Paniek bij de elite

Volgens de CEO van één van ’s werelds grootste doomsday bunker bouwers voor de elite, vrezen degenen die momenteel aan de macht zijn een “opstand” van degenen over wie zij heersen.

Ron Hubbard, de CEO van Atlas Survival Shelters, vertelt tijdens een interview met The Canadian Prepper dat de ‘bunkerbouw business’ aan het exploderen is nu de elite beginnen te vrezen dat de massa wakker zal worden.

We weten dat we slaven zijn, en degenen die wakkernieuws.be volgen, weten dat we de vrijheid niet “verliezen”, maar we hebben nooit vrijheid gehad. Wat we verliezen is de illusie dat we vrij zijn. Maar de rest van de mensheid wordt eindelijk wakker en evolueert voorbij het feit dat zij meesters nodig hebben om hen tot slaaf te maken en de vruchten van hun arbeid te stelen.

Dit is een goede zaak, maar we weten ook dat de heersers niet gemakkelijk ten onder zullen gaan. Naarmate het jaar 2021 nadert, neemt de handel in doemdagbunkers echter toe en degenen die deze bunkers kopen zijn degenen die momenteel het “grote ontwaken” of de “apocalyps” vrezen, het oplichten van de sluier. Ze vrezen dat mensen zich eindelijk realiseren dat ze in slavernij geboren zijn.

Hubbard waarschuwt dat één van de redenen waarom dit nu gebeurt, is dat de globalisten geloven dat er een “opstand” aankomt in Amerika en waarschijnlijk zeer nabij is, waarbij het Amerikaanse volk steeds bozer wordt op het hele establishment en degenen die het controleren. Het systeem faalt. Mensen ontwikkelen zich mentaal en velen weten dat ze geen slaven zijn.

Wat de elites willen, is massale chaos en verdeeldheid, en daarom zijn we op alle mogelijke manieren verdeeld. Als we niet met elkaar kunnen opschieten en samenwerken, zullen zij hun doel bereiken.

“De elite bouwen op dit moment bijna uitsluitend bunkers omdat zij degenen zijn die het zich kunnen veroorloven,” zegt Hubbard in de video.

“Amerika staat binnen enkele dagen, zo niet weken, op het punt van een opstand. Er is een paniekaankoop van bunkers op dit moment, vooral in de Verenigde Staten.”

Hij zegt dat het ook niet alleen in de Verenigde Staten is. Deze hele geest van vrijheid en bevrijding van de overheid is wereldwijd gegaan. Ze weten dat ze de controle aan het verliezen zijn en alles wat nodig is, is massale niet-naleving, en mensen die beseffen dat ze niet geboren zijn om slaven te zijn van een heersende klasse.

We hoeven hier geen gewelddadige opstand van te maken, en zelfs Hubbard geeft toe dat dit niet noodzakelijkerwijs een gewelddadige opstand zal zijn. Maar het zal gebeuren. Als mensen geconfronteerd worden met het verlies van hun baan en alles waar ze jaren voor gewerkt hebben, zullen ze geen andere keuze hebben dan wakker te worden voor wat er werkelijk aan de hand is.

Je ziet de Great Awakening ook wereldwijd gebeuren. Wereldwijd zijn er massale betogingen. Betogingen die enkel maar groeien in kracht en grootte. We hebben er zelf ook een artikel over geschreven en we lezen er ook vaker en vaker over: martial law. Het punt waar de betogers aanzien worden als terroristen en waar het leger het overneemt om de orde te herstellen tijdens dewelke alle geldende wetten komen te vervallen. Is die martial law de zoveelste paniekzaaierij van de elite om te voorkomen dat er nog meer mensen gaan betogen?

We gaan niet blijven herhalen hoe wij denken voor betogingen. We geloven wel in de boodschap die in deze video verkondigd wordt: een niet gewelddadige opstand.

Stop met gehoorzamen aan de maatregelen. Die zijn er niet om uw gezondheid te beschermen maar om u te dwingen tot blindelingse gehoorzaamheid zodat u zelf vrijwillig meewerkt aan de invoering van een sociale credit systeem zonder rechten, zonder vrijheden, zonder privacy? Waarom zou u de regels blijven gehoorzamen als u weet dat dit de uitkomst is? Is dat de toekomst dat u voor uzelf wil? Is dit de toekomst die u voor uw kinderen en kleinkinderen wil?

Massale burgerlijke ongehoorzaamheid, afzetten van de regering, nieuwe tribunalen zoals Neurenberg en nadien moet er eens een echt democratisch debat (en geen schijndemocratie zoals we dat altijd gekend hebben) komen waarin we samen overleggen hoe we onze maatschappij opnieuw gaan inrichten. Build back better. Maar dan onder onze eigen voorwaarden en niet als slaaf van de elite. Dat is een toekomst die veel beter klinkt.

bumker

wakkernieuws.be
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers