By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Q Anon is een FBI operatie

Wie meent in de VS met een fantastische democratie van doen te hebben, komt iedere dag bedrogen uit. Alles wordt geregisseerd en gecontroleerd om het verdienmodel USA Inc. in stand te houden. Failliet of niet.

COINTELPRO (Counter Intelligence Program) was een reeks van geheime en deels illegale projecten die werden uitgevoerd door de in 1908 opgerichte Federal Bureau of Investigation (FBI) gericht op het observeren, infiltreren, in diskrediet brengen en verstoren van binnenlandse politieke organisaties. De FBI voerde al geheime operaties tegen binnenlandse politieke groepen vanaf haar oprichting, maar de geheime operaties onder het officiële COINTELPRO-etiket vonden plaats tussen 1956 en 1971.

Tot 1971? Dat mag worden betwijfeld, gezien de successen van infiltratie, verdeeldheid zaaien, “sting-operaties”, karaktermoord en eliminatiedoor schandalen tot en met politieke moorden onder de auspiciën van de FBI, een afspiegeling van de Britse MI5 zoals de CIA een afspiegeling is van MI6, waar de AIVD een filiaal van is sinds de Eerste Wereldoorlog.

Op Wikipedia lezen wij: 85% van de acties van COINTELPRO waren gericht op groepen en individuen die de FBI zag als “staatsgevaarlijk”, zoals communistische en socialistische organisaties, organisaties en individuen van de burgerrechtenweging, Martin Luther King en andere leden van de Southern Christian Leadership Conference, de National Association for the Advancement of Colored People, de Congress of Racial Equality en andere burgerrechtenorganisaties, zwarte nationalistische groepen, de American Indian Movement, een breed scala aan organisaties met het label Nieuw Links (New Left), de Students for a Democratic Society en Weathermen, bijna alle groepen die protesteerden tegen de oorlog in Vietnam, maar ook individuele studenten, de National Lawyers Guild, de vrouwenbeweging, nationalistische groepen, zoals die die streven naar autonomie voor Puerto Rico, Verenigd Ierland en Cubaanse ballingschapbewegingen waaronder die van Orlando Bosch en de Cubaanse Nationalistische Beweging. Ook extra opvallende Amerikanen, zoals Albert Einstein, die lid was van een aantal burgerrechtengroepen, kwamen onder FBI toezicht te staan.

Waarom officieel wordt gesteld dat het systeem in 1971 ten einde kwam, komt door de val van Nixon. “Deep Throat” is een nooit opgehelderde informatiebron geweest die dat heeft bewerkstelligd. Een hoge FBI medewerker heeft in het zicht van zijn einde verklaard dat hij het was. [LINK]

Kortom: alles wat niet kan worden gechanteerd wordt geïnfiltreerd. Er is inde VS absoluut GEEN democratie, er is slechts een olichargie, aangestuurd door The Crown banking system en uiteindelijk het Vaticaan.

Is COINTELPRO dood en begraven?

Integendeel, het onnatuurlijk in stand gehouden systeem kan niet zonder dit soort contra-inlichtingdiensten. Het laatste sterke staaltje van COINTELPRO heet Q Anon.

“Q Anon” noemde zichzelf oorspronkelijk “Q clearance patriot”. Voormalig CIA contraspionageagent Kevin M. Shipp verklaart dat een echte “Q clearance leaker”- d.w.z. iemand met de hoogste veiligheidsmachtiging bij het Amerikaanse Ministerie van Energie, nodig om toegang te krijgen tot geheime kernwapeninformatie – binnen enkele dagen zou zijn geïdentificeerd en geëlimineerd.

Cyberinlichtingenbedrijf New Knowledge, opgericht door (voormalige?) NSA- en DARPA-werknemers en belast met het onderzoek naar vermeende “Russische sociale media-activiteiten” met betrekking tot de presidentsverkiezingen van 2016 in de VS, werd in 2018 zelf betrapt op het vervalsen van een “Russisch sociaal-media-botnet” om de senaatsverkiezingen van Alabama in 2017 te beïnvloeden.

Als de “Q Anon” persona – vergelijkbaar met de Guccifer2.0 “Russische hacker” persona gespeeld door buitengewoon goed geïnformeerde FBI cyber security agenten – inderdaad een psychologische operatie van de FBI was, was het doel ervan om de supportersbasis van de Amerikaanse president Trump onder controle te krijgen, op iedere mogelijke manier in diskrediet te brengen en uiteindelijk te laten ontsporen om herverkiezing te voorkomen.

In dat geval is de hele “Q Anon” operatie de zoveelste versie van het originele FBI COINTELPRO programma geweest.

In Nederland zal het precies zo gaan.

Iedere beweging dat tegen de gevestigde orde te hoop loopt, zal gepoogd worden te elimineren of te draaien. Volksbewegingen zijn uiterst gemakkelijk te infiltreren. Door interne verdeeldheid te zaaien zal de beweging uiteindelijk ontsporen en imploderen. Soms moet dat door kopstukken uit te schakelen of simpelweg te neutraliseren. “Vernieuwing” en “verandering” zijn de trigger voor de geheime dienst. Of het nu D66 is of de originele communisten. De volksopstand die dreigde door toedoen van Pim Fortuyn was de reden om het kopstuk te liquideren. De actie die daar direct op volgde is het opvangen van dat soort bewegingen aan de rechterflank van de VVD: de PVV van Wilders. Deze stichting is geen volksbeweging, maar politieke infiltratie van nationalisten. Als er dan een nieuwe beweging ter rechterzijde van de VVD ontstaat, die niet kan worden aangestuurd en gecontroleerd, zoals het Forum voor Democratie, volgt weer de methode infiltratie, verdeeldheid, karaktermoord en eliminatie. De vlucht van de ontevreden Nederlanders naar de PVV is dan een logisch effect.

Mission accomplished.

Baudet kiest er nu voor tegen de pandemie politiek van de regering te ageren en wordt door de gevestigde orde daardoor al niet meer als gevaar gezien.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 11 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Heeft men in Den Haag al afscheid genomen van KLM?
09 april 2021
Of alles weer open knallen of nu gelijk KLM stop zetten.
De Mogelijkheid.
09 april 2021
Echt hoor!
Willekeurige partner