Misdaadkabinet: Mondkapjes voor kinderen

Op het moment dat de maatregelen tegen een niet aangetoond virus voor gezonde mensen in gang worden gezet, verslechtert de gezondheid zienderogen. Dat geldt voor vaccins en mondkapjes. Het Nederlandse misdaadkabinet mag dan zijn gestruikeld over eigen incompetentie en oplichterij, de dwangmaatregelen zitten er al helemaal ingebakken en de buikriem wordt steeds een gaatje aangetrokken. Omdat de bevolking grotendeels is gehypnotiseerd en zichzelf in een angstpsychose houdt loopt dit proces als een soort algoritme verder en leidt het een volstrekt eigen leven. Zelfs zonder een misdaadkabinet draait alles behalve de economie gewoon door….. Een drastisch afschaffen van de corona flauwekul leidt tot gigantische psychologische problemen, dat kan niet anders.

covid19kind

Een verslag uit Duitsland.

Achtergrond: Het aantal gevallen van problemen bij kinderen en jongeren als gevolg van het gebruik van maskers neemt toe.

Methode: Aan de Universiteit van Witten / Herdecke is een online register aangemaakt waarin ouders, artsen, opvoeders en anderen hun observaties kunnen invoeren. Op 20 oktober 2020 werd aan 363 artsen gevraagd om hun input te geven en ouders en leerkrachten op de hoogte te brengen van het register.

Resultaten:

Vanaf 26 oktober 2020 is het register door 20.353 mensen gebruikt. In deze publicatie rapporteren we de resultaten van ouders die gegevens hebben ingevoerd over in totaal 25.930 kinderen. De gemiddelde tijd van het maskergebruik was 270 minuten per dag. Achtenzestig procent van de ouders meldden gebreken en tekortkomingen als gevolg van het gebruik van een mondkapje. Deze inbegrepen:

Irriteerbaarheid (60%),
Hoofdpijn (53%)
Moeilijke concentratie (50%)
Ongelukkigheid (49%)
Afkeer van school of kinderopvang (44%)
Rusteloosheid (42%)
Leerproblemen (38%)
Slaperigheid of vermoeidheid (37%)

[LINK]

Hoe deze verhoudingen lagen voordat de maatregelencrisis in Duitsland toesloeg, is niet bekend. Wel wanneer ze zijn ingevoerd.

Het gaat precies als “vaccinaties” die pas gaan werken als de epidemie al lang en breed op zijn retour is.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers