Waarom globalisten actief werken om 90% van het menselijk ras uit te roeien

Globalisten zijn actief bezig om 90% van de mensheid uit te roeien en zeggen tegen zichzelf dat het elimineren van ‘nutteloze eters’ de enige manier is om ‘de planeet te redden’. De vernietiging van de overgrote meerderheid van mensen op planeet Aarde wordt nu openlijk bepleit door linkse beïnvloeders en de rijke elite, waaronder Bill Gates, Ted Turner en zelfs komieken als Bill Maher die gewoon wil dat mensen: “Geen kinderen krijgen, STERVEN en dood blijven.”

“Terwijl hij argumenteerde dat mensen het milieu schaden, concludeerde hij dat het voor de aarde beter zou zijn als meer mensen ‘geen kinderen krijgen, sterven en dood blijven’,” meldt NewsBusters.org.

Begrijp dat gestoorde linksen echt geloven dat de planeet vernietigd zal worden als mensen veel langer  (over)leven. Linkse mafklapper Alexandria Ocasio-Cortez waarschuwt dat de planeet Aarde nog maar 12 jaar heeft voordat deze wordt vernietigd door “klimaatverandering” – een volledig verzonnen junk science-verhaal uitgevonden door machtshongerige linksen die bijna universeel analfabeet zijn op het gebied van echte wetenschap.

Omdat linksen echt geloven dat mensen een bedreiging voor de planeet zijn, hebben ze er geen enkele moeite mee om te pleiten voor massale genocide op mensen over de hele wereld. Ze proberen tenslotte ‘de planeet te redden’, zeggen ze tegen zichzelf, wat betekent dat in hun gedachten de doelen de middelen rechtvaardigen.

De staat Washington staat op het punt het composteren van menselijke lijken te legaliseren om ze te ‘recyclen’ in de voedselvoorziening

Terwijl de wereldwijde vernietigingsagenda aan het toenemen is, worden er nu wetten ingevoerd die regeringen in staat stellen om miljarden lichamen efficiënt te verwijderen door ze terug te ‘recyclen’ in de voedselvoorziening. (Soylent Green, iemand?)

In de staat Washington is bijvoorbeeld een nieuw wetsvoorstel voor menselijke compostering aangenomen door het staatshuis en de senaat. Eenmaal ondertekend, zouden menselijke lijken vloeibaar kunnen worden gemaakt en door het riool kunnen worden gespoeld. Van daaruit wordt ‘bioslib’ verzameld door elke stad in Amerika – inclusief Seattle – waar het wordt uitgedroogd en naar de landelijke boerderijen in de omliggende gebieden wordt vervoerd. Daar wordt het op boerderijvelden gedumpt nadat het oneerlijk als “vrije meststof” voor boeren is bestempeld.

Dit wordt allemaal uitgelegd in de verbluffende film “Biosludged”, die gratis beschikbaar is op Biosludged.com. (Je kunt de film bekijken, of zelfs de onbewerkte videobestanden downloaden en de bestanden delen op torrents, als je wilt.)

Wat dit in feite betekent, is dat menselijke lijken worden “gerecycled” terug naar de voedselvoorziening in Washington. Binnenkort zal dit in heel Amerika worden goedgekeurd. Het is een van de noodzakelijke stappen voordat de globalisten hun biologische “kill-switch” ontketenen die is ontworpen om ten minste 90% van de wereldbevolking te doden. Zodra dat is bereikt, wordt menselijke arbeid vervangen door geautomatiseerde robots, terwijl gewapende Google ‘zelfmoorddrones’ de menselijke overlevenden opzoeken en uitroeien die in het puin van steden als Seattle wonen.

De Amerikaanse regering moet een manier vinden om de massa’s uit te roeien, anders zal het financieel worden vernietigd tegen 2035

Wat veel mensen zich nog niet realiseren, is dat de regeringen van de wereld te veel toezeggingen hebben gedaan die simpelweg niet kunnen worden waargemaakt als mensen mogen overleven. Het uitroeien van 90% van de bevolking wordt nu beschouwd als een “noodzakelijke stap” om die regeringen financieel solvabel te houden door triljoenen financiële verplichtingen, zoals ouderdomspensioenen, Medicare en sociale zekerheid, uit te wissen.

Zoals de Wall Street Journal nu meldt, wordt de Social Security Administration (SSA) in 2020 negatief op de cashflow en zal deze in 2035 volledig worden geplunderd en zonder geld, zelfs al is het triljoenen verschuldigd aan toekomstige ontvangers van rechten. “Tegen 2035 zijn de trustfondsen voor beide programma’s uitgeput en kan de sociale zekerheid niet meer alle geplande voordelen betalen, tenzij het Congres stappen zet om het programma te ondersteunen,” meldt de WSJ. “Meer in het algemeen wordt verwacht dat stijgende kosten voor sociale zekerheid en Medicare ook op de federale begroting zullen wegen. Beide programma’s zijn samen goed voor 45% van de federale uitgaven, exclusief rentebetalingen op de nationale schuld, en hebben bijgedragen aan grotere tekorten die vanaf 2020 $ 1 biljoen per jaar zullen overschrijden. ”

De ‘verzorgingsstaat’ is duidelijk niet duurzaam. Als de massa’s mogen leven, zullen ze uiteindelijk de regeringen die hun beloften met betrekking tot hun rechten niet nakomen, omverwerpen.

Het antwoord op dit alles? Globalisten zullen een biowapen ontketenen dat 90% van de menselijke bevolking doodt. Mensen die dood zijn, ontvangen immers geen ‘voordelen’ van de overheid meer. Zo wordt genocide een kwestie van overheidsbeleid en zelfbehoud van de overheid.

 

Via: naturalnews.com

 

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Laatste bezoekers