By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Opvallend veel baarmoederhalskanker bij vrouwen die HPV vaccin kregen

Er is een werkelijk vernietigend nieuw onderzoek  gepubliceerd dat korte metten maakt met eerdere HPV vaccinatie onderzoeken.

Uit cijfers in Engeland blijkt dat er een alarmerende toename is van baarmoederhalskanker in de leeftijdsgroep die jaren geleden voor het eerst het HPV vaccin kreeg toegediend.

Er zijn twee nieuwe schokkende ontwikkelingen die aantonen dat als je kind je lief is, je deze uit de buurt van een HPV vaccin moet houden.


De eerste is dat er nieuwe onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd die korte metten maakt met 12 eerdere onderzoeken naar de werkzaamheid van het HPV vaccin. Deze 12 zijn uitgevoerd door GlaxoSmithKline (sponsor Nederlandse Influenza Stichting) en Merck en betreffen de werkzaamheid van de vaccins Cervatrix en Gardasil.

De conclusies van het nieuwe onderzoek zijn ronduit vernietigend en zijn te lezen op de website van Childrens Health Defense. Waar het op neer komt is dat die onderzoeken zo in elkaar zijn gedraaid dat er een voor de fabrikant gunstige uitkomst als eindresultaat tevoorschijn komt. Overigens een werkwijze die al lang bekend is maar zelden zo significant zichtbaar wordt.

De meest vernietigende conclusie van dit nieuwe onderzoek is echter dat het helemaal niet mogelijk is om via de gebruikte methode vast te stellen of de vaccinatie inderdaad werkt, simpelweg omdat er in werkelijkheid tientallen jaren voor nodig zijn. En daaruit volgt dan eigenlijk automatisch de conclusie van het nieuwe onderzoek dat de uitgevoerde onderzoeken nooit zodanig zijn opgezet dat ze de werkzaamheid van het vaccin Ć¼berhaupt kunnen vaststellen. Met andere woorden, die onderzoeken die er zijn geweest zijn in feite niets anders dan afleiding want waar het werkelijk om gaat kunnen ze niet vaststellen.

De tweede schokkende ontwikkeling komt met nieuws uit Groot Brittanniƫ:

In dit land werd met veel bombarie in 2008 het HPV vaccinatieprogramma gestart. Omdat er zoveel ruchtbaarheid aan werd gegeven via de overheid en de mainstreammedia werd de campagne een groot succes en was na enige tijd binnen de doelgroep van 12-jarige meisjes tussen de 76 en 90 procent gevaccineerd.

Kort daarna begonnen ze fanatiek met een "inhaalslag" waarbij tussen 2008 en 2011 meisjes tussen de 13 en 18 werden aangemoedigd om de vaccinatie te nemen. Ook dit liep voorspoedig voor de gifmengers, want tegen 2018 was van de groep 15 tot 24-jarige meisjes ongeveer 80 procent gevaccineerd.

En nu is er de volgende situatie:

Historisch gezien kwam in Groot Brittanniƫ binnen de groep vrouwen met een leeftijd tussen de 50 en 64 de meeste baarmoederhalskanker voor.

Dat is veranderd, want nu is het in de leeftijdsgroep van 25 tot 29. Dat is dezelfde groep vrouwen die als meisje de eersten waren die in Groot Brittanniƫ de HPV vaccinatie kregen.

Dit is geen complottheorie, het zijn officiƫle cijfers. Natuurlijk wordt er formeel geen enkel verband gelegd tussen het feit dat die piek van het aantal gevallen van baarmoederhalskanker juist die groep betreft die jaren geleden als eersten werden gevaccineerd in dat land.

Ook in ons land worden mensen op grote schaal misleid door het RIVM. We schreven daarover in een eerder uitgebreid artikel onder andere het volgende:

We gaan verder met de volgende grove leugen op de website van het RIVM.

xxx

Hele boeken kunnen er ondertussen worden geschreven over meisjes van wie hun leven is verwoest door de bijwerkingen van het HPV vaccin. Keer op keer op keer worden de slachtoffers genegeerd en kan het RIVM ongestraft doorgaan met het verspreiden van leugens, waardoor wellicht nog veel meer slachtoffers zullen vallen.

Wie stopt het RIVM?

De nieuwe cijfers uit Groot Brittanniƫ laten dus totaal iets anders zien dan de RIVM in bovenstaande beweert.

Het volgende staat ook bij het RIVM:

De medische wetenschap zegt dat baarmoederhalskanker veroorzaakt wordt door het humaan papillomavirus (HPV). Volgens het RIVM raken 80 van de 100 vrouwen in hun leven hiermee ooit besmet en wordt erbij gezegd, ā€œmensen kunnen het virus lange tijd in hun lichaam hebben zonder dat ze dit merkenā€. Verder staat er, ā€œHet afweersysteem van het lichaam ruimt het virus bijna altijd zelf op. Dat duurt een jaar tot anderhalf jaar. Soms kan het lichaam het niet. Het virus kan dan lichaamscellen veranderen. Bij een klein aantal vrouwen ontstaat baarmoederhalskankerā€.

Kern van dit stukje: het lichaam ruimt het virus bijna altijd zelf op.

Mocht je desondanks toch zorgen maken over dit virus, dan is er ook een simpele ongevaarlijke manier om zelf je lichaam een handje te helpen:

Colloidaal zilverwater staat al lang bekend om zijn anti bacteriĆ«le en anti virale eigenschappen. Het is zowel inwendig als uitwendig te gebruiken, maar verzeker jezelf wel van een goede kwaliteit want er zijn veel inferieure produkten op de markt. Met een verdunde oplossing van colloidaal zilverwater is een vaginale spoeling te maken die helpt eventueel schadelijk virusmateriaal te doden, net als mogelijk aanwezige schimmels. Denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld een candida infectie. Hierna volgt een aanbieding van  gezondheidswebwinkel Orjana. Zij zijn tijdens werkdagen tussen 11 en 2 bereikbaar voor advies. Als je je onzeker voelt of meer wilt weten over het gebruik van dit produkt op deze manier, schroom dan niet contact met hen op te nemen.

ColloĆÆdaal zilver is sowieso een middel dat is aan te raden en eigenlijk in ieder huishouden aanwezig zou moeten zijn.

Maar de ontwikkeling van de penicilline verdrong het gebruik van colloĆÆdaal zilver en daarmee werden antibiotica, het eerste grote succes van de farmaceutische industrie. De zilverprijs was een onstabiele factor, penicilline kon goedkoop geproduceerd worden en het was vooral het feit, dat colloĆÆdaal zilver niet gepatenteerd kon worden als geneesmiddel, dat nano-zilver verdrongen werd als officieel geneesmiddel in 1938 door het ā€˜wonderā€™ penicilline..

Iedere cowboy die een paar honderd jaar geleden naar het wilde westen van Amerika trok wist dat hij altijd een zilveren dollar bij zich moest hebben om te overleven in de woestenij. Niet omdat hij hiervoor onderweg de broodnodige zaken kon kopen om te overleven maar omdat hij deze zilveren dollar gebruikte om zijn water en melk te zuiveren. Zilver staat namelijk al sinds mensenheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriƫn, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Zover nu bekend zijn er meer dan 1000 infectieziekten die niet tegen zilver bestand zijn.

image

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal šŸ˜ 
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
04 december 2020
Vandaag bij een bouwmarkt ook getuige geweest van een hel...

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020