Op 31 maart 2025 is het nieuwe normaal klaar

nog vijf jaar voor nieuwe normaal klaar is

Nog minder dan vijf jaar te gaan en dan is de implementatie van het plan van hen die achter de schermen aan de touwtjes trekken helemaal klaar.

Dat is ook de tijd dat je geen contant geld meer kunt gebruiken en ook niet betaalt met je smartphone, maar met je gezicht.

In de onderstaande video legt Max Igan uit wat er volgens hem de komende vijf jaar gaat gebeuren.

Op 31 maart 2025 is dat wat de Illuminati in gedachten heeft klaar en is er van het leven zoals wij dat tot voor kort kenden helemaal niets meer over.

De gehele maatschappij zal opnieuw gestructureerd zijn tegen die tijd en er zal een wereldwijd nieuw sociaal systeem zijn. Er is geen land ter wereld dat in staat zal zijn hieraan te ontsnappen.

Ze hebben haast en dat is ook goed te merken want de tweede golf is in aantocht of eigenlijk al gearriveerd en de maskers beginnen een normaal onderdeel van het leven te worden. De maatregelen als gevolg van die tweede golf zullen strenger worden dan bij de eerste. En dan te bedenken dat we pas aan het begin staan.

Dit is niet iets dat weg zal gaan. Het zal iedere keer een herhaling van zetten worden, waarbij ze de bevolking ietsje meer vrijheid gunnen, om dan vervolgens weer driedubbel hard toe te slaan met nieuwe beperkende maatregelen. Nog steeds zijn er mensen die geloven dat we te maken hebben met een tijdelijk iets; dat hebben we niet.

Iedere keer zullen ze nieuwe manieren vinden en wel zodanig dat de bevolking erin mee gaat, want dankzij de overheidspropagandakanalen, de kranten bij ons zoals de Telegraaf en het AD, zullen ze het iedere keer weer zo weten te brengen dat de bevolking de noodzaak van de nieuwe maatregelen wel begrijpt.

Tenzij wij met z'n allen er nu heel snel erin slagen om nog een voldoende grote portie van het slapende deel wakker te schudden. Ook Max Igan is net zoals wij schreven van mening dat de grote slapende massa het grootste gevaar oplevert voor ons allemaal. Vanwege hun enorme angst zullen ze alles doen om de overheid te helpen en hun medemens op alle mogelijke manieren te verraden.

Max vertelt over een project dat heet: "Bescherm je buren" en dat is precies zo’n programma waarbij mensen naar hartenlust hun buren kunnen verraden en aangeven, dit, om de buurt veilig te houden uiteraard.

Het accent zal ook steeds meer gericht zijn op het testen van mensen, want hoe meer ze testen hoe meer positieve mensen uiteraard, want hetgeen ze testen is niets anders dan het opsporen van wat genetisch materiaal. Niemand heeft op dit moment kunnen aantonen dat dit virus überhaupt bestaat. Het virus bestaat omdat de media continue schrijven dat het bestaat.

Verder vertelt Max over het systeem dat ze nu in Afrika aan het testen zijn en wat ook ons straks de Trust Pass moet brengen. Het digitale document dat zegt dat jij gevaccineerd bent en dus een volwaardig lid van de nieuwe maatschappij.

Het proces van het koppelen van mens en machine zal ook steeds sneller verlopen en voordat je het weet, ben jij jij niet meer, maar een unit die wordt aangestuurd en gecontroleerd door A.I., Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie oftewel supercomputers.

Er komt dan ook een punt waarbij jouw meest eenvoudige handelingen zoals het naar buiten gaan om ergens een hapje te eten, gebeurt onder volledige supervisie van A.I. Alleen tegen die tijd ben jij je allang niet meer bewust dat je niet meer jezelf bent, maar een verlengstuk van een supercomputer.

Max is ervan overtuigd dat veel politici geen flauw benul hebben waar ze eigenlijk mee bezig zijn en worden gebruikt als nuttige idioten om de plannen van de Illuminati nu heel snel gestalte te geven.

In 2025 zal het hele proces klaar zijn, wordt het internet volledig autonoom en is in staat om alles te runnen inclusief de mensen die dan nog leven. Max zegt dat het jaar 2015 het keerpunt was, dat vanaf dat jaar we echt in sneltreinvaart meer en meer afhankelijk werden van het internet.

Als we niet heel snel dingen kunnen veranderen dan is het volgens Max zaak om uiterlijk rond 2025 volledig uit het systeem te stappen. Tot die tijd is er nog een soort “window”, een tijd die je nog kunt gebruiken om voorbereidingen te treffen om uit het systeem te stappen, daarna zal het je niet meer lukken.

Hoe snel het allemaal kan gaan blijkt wel uit wat er nu is gebeurd de afgelopen maanden. Als je dit verteld had afgelopen Kerst dat had men gedacht dat je het script van een Hollywood sciencefiction film aan het voorlezen was.

En toch zijn ze er in een oogwenk in geslaagd om de hele wereld op te sluiten en te laten doen wat zij wilden.

Het nieuwe normaal dat helaas maar al te echt is, als we het nu laten gebeuren.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner