Paasprotest in Amsterdam tegen de Great Reset: ‘Het verzet MOET doorgaan!’

Aanstaande maandag om 12.00 uur organiseert Forum voor Democratie in Amsterdam een paasprotest tegen de Great Reset. Kamerleden Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren zullen de menigte toespreken. De betogers lopen een mars van de Dam naar het Museumplein.

“De coronaregels zijn even gepauzeerd, maar de uitrol van de totalitaire agenda gaat in sneltreinvaart door,” zegt Van Meijeren. “Daarom mogen wij ook niet achterover leunen. Het verzet moet doorgaan! De échte strijders komen maandag allemaal naar Amsterdam!”

Laatste stuiptrekkingen

Begin dit jaar gaf Van Meijeren ook een speech tijdens een protest in Amsterdam. “Ik ben strijdlustiger dan ooit om samen met jullie de strijd voor onze vrijheid voort te zetten. 2022 gaat het jaar worden van de waarheid. Het jaar van het verzet. Het jaar van de burgerlijke ongehoorzaamheid. En bovenal, het jaar van de vrijheid,” zei Van Meijeren op 2 januari.

“Het kan niet lang meer goed gaan. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een systeem dat door en door verrot is en op instorten staat. Vroeg of laat gaat dat kaartenhuis van leugens in elkaar storten en pakken wij onze vrijheid terug en gaan wij degenen die ons dit onrecht hebben aangedaan opsporen, vervolgen en opsluiten,” stelde het Kamerlid.

Geest is uit de fles

Van Meijeren zei in september vorig jaar tijdens een protest bij de Tweede Kamer: “Er is een vrijheidsbeweging ontstaan die niet meer onder controle te krijgen is. De geest is uit de fles. En het begin van de bevrijding van Nederland is ingezet!”

schaapie

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers