Potentiële gevallen van Coronavirus verschijnen letterlijk overal in de Verenigde Staten

Tot nu toe bleef de uitbraak van coronavirus voornamelijk beperkt tot China. Ja, er zijn overal op de wereld geïsoleerde gevallen geweest, en dat zijn meestal mensen geweest die vanuit China terug naar hun thuisland vlogen. Maar over het algemeen hebben de meeste bevestigde gevallen zich in stedelijke gebieden in China voorgedaan. Dat kan nu echter veranderen. Er komen alarmerende berichten van over de hele wereld en het aantal “potentiële gevallen” in de Verenigde Staten is absoluut behoorlijk schokkend. 

Zoals u hieronder zult zien, worden alle testen voor het coronavirus momenteel uitgevoerd bij de CDC, en dit vertraagt ​​de zaken echt. Dus op dit moment hebben lokale functionarissen overal in het land ‘vermoedelijke gevallen’ die ze in de gaten houden, maar ze kunnen niets officieel bevestigen totdat ze iets van de CDC horen.

Dus je zult de woorden “mogelijk” en “potentieel” veel zien in de verhalen die ik met je ga delen. Uiteindelijk is het zeer waarschijnlijk dat veel van deze gevallen door de CDC zullen worden bevestigd. Maar we zullen het niet zeker weten totdat de testresultaten openbaar zijn gemaakt.

Laten we, met dat gezegd, enkele van de rapporten bekijken die de afgelopen dagen zijn binnengekomen.

# 1 Een van de allereerste bevestigde gevallen in de VS was in Chicago, en nu lijkt het erop dat ze mogelijk een tweede slachtoffer hebben …

Het gebied rond Chicago heeft een potentieel tweede slachtoffer van het coronavirus.

Iemand wordt geïsoleerd in het ziekenhuis opgenomen in Porter County met symptomen zoals die van het virus. Ambtenaren van de provincie en de Centers for Disease Control and Prevention wachten op testresultaten om een ​​diagnose te bevestigen.

# 2 Je zou niet denken dat Arkansas een van de eerste plaatsen zou zijn waar een coronaviruszaak zou ontstaan, maar de autoriteiten daar vertellen ons dat ze een “mogelijke zaak” in handen hebben …

Het Arkansas Department of Health onderzoekt het eerste mogelijke geval van de staat van het nieuwe coronavirus, zei een woordvoerder van het departement.

De woordvoerder, Danyelle McNeill, zei dat tests worden uitgevoerd om te bepalen of de ziekte van de persoon te wijten is aan het virus dat voor het eerst werd geïdentificeerd in Wuhan, China. Ze zei dat de resultaten binnen enkele dagen worden verwacht.

# 3 Niet te overtreffen, Oklahoma volgt momenteel twee potentiële gevallen …

Oklahoma gezondheidsambtenaren hebben woensdag aangekondigd dat ze wachten op coronavirus-testresultaten van het Center for Disease Control and Prevention voor twee mensen in onze onderzochte staat.

Gezondheidsfunctionarissen hebben maandag aangekondigd dat ze coronavirus testen coördineerden voor twee mensen in Oklahoma die voldoen aan de criteria voor personen die worden onderzocht.

# 4 Over in Nevada is er ook een potentieel geval . Als dit virus zich daadwerkelijk zou verspreiden over Clark County op grote schaal, wat zou dat dan betekenen voor het toerisme in Las Vegas?…

Het Zuidelijke Nevada Health District heeft woensdag aangekondigd dat ze een mogelijk geval van coronavirus in Clark County onderzoeken.

SNHD zei dat de patiënt in kwestie werd geïsoleerd in een lokaal ziekenhuis, maar zou niet aangeven welk ziekenhuis. De patiënt zal worden gecontroleerd en onder medisch toezicht, terwijl de Centers for Disease Control and Prevention testen uitvoert, zei SNHD.

# 5 Aan de andere kant van het land heeft een mogelijk slachtoffer in Delaware de ambtenaren daar behoorlijk schrik aanjagen …

Lees ook:  AI is het nieuwe wapen bij uitstek in de wereldwijde wapenwedloop

De gezondheidsdienst van Delaware onderzoekt een potentieel geval van coronavirus in een ingezetene van Kent County, zeiden ambtenaren woensdag.

De Afdeling Volksgezondheid zou geen informatie over de bewoner vrijgeven, behalve dat een “beoordeling van de reisgeschiedenis van de patiënt” en symptomen leidde tot de bepaling dat testen zouden moeten worden uitgevoerd, zeiden ambtenaren.

# 6 En helemaal aan de andere kust wachten autoriteiten in San Diego om te zien of hun ergste angsten zullen worden bevestigd …

Lokale gezondheidsfunctionarissen zeiden woensdag dat ze nog steeds wachten op testresultaten om te bepalen of een San Diego County-patiënt besmet is met het potentieel dodelijke coronavirus dat 170 mensen heeft gedood, maar de patiënt blijft thuis geïsoleerd.

De reden waarom al deze lokale ambtenaren zo lang wachten op testresultaten is omdat er een enorme achterstand is bij de CDC.

Artsen overal in de VS nemen contact met hen op “de hele dag en de hele nacht” over mogelijke gevallen, en op dit moment is de CDC de enige locatie in het hele land die op het virus kan testen. Het volgende komt van NBC News …

Op zondag zei Dr. Nancy Messonnier, directeur van het Nationale Centrum voor Immunisatie en Ademhalingsziekten van de CDC, dat artsen in het hele land “de hele dag en de hele nacht” hadden gebeld over mogelijke gevallen van de luchtwegaandoening, genaamd 2019-nCoV.

Alle tests voor het nieuwe coronavirus in de Verenigde Staten worden gedaan bij de CDC, hoewel Messonnier zei dat de CDC werkt om zo snel mogelijk een snelle test naar de staten te krijgen.

Hopelijk kunnen ze die “snelle test” zo snel mogelijk naar de lokale ziekenhuizen brengen, omdat ik het gevoel heb dat ze het nodig zullen hebben.

Inmiddels is een ander geval bevestigd in Canada. Dit keer is het slachtoffer in British Columbia …

Gezondheidsambtenaren zeggen dat het eerste vermoedelijke geval van BC van het nieuwe Wuhan-coronavirus nu is bevestigd, nadat laboratoriumtests positief terugkwamen voor de dodelijke infectie.

Provinciaal gezondheidsambtenaar Dr. Bonnie Henry zei dat de testresultaten woensdag terugkwamen voor de man van in de veertig, die thuis op zichzelf blijft.

Dit is niet zo verwonderlijk, omdat veel Chinezen de afgelopen jaren dure huizen in BC hebben gekocht.

Sommige luchtvaartmaatschappijen zijn begonnen met het opschorten van vluchten naar China, en dat zal deze uitbraak zeker tot op zekere hoogte helpen vertragen.

Maar het kan al te laat zijn. Het virus lijkt al overal in Amerika op te duiken, en zoals we in China hebben gezien, kan een handvol zaken heel snel duizenden zaken worden.

Angst voor een mogelijke “wereldwijde pandemie” stijgt met elke dag die voorbijgaat, en de reguliere media hier in de VS waarschuwen al dat “het hamsteren van maskers is begonnen” …

Hoewel er slechts vijf gevallen van Wuhan-coronavirus zijn in de Verenigde Staten, is het hamsteren begonnen.

Sommige apotheken melden dat ze volledig uit maskers zijn verkocht. Sommige populaire verkopers op Amazon zeggen dat leveringen weken worden uitgesteld.

Laten we hopen dat deze uitbraak op de een of andere manier uitvalt. Maar zonder twijfel leven we in een tijd waarin we het onverwachte zouden moeten verwachten , en heel weinig mensen verwachtten dat we in de vroege stadia van 2020 met zo’n enorme wereldwijde gezondheidsnood te maken zouden krijgen.

Op dit moment lijken grote steden in heel China op spooksteden omdat mensen binnen blijven om te voorkomen dat ze het virus krijgen.

Als dit virus zich hier in de Verenigde Staten heel snel begint te verspreiden, zal hier vrijwel zeker hetzelfde gebeuren.

Ik zou u allen willen aanmoedigen om in ieder geval een aantal basisvoorbereidingen te treffen voor een langdurige crisis, omdat niemand precies weet wat er gaat gebeuren.

ScreenClip.png

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner