Politiek adviseur stelt voor heropvoedingskampen te bouwen!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 december 2019 • 8 Comments

image

CTP Veldzicht, bron: youtube.nl

Ik schrijf er al jaren over en nu komt het simpelweg out in the open dat politici om heropvoedingskampen roepen. In Nederland zouden we dat net als in de Chinese provincie Oeigoer ‘re-integratie organisatie’ noemen, maar in de VS wordt niet eens meer in de George Orwell nieuwspraak gesproken.

Wij Nederlanders hebben alles slim verpakt in woorden als ‘zorg’. In de VS plaatste een politiek adviseur en mediastrateeg genaamd Rick Wilson, gisteren een tweet waarin hij het woord ‘heropvoedingskampen’ gewoon openlijk noemt. Kijk maar even en let daarbij op uw eigen eerste reactie. Wedden dat wanneer u voor vaccineren bent, u dit eigenlijk best prima vindt?

Vertaling:

Waarom vindt u dat misschien wel prima? Omdat u door de media en haar “experts” is verteld dat het niet vaccineren van de bevolking gevaarlijk is. Het is u door die media en haar “experts” ook verteld dat er niets klopt van al die complottheorieën. Als wat meer mensen deze website hier iets vaker bezocht hadden en alle stigmatisering zouden overstijgen, zouden zij ook kunnen hebben ontdekt dat gecontroleerde oppositie vaak bewust leugens vermengt met waarheid, zodat de media die zelf-ingebouwde leugens kunnen gebruiken om alle anti-vaccinatie gedachtegoed weg te wuiven. Dat is de bedoeling van gecontroleerde oppositie en dat heb ik hier op de website al veelvuldig beschreven.

Waar het nu echter om gaat is dat er een algemene perceptie onder het volk gecreëerd is, die stelt dat als een klein deel van de bevolking zich niet vaccineert, deze (ongevaccineerde) groep een bedreiging vormt voor de rest. Als de ongevaccineerden ziek zouden worden, zouden ze de gevaccineerden kunnen besmetten. Heeft u dan de helderheid van geest om te bedenken dat het vaccin dan misschien toch niet zo goed werkt? Als mensen gevaccineerd zijn tegen een virus en ze worden toch ziek, dan werkt het vaccin blijkbaar niet goed.

De afgelopen jaren heb ik veelvuldig gewaarschuwd dat we in een fascistisch regiem aan het belanden zijn en dat alle wetgeving is voorbereid om iedereen wiens gedachtegoed afwijkt van dat van de staat, opgehaald en opgesloten zal gaan worden. Met dit Amerikaanse concrete voorstel voor heropvoedingskampen, wordt de acceptatie onder het volk gemeten. U ziet aan het aantal likes onder de tweet hoeveel mensen er al mee instemmen. De praktijk is echter dat in Nederland alle wetgeving al klaar ligt om dissidenten uit hun huizen te halen. De wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (WvGGZ) gaat in 2020 in. Die wet maakt mogelijk wat onder het vorige kabinet nog uitgesteld werd, namelijk het zonder tussenkomst van rechter of psychiater mensen ter observatie opsluiten en medicatie toedienen (zie deze uitgebreide toelichting).

Heeft u door wat dat betekent? Zonder dat u het door had zijn de Nederlandse heropvoedingskampen al gerealiseerd. We hebben het alleen niet openlijk gedaan en we hebben ze niet ‘heropvoedingskamp’ genoemd. We hebben ze Geestelijke GezondheidsZorg (GGZ) instellingen genoemd.

Den Haag heeft alle noodzakelijke wetgeving doorgedrukt als gevolg van de roep tot ingrijpen na grote misbruik- en moordzaken. Klikt u toch even op dat blauwe linkje van die uitgebreide toelichting en stelt u zichzelf de vraag of dit psychologische operaties (PsyOp’s) zijn geweest om al die wetgeving er door te kunnen drukken (zonder dat het volk bedacht dat dit misschien wel een beetje ver ging). Als je een probleem van maatschappelijk grote impact in de media brengt, maak je mensen boos, bang en geëmotioneerd. Dan heb je ze in de acceptatiemodus gebracht voor wetgeving waarvan ze niet doorhebben dat het ze vroeg of laat zelf kan raken.

Er zijn meerdere alibi’s voor heropvoeding in de Nederlandse (GGZ) heropvoedingskampen:

vaccinatie weigering klimaat ontkenner niet eens met transgender lessen scholen opstandig oppositionele gedragsstoornis (OOG) psychotisch

De opstandig oppositionele gedragsstoornis (OOG) kan natuurlijk heel breed getrokken worden. Wanneer ben je opstandig oppositioneel? U mag het raden. De categorie die het spectrum compleet maakt is de laatste.

Laten we even kijken naar de definitie van ‘psychotisch’. Daarmee wordt namelijk alles afgedekt. Bij de term ‘psychotisch’ denkt u waarschijnlijk aan mensen die helemaal uit hun dak gaan en gillende op het balkon staan om zichzelf naar beneden te storten. Nee, psychotisch ben je al als je “waanvoorstellingen” hebt. De vraag volgt dan wat de definitie van een waanvoorstelling is.

De website dokterdokter.nl is onderdeel van een website die mensen naar “de juiste zorginstelling stuurt” (solvo.nl). Dat is dus een club die gelieerd is aan de GGZ. Volgens die website is de definitie van een waanvoorstelling als volgt:

Volgens de definitie van een psychose (zie hier) is iemand met een waanvoorstelling psychotisch. Het gaat dan om datgene wat in strijd is met de werkelijkheid. De grote vraag is: Wie bepaalt ‘die werkelijkheid’.

Welnu: als de staat bepaalt dat ‘de werkelijkheid’ is dat vaccineren goed voor je is, dat klimaatmaatregelen nodig zijn omdat de wereld anders over 12 jaar vergaat (als gevolg van CO2 en de opwarming van de aarde daardoor), dat je je geslacht nog kunt kiezen en je niet bij geboorte jongen of meisje bent, dan heb je dus last van waangedachten als jouw “overtuiging in strijd is met die werkelijkheid”. Als jij gelooft dat 911 een inside job was, dan kan de staat vinden dat dit afwijkt van de werkelijkheid en dan heb jij een waanvoorstelling.

De definities zijn er al, de wetgeving is er al, de psycholances staan al klaar. Nederland is het eerste land in Europa dat haar heropvoedingskampen kan gaan vullen. De Ruinerwold PsyOp heeft de laatste drempel weggenomen, zijnde die van de noodzaak van een gerechtelijk bevel; ook wel huiszoekingsbevel genoemd.

Ik raad u aan om juist in dit kader het boek ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ te lezen.

 

boek kopen

 

Bron linkvermeldingen: dokterdokter.nl, ypsilon.org

Lees ook:

Martin Vrijland

© martinvrijland.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner