Patholoog over mysterieuze bloedproppen: ‘Ik ben er 80-90% zeker van dat ze worden veroorzaakt door de vaccins’

Techondernemer Steve Kirsch sprak met de Amerikaanse patholoog Ryan Cole over de mysterieuze bloedproppen die plotseling overal opduiken. Balsemers hebben aan Kirsch laten weten dat ze in de lichamen van gevaccineerden allerlei vreemde bloedstolsels aantreffen.

Cole kreeg een aantal weefselmonsters toegestuurd en analyseerde ze. Hij legde uit dat je met kleine bloedpropjes en zelfs middelgrote proppen nog een tijdje kunt leven, maar dat het weefsel eromheen uiteindelijk wordt aangetast omdat er te weinig zuurstof naartoe gaat. Vervolgens sterft het weefsel af.

bloedproppen vaccin 620x198

Sneeuwbal

De bloedproppen zijn als een sneeuwbal die van een helling rolt. Ze worden steeds groter, lichtte de patholoog toe. Normaal gesproken wordt er een speciale vloeistof gebruikt waarin de bloedproppen oplossen, maar dat werkt in deze gevallen niet. Ze moeten er handmatig uitgehaald worden. Cole zei dat ze in sommige gevallen bijna een meter lang zijn.

Hoe meer prikken je neemt, hoe meer bloedproppen er ontstaan, aldus de patholoog, die ook een bloedprop liet zien die uit één van de lichamen is gehaald. Hij is er 80 tot 90 procent zeker van dat de proppen worden veroorzaakt door de coronavaccins.

Meer dan 90 procent

Toen er nog geen vaccins waren, werden er vrijwel geen bloedstolsels aangetroffen. Nu worden ze bij sommige balsemers in meer dan 90 procent van de gevallen gevonden. Het Amerikaanse RIVM en de media houden de kaken stijf op elkaar. Het is immers hun taak om vaccins te promoten, niet om mensen te beschermen, zegt Kirsch.

 

Interessant

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers