Raketten raakten opnieuw Iraakse basis waar vorige week Amerikaanse en Britse soldaten werden gedood bij een vergelijkbare aanval

Een Iraakse basis die buitenlandse militairen huisvest, werd zaterdag opnieuw getroffen door een spervuur van raketten, hebben Iraakse functionarissen bevestigd. Een vergelijkbare aanval op woensdag heeft drie mensen gedood, waaronder twee Amerikanen.

Een dozijn raketten raakten Kamp Taji ten noorden van de hoofdstad Bagdad, meldden Stars and Stripes, onder verwijzing naar Iraakse functionarissen. Over slachtoffers viel niet meteen iets te zeggen.

Onbevestigde berichten op Iraakse sociale media zeiden dat maar liefst 20 Katyusha-raketten op de basis waren afgevuurd.

De aanslag op kamp Taji op woensdag eiste drie levens en een dozijn meer gewonden. De gedode soldaten werden geïdentificeerd als een 27-jarige specialist in het Amerikaanse leger, een 28-jarige sergeant van de Amerikaanse luchtmacht en een 26-jarige Britse lans-korporaal reservist bij de Schotse en Noord-Ierse Yeomanry.

De VS en Groot-Brittannië namen wraak op de aanval door luchtaanvallen uit te voeren op Iraakse bases waar Iraakse sjiitische milities werden ondergebracht, die Pantagon de schuld gaf van de aanval.

 

Bronnen:

RT

 

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties 1

Amanda ten Haag op zondag 15 maart 2020 18:39

Want er is nog niet genoeg ellende

Want er is nog niet genoeg ellende :(
Gast
zondag 20 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner