By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

“Professor Dr.” Christian Drosten nep-wetenschapper. Universiteit Frankfurt geeft toe dat er een valse verklaring is afgelegd over zijn doctoraat…

O, o, o…… waar zijn we in terecht gekomen…..

Christian Drosten is een oplichter, een nep-viroloog en die heeft met tovenares Marion Koopmans de PCR test gevalideerd? Het ene schandaal na het andere wordt over ons uitgerold….

Drosten beweert dat hij een proefschrift heeft geschreven en op tijd ingediend, maar dat blijkt te zijn gelogen. Wat liegt die vent nog meer? Alles?

Waar is het Journalistendom? De jongens en meisjes van de MSMedia worden blijkbaar betaald om pandemisch uit hun neus te vreten en vooral regime Rutte na te praten! Schandalige vertoning en dat betalen we ook nog allemaal. Hoe de pers het volgende angstwekkend heeft “vergeten” te melden:

Er is nooit een auditcertificaat geweest – het uiteindelijke bewijs voor de tijdige indiening van het proefschrift ontbreekt dus.

Het wordt knap benauwd voor Prof. Christian Drosten: De wetenschapper Dr. Markus Kühbacher, die gespecialiseerd is in wetenschapsfraude, heeft op Twitter bevestigd dat de zaak Drosten nu voor de rechter zal worden gebracht. De zaak werd voorafgegaan door valse feitelijke beweringen van de Goethe-universiteit van Frankfurt met betrekking tot de zogenaamde “Revisionsschein”.

Tot nu toe was dit het enige bewijs dat Prof. Christian Drosten zijn proefschrift op tijd had kunnen indienen. De specialist op het gebied van wetenschapsfraude Dr. Markus Kühbacher meldt de pers nu:

De perswoordvoerder van de Goethe Universiteit heeft inmiddels toegegeven dat hij valse feitelijke beweringen aan mij heeft gecommuniceerd met betrekking tot het proefschrift van de heer Drosten. “In werkelijkheid zou er geen herzieningscertificaat aanwezig zijn”.

De aanleiding van deze bekentenis is het volgende geweest.

Aangezien het proefschrift van de heer Drosten binnenkort het onderwerp zal zijn van een rechtszaak, heb ik de Universiteit gevraagd om het referentienummer van het administratieve dossier waarin de vermeende herziening van het doctoraatsdossier van de heer Drosten is gedocumenteerd.

Dit belangrijke document/bewijsstuk zal helaas op de rechtszaak ontbreken.

Vervolgens is er een brandbrief naar Professor Drosten gestuurd met de inhoud:

Beste heer Drosten,

sinds wanneer is bij u de inhoud van het doctoraatsreglement dat uw doctoraatsprocedure regelt bekend?

Geen antwoord.

Conclusie Redactie:

Drosten zal worden veroordeeld als fraudeur en een mega-schadeclaim aan zijn broek krijgen. Vluchten naar Namibia is een optie.

Dit hele gedoe zegt ook iets over de PCR test en over mede-fraudeur Marion Koopmans.

Sleep die ook alvast maar voor het Tribunaal.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 17 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner