Planten groeien niet in de buurt van wifi-routers

Het is niet moeilijk om de aantrekkingskracht van wifi te begrijpen. Deze revolutionaire technologie, die sinds 1999 in de handel verkrijgbaar is, elimineert bekabeling en bedrading voor computers, verlaagt de cellulaire gebruikskosten en stelt ons in staat om overal met een signaal verbinding te maken met internet. Ondanks deze voordelen blijven onderzoeken echter aantonen dat de straling die wordt gegenereerd door draadloze routers onze gezondheid negatief beïnvloedt. In feite publiceerde de Britse activistenwebsite Stop Smart Meters onlangs een lijst van 34 wetenschappelijke studies die de schadelijke biologische effecten van blootstelling aan wifi aantonen, waaronder studies die verband houden met hoofdpijn, verminderd aantal zaadcellen en oxidatieve stress.

Het nieuwste onderzoek naar de gevaren van wifi is echter afkomstig van een verrassend bescheiden bron: vijf vrouwelijke studenten uit de negende graad uit Denemarken, wiens wetenschappelijk experiment heeft aangetoond dat draadloze straling net zo verwoestend is voor planten.

Het experiment begon toen de vijf studenten zich realiseerden dat ze moeite hadden om zich op school te concentreren als ze de vorige nacht bij hun mobiele telefoons sliepen. Geïntrigeerd door dit fenomeen probeerden de studenten de effecten van straling van mobiele telefoons op mensen te bestuderen. Helaas heeft hun school hen belet dit experiment voort te zetten vanwege een gebrek aan middelen, dus besloten de studenten in plaats daarvan de effecten van Wi-Fi-straling (vergelijkbaar in sterkte met gsm-straling) op een plant te testen.

De meisjes plaatsten zes trays met Lepidium sativum-zaden (een tuinkers die commercieel in heel Europa wordt gekweekt) in een ruimte zonder straling, en een gelijke hoeveelheid in een ruimte naast twee wifi-routers. Gedurende een periode van 12 dagen hebben ze de resultaten geobserveerd, gemeten, gewogen en gefotografeerd. Zelfs voordat de 12e dag arriveerde, waren de eindresultaten echter duidelijk: de tuinkerszaden die bij de routers waren geplaatst, waren niet gegroeid of waren volledig dood, terwijl de zaden die in de stralingsvrije ruimte waren geplaatst, tot gezonde planten waren uitgegroeid.

Het experiment leverde de vijf studenten de hoogste eer op in een regionale wetenschapswedstrijd. Bovendien was Kim Horsevad, professor in de neurowetenschappen aan het Karolinska Instituut in Zweden, volgens een leraar op hun school zo onder de indruk van het experiment dat hij geïnteresseerd is het te herhalen in een gecontroleerde wetenschappelijke omgeving.

Bronnen:

www.globalresearch.ca

www.safespaceprotection.com

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner