By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Oxford wetenschapper waarschuwt: globale uitrol vaccins zal leiden tot nieuwe gemuteerde Covid-19 varianten

Deze ongedateerde bestandsopname die door de Britse Health Protection Agency is vrijgegeven, toont een elektronenmicroscoopbeeld van een Coronavirus, dat deel uitmaakt van een familie van virussen die kwalen veroorzaken, waaronder de verkoudheid en SARS, die voor het eerst werd geïdentificeerd in het Midden-Oosten. HANDOUT/THE ASSOCIATED PRESS

Een senior wetenschapper van de Universiteit van Oxford heeft gewaarschuwd dat de uitrol van Covid-19 vaccins het virus zal doen muteren, aangedreven door “immunologische selectie” in plaats van de aanpassingen die we tot nu toe hebben gezien en nieuwe gemuteerde Covid-19 varianten zal veroorzaken.

Gebaseerd op de waarnemingen van Covid-19 virusmutaties, heeft Professor Sir John Bell laten weten dat het virus muteert om effectiever te zijn in zijn nieuwe gastheren, namelijk de mens.

“De meeste varianten die we tot nu toe hebben gezien vertegenwoordigen dat soort aanpassing aan een nieuwe species; het is een beetje zoals verhuizen naar een nieuw appartement, je schuift de sofa rond en zorgt ervoor dat de TV op de juiste plaats staat”, vertelde Bell aan collega’s en wetgevers.

“Wat we tussen nu en het eind van het jaar zullen zien, is een aantal varianten die worden aangestuurd door immunologische selectie, grotendeels door de vaccins, en dat zal een extra laag van complexiteit toevoegen”.

Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 05 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner