Overwinning: Amerikaanse Rob Elens vrijgesproken door tuchtcollege. ‘Halleluja!’

Je zou arts en senator Scott Jensen kunnen zien als een soort Amerikaanse Rob Elens, de tegendraadse huisarts uit Limburg die zijn coronapatiënten behandelde met een middel dat kennelijk zo gevaarlijk is dat hij werd teruggefloten door de inspectie.

Ook Jensen kreeg het aan de stok met de autoriteiten. Hij verklaarde op tv dat hij van hogerhand instructies had gekregen over het invullen van overlijdensaktes. Zo hoefde hij niet te testen op corona om Covid-19 als doodsoorzaak op te kunnen geven. Daarnaast vergeleek hij het virus met de griep. Jensen moest zich verantwoorden voor het medisch tuchtcollege.

In juni kreeg de Amerikaanse arts bericht van de Minnesota Board of Medical Practice dat er een onderzoek naar hem was ingesteld. Hij zou ‘misinformatie’ hebben verspreid en de verkeerde adviezen hebben gegeven. Maandag kreeg hij opnieuw bericht: het onderzoek was afgerond en de beschuldigingen werden verworpen.

Dankbaarder dan ooit

“De cancel-cultuur heeft dit keer niet gewonnen,” zei Jensen verheugd. “Ik koos ervoor om te blijven strijden, om mijn stem te laten horen en de waarheid te blijven verspreiden. Het was niet gemakkelijk, maar ik moest wel reageren op deze oneerlijke beschuldigingen.”

“Veel mensen stuurden me brieven, sms’ten me en onderhielden mijn gezin in deze tijden van onzekerheid. Ik ben dankbaarder dan ooit dat ik nu weer aan het werk mag gaan en deze last van mijn schouders is gevallen.”

Belangrijkste video die ik ooit heb gemaakt

Wat hoogstwaarschijnlijk ook flink heeft geholpen, is een video die Jensen op social media zette waarin hij aan de alarmbel trok. Het filmpje ging viraal en werd in korte tijd bijna 9 miljoen keer bekeken. “Dit is de belangrijkste video die ik ooit heb gemaakt,” schreef hij erbij. “Hartverscheurend.”

Jensen is vooral blij dat we duidelijk hebben gemaakt dat een klein groepje mensen ons niet gaat vertellen wat wij moeten denken. “Halleluja!”

In onderstaand filmpje deelt hij het goede nieuws:

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 03 augustus 2020

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Trump dreigt ermee nog meer troepen naar Amerikaanse steden te sturen
23 juli 2020
Ohw , dus het is beter als een kudde dolle negers de steden beroven en...
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
21 juli 2020
Als ik de naam soros hoor 🥵🥵🥵dan hoor ik genoeg
Willekeurige partner