De echte RELSCHOPPERS zitten op het Binnenhof

De hele wereld heeft het over relschoppers in Nederland.

De MSMedia doet verslag….. wijst er fijntjes op dat de relschoppers de winkels van de toch al zo zwaar getroffen middenstand kapot slaan en leeg plunderen. Geen journalist gezien, maar wat in de krant staat is waar.

De Staat heeft de burgerij de oorlog verklaard.

Om dit keiharde feit te verdoezelen, gaat de burgerij de rotzooi van de relschoppers opruimen, de winkelier een kopje koffie aanbieden en de politie een hart onder de riem steken met leuke stoepkrijttekeningen. Voetbalhooligans heten nu supporters, omdat ze nota bene de politie assisteren, zodat die de handen vrij hebben om de burgers in elkaar te slaan. Het is opvallend dat er achter de helmen van de ME steeds vaker een vrouwengezicht schuilt. Zouden die dan ook kinderen hebben, vraag je je af?

rellen

Georganiseerde rellen en echte demonstranten.

Het lijdtr geen twijfel of deze rellen, vernielingen en plunderingen worden gericht uitgevoerd door georganiseerde groepen, zoals we dat kennen van de Antifa beweging in de VS. Uitgezocht moet worden of hier geen obscure Soros clubjes als “paymaster” dienen. Obscure Soros clubjes zijn de vrinden uit de kringen van Bilderberg/WEF en dienen uitsluitend het einddoel: totale controle van staatswege. De goedwillende en nette demonstrerende burger (hét target) blijft door dit geraffineerde spel thuis, zodat de Soros clubjes de macht op straat kunnen overnemen. De burgerij richt zich nu tegen de “boodschapper”en niet tegen de opdrachtgever(s). De obscure Soros clubjes bestaande uit allochtone jongeren, Albanezen, Oost-Europeanen en “Romeo’s” zijn het regime Rutte te hulp geschoten, het zal wel hard nodig zijn geweest.

De Staat heeft deze rellen nodig.

Het afkondigen van de avondklok zonder geldige redenen is een vlucht naar voren. De gechanteerde Rutte en zijn trawanten hebben geen keus, anders worden ze ontmaskerd. Wij menen aan te mogen nemen, dat deze lieden gezien hun gedrag heel veel te verbergen hebben. Omdat er een Bilderberg/WEF agenda moet worden gevolgd heeft het regime steeds verder geradicaliseerd, stapje voor stapje, steeds iets absurder, kijken wat je kunt doen. De bevolking komt hoe langer hoe verder in een Stockholmsyndroom terecht en gaat de politie helpen en het voor Den Haag opnemen. Begint al aarzelend te vragen om het leger gewapenderhand in te laten grijpen. Gelukkig hebben ze geen tanks meer, dus het onderhoudsbudget voor kapot asfalt hoeft niet omhoog.

De echte relschoppers zitten in Den Haag.

De asociale relschoppers die de vernieling van de maatschappij in gang hebben gezet gaan steeds verder. Er is geen enkele reden om een avondklok in te voeren, toch gebeurt het. Het gaat allang niet meer over een zogenaamde pandemie, het gaat om het vervolg erop. Door zelf rellen te faciliteren en op te stoken is de Staat de enige dader die ter verantwoording moet worden geroepen. Om dat te voorkomen kan men de militaire noodtoestand uitroepen, zodat het leger kan uitrukken. We moeten dan vooral denken aan de manier waarop sommige afdelingen van Defensie zijn afgericht, als aanvalshonden op ongewapende burgers. Dat hoeft nog niet eens met kogels, dan kan ook subtieler. Daar hebben veel in geïnvesteerd. Ter herinnering: “Militairen die zich in het gedrag van landgenoten verdiepen….”

We hebben materiaal genoeg om de daders op te pakken.

Helaas kunnen we medewerking van de politie wel vergeten. De politietop is dusdanig verrot en kapot gechanteerd, dat de onderliggende hiërarchie geen kant meer op kan, mits ze klokkenluider willen worden, met als resultaat dat ze via een overheidsregeling alsnog om zeep worden geholpen. Het lijkt wel oorlog – en dat is het ook. Dat kan ook niet meer via de rechtbank, via Justitie, zelfs niet via Interpol. Het zal met een Tribunaal moeten. En als we in een Militaire Noodtoestand zitten, dan kan het met een efficiënt werkend Militair Tribunaal. Zover is het nog niet, er zullen eerst burgerarrestatieteams moeten worden samengesteld.

Nederland is bezet gebied – bezet door een oligarchische pedocratie.

Omdat Nederland wordt bezet, moet alles ondergronds worden georganiseerd. Ondergronds ligt de oude Bataafsche Republiek, die het fundament voor het nieuwe Nederland vormt. Want Nederland is van ons en wij pakken het terug. Alles is ons afgepakt, wat er nu gebeurt is dat ze de toekomst van onze kinderen ook nog eens afpakken. Welke ouder staat dit toe? De kinderloze gechanteerden op het Binnenhof hebben een geradicaliseerde kinderhaat ontwikkeld. Die voelen dus niets. Hoogstens kortstondige lustgevoelens.

Veemgerichten

Als we niet direct bovengronds en officieel ons land terug kunnen pakken, moet de machtsovername terdege worden voorbereid. De daders in de ruimste zin des woords kunnen dan in een Veemgericht bij verstek worden veroordeeld volgens militaire richtlijnen. Onder het huidige vigerende rechtsstelsel c.q. Wetboek van Strafrecht zijn wij zelfs strafbaar als we NIETS doen, terwijl we er wel kennis van dragen. Zie het Wetboek van Strafvordering. Het door de regering afstaan van soevereiniteitsrechten wordt gevolgd door de doodstraf. Ook daar zijn de relschoppers in Den Haag schuldig aan, gezien wat er nu gebeurt en wat er in verband met de Europese eenwording al heeft plaatsgevonden zonder instemming van het volk.

Kortom: wij hebben als eerlijke, hardwerkende en belastingbetalende burgers te maken met een verzameling misdadigers die menen over ons te moeten heersen. De ongelijke strijd wegens geweldsmonopolie moet eerst gelijk worden getrokken. Het wapen wat nog steeds niet wordt gebruikt moet eerst worden ingevet:

ontmaskering van het COVID-19 sprookje, PCR testepidemie, de onwettige contraproductieve en repressieve maatregelen ontmaskering van de chantage ringen rond den Haag tot in de hoogste echelons handel en wandel rond het verkwanselen van Nederlands soevereiniteit aan vreemde mogendheden
Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers