Professor: ‘Deze vaccinaties moeten voor een tribunaal’

Professor Sucharit Bhakdi uit al vanaf het begin kritiek op de coronamaatregelen. Binnenkort komt zijn nieuwe boek ‘Corona unmasked’ uit. Internetkrant Wochenblick sprak met hem over de feiten rond corona en de vaccinaties. Hij vindt dat de vaccinaties voor een tribunaal moeten omdat ze onvoldoende zijn getest.

vaccination

Bhakdi had al vrij snel in de gaten dat we te maken hebben met een normaal coronavirus. Toen de WHO de uitbraak van het virus als pandemie bestempelde, gingen bij de microbioloog alle alarmbellen rinkelen.

Het virus is niet nieuw, zegt Bhakdi. Hij legt uit dat ons immuunsysteem beschikt over zogeheten lymfocyten, die we al vanaf onze geboorte hebben. Ze herkennen een virus altijd en worden daar steeds beter in. Wanneer een cel een virus produceert, ontstaat er afval. De lymfocyten herkennen dit afval, worden actief en doden de cel.

Toeval?

Wat gebeurt er na de coronavaccinatie? De lymfocyten vallen de cellen aan die door de vaccinatie zijn aangetast. Het gevolg is dat mensen hoofdpijn, koorts en spierpijn ervaren. Als je daarna met een ander coronavirus wordt geconfronteerd, heb je gepreactiveerde lymfocyten, zegt Bhakdi. Als die de longen aanvallen, verloopt de ziekte heviger. “Dit is een bekend fenomeen.”

In verzorgingstehuizen overlijden geregeld mensen na inenting aan corona. “Toeval?” vraagt de microbioloog. “Dit is een onethisch experiment op mensen dat voor een tribunaal moet.”


[Wochenblick]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers