Duitse inlichtingendienst: China vroeg WHO om mens-op-mens besmetting corona zo lang mogelijk te ontkennen

Groepsfoto uit 2017, met veel hoofdrolspelers die nu begonnen zijn met het oprichten van een communistische werelddictatuur: Angela Merkel, Xi Jinping, Tedros Adhanom, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Christine Lagarde, António Guterres, Donald Tusk, en natuurlijk ‘onze’ eigen Mark Rutte (linksboven, wegkijkend).

Sinds februari door de mainstream media ‘nepnieuws’ genoemde feiten blijken (weer) de harde waarheid te zijn

Het mainstream magazine Der Spiegel schrijft dat de Duitse inlichtingendienst heeft onthuld dat de Chinese president Xi Jinping aan WHO directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus – een voormalig topofficial van een communistische terreurorganisatie, die op voorspraak van China de hoogste WHO baas werd- heeft gevraagd om de ernst van de uitbraak van het coronavirus in januari te verbergen, en de mens-op-mens besmetting van het virus zo lang mogelijk te ontkennen. Ondertussen sloeg China massaal medisch materiaal in, en liet het tientallen miljoenen Chinezen wekenlang gewoon op het vliegtuig naar bestemmingen over de hele wereld stappen.

Op 21 januari –één week nadat de WHO de wereld verzekerde dat er ‘geen duidelijk bewijs’ was dat corona van mens op mens werd overgedragen- zou Xi zijn ideologische partner Tedros hebben verzocht om de corona uitbraak geen pandemie te noemen, ondanks het feit dat deze uitbraak dat volgens de eigen richtlijnen van de WHO wel degelijk een pandemie was.

Hoewel de WHO op 22 januari verklaarde dat onderzoek in Wuhan ‘suggereert dat er mens-op-mens besmetting plaatsvindt’, wachtte de inmiddels ernstig in diskrediet geraakte VN ‘gezondheids’organisatie tot 11 maart om corona tot pandemie te verklaren.

Buiten de EU, dat heel hard zijn best doet om in alles een kopie van China te worden, twijfelt vrijwel niemand eraan dat de communistische partij (CPC) in Beijing de uitbraak zo lang mogelijk verborgen heeft gehouden, en toen dat niet meer ging heeft gebagatelliseerd, terwijl belangrijke informatie werd achtergehouden voor de internationale gemeenschap. Hierdoor kon het –naar nu blijkt voor 95% van de mensen ongevaarlijke- coronavirus zich over de hele wereld verspreiden.

WHO wilde grenzen Amerika en Europa zo lang mogelijk openhouden

Taiwan waarschuwde al op 31 december 2019 dat er in Wuhan mens-op-mens besmettingen met een virus plaatsvonden. Dat werd om hoogstwaarschijnlijk politieke redenen –China erkent Taiwan niet- door de WHO genegeerd. Vervolgens drong de WHO er met name bij Europa en Amerika wekenlang op aan om de grenzen vooral NIET te sluiten, en gewoon door te blijven vliegen op China. Het nemen van medische voorzorgsmaatregelen voor reizigers was niet nodig, zo werd beweerd.

Zelfs nadat China’s bekendste pulmonoloog, Zhong Nanshan, op 20 januari de mens-op-mens besmetting van corona bevestigde, bleef de WHO de gevaren bagatelliseren, en adviseerde het tegen het uitgebreid testen van mensen op het virus. Ondertussen was China begonnen met het inslaan grote hoeveelheden medisch materiaal. In de laatste week importeerde het land 56 miljoen mond- en ademhalingsmaskers. Tegelijkertijd deed het communistische regime geen enkele poging om te voorkomen dat miljoenen Chinezen naar het buitenland bleven reizen.

‘Nepnieuws’ blijkt weer de harde waarheid

Het grootste deel van de bovenstaande feiten zijn al sinds februari bekend bij de onafhankelijke en alternatieve media, maar worden door de mainstream media nog steeds ‘nepnieuws’ of ‘complottheorieën’ genoemd.

Daarmee bevestigen ze andermaal hun dubieuze reputatie als almaar schaamtelozer optredende propagandakanalen van de gevestigde orde, die samen met globalistische miljardairs zoals Bill Gates en George Soros overduidelijk in één bed slapen met de communisten in China, de WHO en de VN. Ze promoten zelfs 24/7 willens en wetens de in gang gezette vernietiging van onze vrije, democratische en welvarende samenleving, waarna op de puinhopen van de ‘Grote Gates Depressie’ een wereldwijde communistische techno-klimaat- en vaccindictatuur zal worden opgericht.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Michel Temer, bron 07/07/2017 – Foto Oficial na Filarmônica de HamburgoCreative Commons Attribution 2.0 Generic license.


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 05 juni 2020

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

Doorbraak in coronabehandeling? Artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’
04 juni 2020
Wederom een bewijs dat je gezonder moet eten om gezond te blijven, goh...
Femke Halsema begint The Perfect Storm in ons land
04 juni 2020
Tuurlijk slaat het nergens op wat er allemaal gebeurt. Jammer dat nog ...
Willekeurige partner