Opwarming? Astronoom voorspelt vriesweer, hongersnood en aardbevingen als de zon begint aan het zonne-minimum

De zon is een ‘lockdown’-periode ingegaan, die ijskoud weer, en hongersnood kan veroorzaken

Onze zon is opgesloten, wat kan leiden tot ijskoud weer, aardbevingen en hongersnood, zeggen wetenschappers. De zon bevindt zich momenteel in een periode van “zonneminimum”, wat betekent dat de activiteit op het oppervlak dramatisch is gedaald. Deskundigen denken dat we op het punt staan ​​de diepste periode van zonneschijnrecessie ooit binnen te gaan, nu zonnevlekken vrijwel zijn verdwenen.

Astronoom Dr. Tony Phillips zei: “Solar Minimum is onderweg en het is een diepe.”

“Tellingen van zonnevlekken suggereren dat het een van de diepste van de afgelopen eeuw is. Het magnetische veld van de zon is zwak geworden, waardoor extra kosmische straling het zonnestelsel binnenkomt.”

‘Overtollige kosmische straling vormt een gevaar voor de gezondheid van astronauten en poolreizigers, beïnvloedt de elektrochemie van de bovenste atmosfeer van de aarde en kan bliksem helpen veroorzaken.’

NASA-wetenschappers vrezen dat het een herhaling zou kunnen zijn van het Dalton-minimum, dat plaatsvond tussen 1790 en 1830 – wat zou leiden tot periodes van meedogenloze kou, oogstverlies, hongersnood en krachtige vulkaanuitbarstingen.

De temperaturen daalden in 20 jaar met 2 graden Celsius (3,6 graden Fahrenheit), wat de voedselproductie in de wereld verwoestte.

Op 10 april 1815 vond de op één na grootste vulkaanuitbarsting in 2000 jaar plaats op de berg Tambora in Indonesië, waarbij ten minste 71.000 mensen omkwamen.

Het leidde ook tot het zogenaamde Jaar zonder Zomer in 1816 – ook wel “achttienhonderd en doodgevroren” genoemd – toen er in juli sneeuw lag.

Tot dusver dit jaar was de zon 76 procent van de tijd “blanco” zonder zonnevlekken, een snelheid die slechts één keer eerder werd overtroffen in het ruimtetijdperk – vorig jaar, toen het 77 procent leeg was.

Bronnen:

NYT

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties 2

dennis Nieuwenhuijsen op maandag 18 mei 2020 20:13
Anonymous op maandag 18 mei 2020 22:07
Gast
vrijdag 18 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner