By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Ook de aanslagen vanuit de lucht gaan onverminderd door (video)

 Wij, de mensheid, voeren officieel een strijd tegen van alles en nog wat; van de strijd tegen het coronavirus tot de strijd tegen de klimaatopwarming.

En bij dat laatste zullen we dan ook helaas genoegen moeten nemen met een stroom chemische elementen die op ons neerregent.

image


Nog steeds wordt geo-engineering, oftewel chemtrails, bij ons belachelijk gemaakt en een complottheorie genoemd. Een politieke partij die misschien ooit met goede bedoelingen is gestart, liet zich enkele jaren geleden dan ook snel inpakken door de druk van de gevestigde orde.

De Partij voor de Dieren heeft vandaag op de eigen website een opmerkelijke passage over een bekende complottheorie aangepast. De partij stelde eerst geen formeel standpunt te hebben over chemtrails 'omdat er onvoldoende wetenschappelijk onderzoek is'. Nu is echter te lezen 'dat het bestaan van chemtrails niet wetenschappelijk onderschreven wordt'.

Dat was toen, nu verschijnen er overal wetenschappelijke artikelen dat chemtrails de oplossing zijn voor de steeds verder opwarmende aarde. Het beperken van de CO2 uitstoot is allang niet meer voldoende en je komt dan ook steeds vaker de uitdrukking “klimaatherstel” tegen.

Wij mensen zullen niet alleen de opwarming van de aarde weten te beperken met enkele graden Celsius, wij zullen ook voortvarend te werk gaan en het klimaat herstellen.

We schreven eerder over een goede uitleg van Mike Adams die onder andere het volgende stelt:

Een van de manieren waarop ze dit dan onder andere doen is via chemtrails, geo-engineering, die, als de plannen doorgaan, een volgende fase zal ingaan waarbij miljoenen tonnen zwaveldioxide in onze atmosfeer gedumpt zullen worden om zonlicht te blokkeren, zogenaamd om de planeet te redden van een te grote opwarming, maar wat in werkelijkheid betekent dat zo goed als alle menselijk leven op deze planeet zal ophouden te bestaan.

Het gebrek aan zonlicht zal desastreuze gevolgen hebben voor de mensheid waarbij de ecosystemen zoals wij die nu kennen volledig in elkaar zullen storten en er dingen zullen ontstaan zoals hongersnood, maar ook een volkomen gebrek aan zuurstof op deze planeet. De eersten die van dit alles het slachtoffer zullen worden van dit alles zijn de Afrikanen, omdat zij met hun donkere huid absoluut zonlicht nodig hebben om vitamine D aan te maken en dat zij door het gebrek daaraan na de geo-engineering getroffen zullen worden door ziektes als kanker, aldus Mike.

Hij filosofeert verder dat men waarschijnlijk bewust bezig is om deze planeet dusdanig om te vormen dat deze geschikt wordt voor andere levensvormen dan mensen. Levensvormen voor wie zuurstof juist een gevaarlijke stof kan zijn, in plaats van een absolute behoefte, zoals bij menselijk leven.

In het kader van al het bovenstaande is het volgende bericht van een lezer (dank!) zeer de moeite waard.

Het gaat als volgt:

Vreemd verhaal:

Was hedenochtend bij moeders van 88 jaar, pittige tante, helder van geest en heel erg nuchter met alles, niet zeuren, geen onzin verhalen. Ze heeft geen internet, geen smartphone alleen een groot dik puzzelboek en ze doet zelf haar boodschappen en kookt elke dag verse groente.

Kwam ineens met opmerkelijk verhaal want tijdens het gesprek zegt moeders: "ze had al vele weken gezien dat de gehele wijk en op het voetpad en de straat vol ligt met kleine witte / geel kleurige spetters of druppels, echt overal en die regenen niet weg". Ze woont daar al 45 jaar en had dit nog nooit gezien.

Daaropvolgend zegt ze: "dat spul is gestrooid uit een vliegtuig"

Meneer ik was hoogst verbaast, wat zegt u moe? zegt ze, "ja, dat komt uit een vliegtuig en hebben ze gestrooid".

Ik was wederom nog verbaasder dan ik al was, mijn moeder van 88 jaar heel nuchter, die oorlog heeft meegemaakt begint over spul uit een vliegtuig.

Heb beetje doorgevraagd, hoe kom je daar ineens bij moe, "dit heb ik vannacht gedroomd en er zit ook heel kleine micro vliegjes in de lucht".

Ik zeg: "moe, het is nogal wat dat dit uit uw mond komt".

Hoezo zegt ze? "Het is gewoon zo, dit weet ik 100% zeker".

Vreemd verhaal en totaal onverwacht uit moeders haar mondt, zo ken ik haar niet.

Tot zover het bijzondere verhaal van de lezer. Zijn er misschien meer die dergelijke ervaringen hebben of van anderen hebben gehoord die dit hadden?

Wie een beter beeld wil krijgen van wat er zich op het gebied van chemtrails/geo-engineering allemaal afspeelt raden wij aan de volgende video van Dane Wiggington te bekijken.

Dane is de specialist bij uitstek op dit gebied en hij vraagt zich dan ook af of de mens die God wil spelen, tot onze eigen ondergang zal leiden.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties 3

Gast - dave op zondag 12 april 2020 02:27

Ik ben verbaasd om te merken dat mensen dit aannemen. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat chemtrails bestaan. De witte strepen bij viegtuigen bestaan uit waterdamp en hooguit wat roetdeeltjes ontstaan door verbranding van de kerosine.

het sproeien van zwaveldeeltjes is een denkpiste, die als zij zou worden toegepast nooit alle zonlicht kan tegen houden. Als je zoveel zwaveldeeltjes zou verspreiden dan regenen die binnen de kortste keren weer neer.

het plakkerige gele spul is waarschijnlijk niets anders dan pollen en stuifmeel van berken sparren of dennen dat vaak kilometers door de wind kan meegedragen worden.

Ik ben verbaasd om te merken dat mensen dit aannemen. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat chemtrails bestaan. De witte strepen bij viegtuigen bestaan uit waterdamp en hooguit wat roetdeeltjes ontstaan door verbranding van de kerosine. het sproeien van zwaveldeeltjes is een denkpiste, die als zij zou worden toegepast nooit alle zonlicht kan tegen houden. Als je zoveel zwaveldeeltjes zou verspreiden dan regenen die binnen de kortste keren weer neer. het plakkerige gele spul is waarschijnlijk niets anders dan pollen en stuifmeel van berken sparren of dennen dat vaak kilometers door de wind kan meegedragen worden.
Gast - Reggy op zaterdag 25 april 2020 20:27

Nee het is zeker condens van de motor.
Een ding is zeker!
Deze vliegtuigen zijn niet traceerbaar en zal een foto sturen die ik zelf boven Lisse heb gemaakt. Als jij in een van deze vliegtuig wil zitten die vertikaal de lucht in gaat, wens ik je veel succes.
Ene .....je kunt boter kaas en eieren doen.

Nee het is zeker condens van de motor. Een ding is zeker! Deze vliegtuigen zijn niet traceerbaar en zal een foto sturen die ik zelf boven Lisse heb gemaakt. Als jij in een van deze vliegtuig wil zitten die vertikaal de lucht in gaat, wens ik je veel succes. Ene .....je kunt boter kaas en eieren doen.
Gast - Donnie op zaterdag 25 april 2020 20:47

Die strepen zijn alles behalve normaal. Normale strepen blijven hooguit 20 min hangen. afhankelijk van de temperatuur.

Die strepen zijn alles behalve normaal. Normale strepen blijven hooguit 20 min hangen. afhankelijk van de temperatuur.
Gast
vrijdag 07 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Overheden spelen een leidende rol
07 mei 2021
Je ziet duidelijk het clubje wat naar de pijpen van satan...
Overheden spelen een leidende rol
06 mei 2021
Wat un tiefus hond.. Dit systeem gaat zichzelf van binnen...
Willekeurige partner