By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Rapport: Vaccin van Pfizer veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten

 

Een nieuw rapport heeft vastgesteld dat het vaccin van Pfizer de ziekte van Alzheimer en andere aandoeningen kan veroorzaken

In een schokkend nieuw rapport over de COVID-19 vaccins is ontdekt dat het Pfizer coronavirus vaccin gezondheidseffecten op lange termijn heeft die niet eerder bekend zijn gemaakt, waaronder “ALS, Alzheimer en andere neurologische degeneratieve aandoeningen”.

“De huidige op RNA gebaseerde SARSCoV-2 vaccins werden in de VS goedgekeurd met behulp van een noodverordening zonder uitgebreide veiligheidstesten op lange termijn,” verklaart het rapport. “In dit document werd het Pfizer COVID-19 vaccin geëvalueerd op het potentieel om prion-gebaseerde ziekten te induceren bij de ontvangers van het vaccin.” Prionziekten zijn volgens de CDC een vorm van neurodegeneratieve ziekten, wat betekent dat het Pfizer-vaccin waarschijnlijk op lange termijn schade en negatieve gezondheidseffecten zal veroorzaken met betrekking tot de hersenen, bericht National File.

Dit is vooral verontrustend omdat het Pfizer-vaccin een mRNA-vaccin is, een niet getest type vaccin dat nieuwe eiwitten aanmaakt en daadwerkelijk in het menselijk genoom kan integreren, volgens een rapport van de National Library of Medicine. Met andere woorden, degeneratieve hersenaandoeningen kunnen op elk moment in je leven verschijnen nadat je het vaccin hebt ontvangen.

“De RNA-sequentie van het vaccin en de interactie tussen het spike-eiwit en het doelwit werden geanalyseerd op de mogelijkheid om de intracellulaire RNA-bindende proteïnen TAR DNA bindend proteïne (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) om te zetten in hun pathologische prionconformaties,” verklaart het rapport. TDP-43 is een eiwit waarvan bekend is dat het dementie, ALS en zelfs de ziekte van Alzheimer veroorzaakt, volgens Alzpedia. Evenzo is van het FUS-eiwit bekend dat het ALS en erfelijke essentiële tremoren veroorzaakt, volgens de Human Genome Database.


.

Het experiment dat voor het rapport werd gedaan, was om te bepalen of deze twee schadelijke eiwitten zich al dan niet in ons DNA nestelen, zoals een mRNA-vaccin naar verwachting zal doen. Het rapport stelde vast dat “het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen aanzetten zich te vouwen tot hun pathologische prionbevestigingen,” wat betekent dat beide eiwitten het potentieel hebben om zich in ons DNA in te nestelen en schadelijke neurologische ziekten te veroorzaken.

De samenvatting van het rapport concludeert dat “de bijgevoegde bevinding en bijkomende potentiële risico’s de auteur doen geloven dat de reglementaire goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig was en dat het vaccin veel meer kwaad dan goed kan doen”. Het rapport zelf eindigt met deze waarschuwing: “Het vaccin zou een biowapen kunnen zijn en zelfs gevaarlijker dan de oorspronkelijke infectie.”

National File heeft de CDC gevraagd waarom het vaccin van Pfizer nog steeds wordt gedistribueerd ondanks deze geloofwaardige beschuldigingen. Er werd geen reactie ontvangen voor publicatie.

Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Kunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnen

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 15 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner