wat ons vooruitgang en een beter leven bracht is weggegooid, multiculti waanzin heeft daarvoor gezorgd.

Auteur: Duchesne

PVDA, Groen Links terroristen en zakkenvullende D66, VVD en CDA tuig hebben ons land en onze toekomst kapot gemaakt.

Islam is funest voor het mens zijn en voor vrijheid, en we zijn nu de burgeroorlog binnen gewandeld. Het is begonnen, en vergis je niet in de rust die er heerst op straat, binnen enkele minuten kunnen er 30 auto’s stoppen vol met bruin tuig en doen wat ze willen bij een niet weerbare bevolking in een land met een overheid die hen niet beschermd. Binnen 10 minuten kunnen ze weer weg zijn, versnipperd over alle windstreken om via een app een uur later elders terreur te brengen. In 10 minuten kunt u blind worden geslagen, verkracht of de keel worden doorgesneden. U kunt worden beroofd, tot pulp worden gemept op een professionele gesubsidieerde manier en levenslang vloeibaar voedsel en 3 x in de week nierdialyse mogen beoefenen. Als ze ooit worden gepakt, is een werkstraf waarvoor ze nooit komen opdraven het meest waarschijnlijke. Opzettelijk is deze soort getraind in het slopen van mensen, met subsidie van de overheid.

Lees ook:  Antifa is in feite de poort naar de hel - de beulen van een onbekende macht, maar zeer reëel

Mensen, we zijn letterlijk rechteloos gemaakt door onze eigen politici. Nou ja, eigen, ze zijn gekocht en houden hun eigen burgers met geweld weg van machtsposities.

Ik vind dat iedereen het menselijke recht heeft in verzet te komen, verraad van het eigen volk is onacceptabel en zou op zeer duidelijke wijze moeten worden gecorrigeerd.
Maar goed, dat is de nostalgie en de fantasie over hoe een land voor zijn burgers zou moeten opkomen.

Er lopen in dit land onderzoeken naar burgers op wat men zegt en schrijft, waarbij men alle zaken accumuleert en opgestapeld wordt om ze als een groot pakket ineens op de kop van die burgers te donderen. Dossiers worden aangelegd met overheidsgeld en subsidies voor NGO-instanties die specifiek “rechtse” mensen volgen om burgers straks jarenlang te kunnen opsluiten. Die gestolen fiets word niet opgespoord, maar de eigenaar die klaagt wordt genoteerd. We zitten in de DDR 2.0 waarbij men vele malen meer efficiënt is geworden en qua mogelijkheden zoveel meer kan.

Die omvolking moet er komen, ten koste van alles. En wij zijn hinderlijk en overbodig aan het worden… wij moeten dood.

Via:https://fenixx.news/

 

 
Afbeeldingsresultaat voor nederland kapot
387 × 329

Website van de bron!
admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner