Piloot doet heftig boekje open: ‘De prik heeft mijn leven volledig verwoest’

De 34-jarige Amerikaanse piloot Cody Flint haalde afgelopen jaar net als veel anderen de Pfizer-prik. Hij wachtte 48 uur, ging de lucht in, maar merkte al snel dat er iets niet in de haak was. Hij kreeg hevige hoofdpijn. “Alsof er een bom ontplofte in mijn hoofd.”

Hij kon zijn armen en benen niet goed bewegen en viel zelfs flauw. Het is een wonder dat hij zijn vliegtuig aan de grond wist te krijgen. Hij kan zich in ieder geval niet meer herinneren hoe hij het voor elkaar heeft gekregen.

Dit heeft mijn hele leven overhoop gehaald

Flint heeft ook last van een verhoogde intracraniële druk, de druk binnen de schedel. Daarnaast lekt er vocht in zijn schedel. Hij kan mogelijk nooit meer vliegen.

“De prik heeft mijn leven volledig verwoest,” zei Flint in de Stew Peters Show. Hij voelt zich vaak duizelig en draaierig. Als hij van zijn erf afrijdt, moet hij aan het einde van de oprit al stoppen om even te pauzeren. “Het kan 10 keer per dag gebeuren, maar het kan ook 50 keer per dag gebeuren. Dit heeft mijn hele leven overhoop gegooid.”

Domste fout

De piloot zei ook dat Pfizer 20 jaar lang heeft geprobeerd om het mRNA-vaccin veilig te maken. “Maar het doodde ieder dier waar ze het instopten. Toch konden ze het in acht maanden perfectioneren? Laat me niet lachen.”

Op de vraag waarom hij de prik heeft genomen, antwoordde Flint: “Ik was goedgelovig, ik was naïef. Domste fout van mijn leven.”

Verder zei hij dat tientallen, mogelijk meer dan 100 luchtvaartpiloten vlak na de prik zijn overleden. “Duizenden en duizenden hebben last van bijwerkingen, maar durven zich niet uit te spreken.”

vaccinb

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 20 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers