Oostenrijk verbiedt menigte van meer dan vijf (5) personen

De nieuwe stap van Oostenrijk om de coronaverspreiding te stoppen is het verbieden van openbare bijeenkomsten van meer dan vijf personen. De Tsjechische Republiek zal naar verwachting vergelijkbare regels invoeren, rapporteert Yle.

Naast de nieuwe regels worden de mensen in Oostenrijk aangemoedigd om zich vrijwillig te isoleren. Degenen “die zich buiten in de natuur willen bewegen, mogen dat alleen doen met hun familie of met degenen met wie ze samenleven”.

“Oostenrijkers worden gevraagd zich te isoleren, wat betekent dat ze alleen sociaal contact hebben met mensen met wie ze samenleven”, zegt de conservatieve bondskanselier Sebastian Kurz schrijft Yle.

Alleen als je de benodigde voorraden moet kopen of als je een belangrijke taak hebt die niet kan worden uitgesteld mag je je huis verlaten, volgens de kanselier. Vanaf dinsdag zijn de restaurants van het land gesloten.

Oostenrijk heeft ongeveer 800 bevestigde Corona-gevallen en één sterfgeval, wat minder is dan Nederland. Nederland heeft momenteel 959 bevestigde Corona-gevallen en 12 sterfgevallen. In Nederland heeft de regering een verbod ingesteld op openbare bijeenkomsten van meer dan 100 personen.

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner