By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’

Gaat de geschiedenis zich –weliswaar met andere kleuren, symbolen en aangepaste ideologieën- inderdaad herhalen? (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Europa’s nieuwe regeringsvorm: het totalitaire alarmisme – Echte reden van fake stikstof’crisis’? Frans Timmermans: ‘Spullen moeten veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen, daarom gaan de prijzen per 1 april 2020 met 6% omhoog’ (‘stikstoftax’)

—————————————————————————————————————————————-

De afgelopen jaren sloegen de meeste conservatieven de waarschuwingen dat het klimaatalarmisme op een totalitaire eco-dictatuur dreigt uit te lopen in de wind. Zo’n vaart zou het niet lopen, werd steeds beweerd. Nu het Europese Parlement afgelopen week de ‘klimaat noodtoestand’ heeft uitgeroepen, beginnen de ogen van sommige conservatieven dan toch open te gaan voor het grote gevaar van de linksgroenliberale plannen voor onze samenleving. De bekende publicist Gabor Steingart, oud hoofdredacteur van Handelsblatt, reageert voor zijn doen ongewoon scherp, en vergelijkt de ‘noodtoestand’ zelfs met de wijze waarop Hitlers Nazi’s in de jaren ’30 stapsgewijs aan de macht konden komen en alle oppositie wisten uit te schakelen.

In het door links (linksgroen, linksliberaal en links-christelijk) gedomineerde EP stemden alleen rechts-conservatieven en rechts-nationalen tegen het uitroepen van de ‘klimaat noodtoestand’. Rechts had vergeefs geprobeerd om enkele formuleringen te verzachten, maar zoals gebruikelijk wilden de heersende klimaatfascisten in parlement van geen feiten, wijken noch compromissen weten.

‘De toon van onze tijd is de sirene’

‘De kleur van het seizoen is groen, en de toon van onze tijd is de sirene,’ schrijft een bezorgde Steingart. ‘In een apocalyptisch gestemde wereld mag niemand verstek laten gaan, en het Europese Parlement al helemaal niet.’

De Franse liberaal Pascal Canfin, die de resolutie indiende, werd zelfs ‘als een verlosser’ onthaald toen hij de eis stelde om ‘een krachtige boodschap aan de burgers van de rest van de wereld’ af te geven. En die boodschap komt op niets minder neer dan ‘wij richten een totalitaire communistische klimaatdictatuur op en breken daarvoor de welvaart en vrijheid van onze onderdanen, die daar niets over te zeggen hebben noch krijgen, af.’

‘Noodverordeningen rode loper naar dictatuur’

De linkse mainstream media hebben dat de afgelopen jaren afgedaan als een ‘rechtse complottheorie’, maar langzaam beginnen traditionele conservatieven –die zoals in Nederland tot nu toe argeloos op partijen zoals VVD, CDA en CU zijn blijven stemmen- wakker te worden. Steingart:

‘De noodtoestand is de kleine broer van de autoritairen, merkten enkele afgevaardigden op. Maar toen laaide het vuur van grootsheid al in de rijen op; het huis stond in brand, en als eerste slachtoffer werd de herinnering aan de historie uitgewist. De voortdurende noodverordeningen van de Weimar Republiek, die geleidelijk de rechten van de burgers buitenspel zetten, waren de rode loper waarop Adolf Hitler uiteindelijk richting dictatuur marcheerde.’

Armoedebestrijding, migrantencrisis, een onhoudbare schuldenlast – dat alles moet van de EU wijken voor ‘het redden van de wereld’ van een volgens alle onbewerkte statistieken en cijfers in het geheel niet bestaande ‘klimaatcrisis’. ‘Dat is politiek voor de pers, niet voor het volk,’ vervolgt Steingart, wijzend op peilingen waaruit blijkt dat de burgers het klimaat een veel minder belangrijk onderwerp vinden dan andere zaken, zoals het almaar duurder wordende leven (dalende koopkracht), de werkgelegenheid en de sociale zekerheid.

Europa’s nieuwe regeringsvorm: het alarmisme

‘Europa heeft als Derde Weg tussen kapitalisme en socialisme het alarmisme ontdekt. Of, zoals Dieter Nuhr gisteravond bij de opnames van zijn TV-show zei: ‘De Titanic is duidelijk niet enkel een schip, maar ook een regeringsvorm’.’

Het probleem voor de Europeanen is dat alle traditionele partijen aan boord van die Titanic zijn gekropen, en weigeren om zelfs maar over de rand te kijken naar wat onafhankelijke wetenschappers, denkers en rechtse vrijheidspartijen te zeggen hebben. Met als gevolg dat de Titanic die de EU heet, met het kabinet Rutte en vrijwel de gehele Nederlandse oppositie voltallig aan boord, almaar sneller, en met almaar autoritairder wordende maatregelen, op de ijsberg van economische, financiële en maatschappelijke ondergang afvaart.

Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’

De Nederlandse topafgevaardigde in dat dictatoriale regime, Klimaatcommissaris en EC-vicepresident Frans Timmermans, laat zijn voorliefde voor het totalitaire communisme steeds vaker publiekelijk de vrije loop. We kregen een tweet toegestuurd waarop Timmermans schrijft dat ‘spullen veel duurder moeten worden, zodat mensen minder kunnen kopen. Per 1-4-2020 gaan in heel Europa de prijzen met 6% omhoog, dan voeren we de stikstoftax in.’

Komt daar de aap uit de mouw van de echte reden van de fake stikstofcrisis in Nederland? Zodat de regering over een paar maanden een excuus heeft voor het nog verder verhogen van de prijzen in Nederland, terwijl nu al 650.000 gezinnen in energie armoede zitten, de voedselbanken de snelle groei van hulpbehoevenden amper aankunnen, en miljoenen mensen steen en been klagen over de sterk gestegen prijzen van wonen, boodschappen, brandstof en vervoer?

Geen opwarming, geen crisis; doel

Maar ‘lage inflatie’, maar ‘opwarming’, maar ‘crisis’? Vergeet u de officiële inflatiecijfers, die kunstmatig naar beneden worden gerekend. Vergelijkt u de prijzen maar eens met 18 jaar geleden, het laatste jaar van de gulden, en zie dan of de inflatie inderdaad maar 2% of 3% per jaar is geweest, zoals wordt beweerd. Waarschijnlijk zult u voor de meeste zaken een verdubbeling, verdriedubbeling of verveelvoudiging constateren – de èchte inflatie, terwijl uw inkomen in die tijd vermoedelijk nauwelijks is gestegen.

Wat ‘opwarming’ en ‘klimaatcrisis’ betreft verwijzen we naar de vele artikelen die we hier al over hebben geschreven. Kortgezegd: alle onbewerkte statistieken en onafhankelijke wetenschappers zeggen dat er geen enkele crisis is. Zo bleek onlangs dat in Australië, dat bijna even klimaatkrankzinnig als Nederland en de EU is geworden, dat het aantal zeer warme dagen in 100 jaar tijd niet is gestegen.

‘Buiten het Westen neemt niemand de klimaathysterie serieus’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat de ‘ruwe data in Australië werden aangepast, wat deel uitmaakt van het wereldwijde complot om de bevolking te reduceren… Deze mensen zijn vastbesloten om het klimaat te gebruiken om hysterie te veroorzaken, zodat de bevolking kan worden verminderd… Maar alles wat deze klimaathysterie lijkt te bereiken is de val van de Westerse samenleving. Ze hebben hun propaganda naar Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika verspreid. Ze zeggen zelfs dat we geen kinderen meer moeten krijgen, omdat we anders geen toekomst hebben.’

‘Maar buiten Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika neemt niemand deze klimaathysterie serieus. Andere landen beschouwen het als een complot om te voorkomen dat zij zich aansluiten bij de moderne wereld, waar de technologie die onze levensverwachting heeft verhoogd en ons een comfortabel leven geeft, nu enorm wordt gehaat.’

Het Westen gaat dus op eigen houtje doelbewust economisch en maatschappelijk zelfmoord plegen, waar communisten zoals Frans Timmermans, de hele EU-elite, en de als ‘liberalen’ vermomde neocommunisten zoals Mark Rutte nog bij staan te juichen ook.

Als u nu nog steeds niet enigszins het gevaar van deze ‘klimaat noodtoestand’, de aanstaande 6% ‘stikstoftax’ en al die andere krankzinnige maatregelen en plannen –zoals Timmermans’ gewenste verbod op bijna alle vliegreizen in Europa- inziet, dan zult u waarschijnlijk pas wakker worden als de geplande armoede en onderdrukking, opgelegd door een klimaatfascistisch EU-regime, ook uw deur en portemonnee bezoekt. Het is dan alleen wel veel te laat om daar nog iets tegen te ondernemen.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Armstrong Economics
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, publiek domein (free of copyright)

Zie ook o.a.:

26-11: China doet niet mee met Europese CO2 hoax, bouwt 121 nieuwe kolencentrales
23-11: Bernie Sanders en Jeremy Corbyn  presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL? (/ Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 04 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner