Overal ter wereld eisen mensen hun vrijheid terug

Overal ter wereld eisen mensen hun vrijheid terug (video)

De door overheden ingestelde maatregelen in “de strijd tegen corona” blijken ook in de praktijk dodelijker dan het virus ooit zal zijn.

Overal ter wereld beginnen mensen in de gaten te krijgen wat er gebeurt en ze eisen massaal hun vrijheid terug.

We leven zeker in heel interessante tijden waar ondanks alle ellende gelukkig ook mooie dingen gebeuren.


Zoals we eerder schreven bevinden wij ons nu midden in de Endgame en het is voor de Illuminati achter de schermen erop of eronder en dus ook voor ons, aan de andere kant van het spectrum. Slagen zij erin om de wereldbevolking permanent gevangen te houden met hun virushoax, dan zijn wij als mensheid reddeloos verloren, maar zoals wij aangeven, is er ook een kans dat ze zich dit keer toch vergaloppeerd hebben.

Want, als ze het niet lukt, dan kan het ook zomaar eens het begin worden van een hele nieuwe wereld waar de centrale bankiers en de rest van het addergebroed voorgoed worden verbannen en ze ergens op een eilandje in de Stille Oceaan hun New World Order mogen voortzetten.

Het heeft even geduurd, maar het begint er nu toch echt op te lijken dat mensen wereldwijd het niet langer pikken. Ze nemen niet langer genoegen met het feit dat alles waar ze hun hele leven voor hebben gewerkt naar de Filistijnen gaat of dat ze hun werk kwijt zijn terwijl ze een gezin moeten onderhouden of wat voor reden ze ook mogen hebben om hun leven terug te willen.

Iedereen met een verstand iets groter dan een erwt kan zien dat de mensheid aan alle kanten wordt bedonderd met dit virus, dat er geen enkele noodzaak was om de complete economie om zeep te helpen zoals nu gebeurt en van mensen gevangenen te maken in hun eigen huis.

Mensen willen niet op anderhalve meter van elkaar verder door het leven gaan, ze willen gewoon hun leven terug en velen zeggen: "Geef mij dat virus, dan kunnen we daarna weer verder, want dit willen we niet" of "liever corona dan dood van de honger!".

Hoe dit gevoel speelt over de gehele wereld zie je in de volgende compilatie waar gelukkig duidelijk wordt dat de mensheid zich niet zomaar naar de slachtbank laat leiden door een kleine groep machtswellustelingen, ondersteund door psychopaten die voor hen het vuile werk opknappen, daarbij geholpen door een mainstream media die verrot en corrupt zijn tot op het bot. We hopen dat deze beweging wereldwijd snel uitgroeit tot een slagkrachtig burgerleger wat door wilskracht en positiviteit de rot uit onze samenleving zal verdrijven.

image

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner