De verachtelijke capitulatie van Rutte c.s.

Het regime Rutte is bezig te capituleren. Niet aan ons, de bevolking, maar aan een overkoepelende éénwereldmacht, waarvan onduidelijk is wie daar uiteindelijk aan de touwtjes trekt. Het is in ieder geval duidelijk dat de Europese Unie daar een deel van uitmaakt, dus met iedere overdracht van bevoegdheden aan en/of gehoorzamen aan EU-oekazes uit Brussel is weer een stukje soevereiniteit afgepakt van de 17,5 miljoen Nederlanders. De aftreksom benadert de NUL (0).

We moeten dit proces stoppen en omkeren.

Bezet Nederland wordt volledig volgestampt met “ontwikkelingen” die we niet willen en aan wie niemand iets is gevraagd. Soms worden landelijke aangelegenheden lokaal geritseld. Een teken aan de wand is het bouwen van gigantische servercentra van Microsoft en Google in ons land, die daar gratis stroom slurpen en aan de economie net zoveel toevoegen als buitenlandse doorsluisorganisaties aan de belastingvriendelijke Amsterdamse Zuidas. Wij moeten dit proces zo snel als we kunnen stoppen en omkeren.

Om de landgenoten, vooral de jongere generaties bewust te maken wat ons “voorland” is als we dit niet stoppen en omkeren, moeten we een levensecht voorbeeld laten zien: de communistische modelstaat China, geregeerd door de Communistische Partij China, hierna te noemen CPC. In China is geen enkele sprake van democratie en het verschil tussen arm en rijk is gigantisch. Er is een rijke bestuurselite met een miljardenleger van koelies, waarvan 400 miljoen werken voor een slavenloontje in het belang van de natie. Daarmee wordt bedoeld de rijke elite van de Partij. Daarbij mogen we niet vergeten dat de millennia oude Chinese beschaving zich bedient van de “Art of War ” van Sun Tzu. Het door de Mongolen van Kublai Khan gevestigde Chinese keizerrijk verstaat de kunst van het oorlogvoeren. Daar hebben wij totaal geen benul van.

We hebben een aantal zaken op een rijtje gezet om in te kunnen schatten hoever wij, in het pseudo-democratische Nederland daar nog vanaf zitten.

De redactie werd op het spoor gezet nadat het bericht ons bereikte dat een productiefaciliteit van Hydroxychloroquine in Taiwan explodeerde en door brand volledig in de as werd gelegd. Ervaring leert ons, dat dergelijk “ongelukken” dat niet zijn, maar een doodordinaire aanslag. Wie heeft belang bij de vernietiging van de aanvoerlijnen van het medicament HCQ? Inderdaad, blijkbaar de gehele wereld in de strijd tegen “COVID-19”. Onder aanvoering van de WHO, Anthony Fauci en “onze” Jaap van Dissel. De laatste heeft er ook persoonlijk voor gezorgd dat in Nederland de reglementen zo zijn aangepast dat medisch erkende en goedgekeurde alternatieven voor niet geteste en niet gekeurde vaccinatie consequent zijn verboden. Als er dan een fabriek voor HCQ in de lucht vliegt, moet je direct rechtop in je stoel gaan zitten…..

Autocratisch geregeerd door de Communistische Partij China (CPC)

Vooraf: Modelstaat China is de natte droom van de oude paapse bloedlijnfamilies, verenigd in het Vaticaan, welks belangen worden behartigd door de Orde der Jezuïeten. U leest het goed: het communisme is naast het fascisme en zionisme één van de vele baby’s van het Vaticaan. De doelstellingen van het communisme zijn zo oud als het Eeuwig verbod op de Orde der Jezuïeten in 1773, in 1776 gelanceerd door Adam Weishaupt en geperfectioneerd door Clinton Roosevelt en gecopiëerd door Philips-telg Karl Marx en de industrieel Friedrich Engels:

Afschaffen van georganiseerd bestuur (regeringen) Afschaffen van privé-eigendom Afschaffen van gezinsverbanden Afschaffen van erfrecht Afschaffen van religies Afschaffen van patriottisme (nationalisme) Het installeren van een Nieuwe Wereldorde

Deze Agenda 1776 is de aanloop naar een Nieuwe Wereldorde en wordt stapje voor stapje tot uitvoering gebracht. Hoe men dat wil bereiken kunnen we zien aan de zegeningen van Modelstaat China sinds 1949 onder heerschappij van de CPC. De Grote Roerganger Mao Zedong is door het Yale Instituut China getraind en Yale is Skull & Bones. De Orde der Jezuïeten is volledig geïnfiltreerd in de CPC.

De kenmerken van de totale onderhorigheid aan een “hogere macht” heeft iemand eens opgeschreven in 10 punten, die we hieronder hebben samengevat en toegesneden op onze situatie.

(1) Persoonlijke data

De smartphone is gekoppeld aan het Huawei 5G server netwerk, werkend met apps als bijvoorbeeld Tik Tok. Daarbij deelt de eigenaar onbedoeld en ongemerkt persoonlijke gegevens via een platform. Al deze gegevens worden gecentraliseerd binnen de CPC en worden benut voor het geheime “BGY-plan”. Dit betekent controle door “Blue”- het internet en Big Tech, door “Gold” – het kopen van invloed en door “Yellow” – het verleiden door sex en fentanyl. Het einddoel is de vernietiging van de VS, het verwijderen van de (blanke) bevolking en het bezetten van een groot deel ervan, inclusief Canada. Dus die inbreuk op de privacy dient een groter plan en wordt wereldwijd toegepast als het 5G netwerk is geïnstalleerd.

(2) Social media

Als je actief bent met social media, dan lijkt het alsof je een wereldburger bent, die met iedereen in contact staat. In werkelijkheid wordt je verdronken in valse berichtgeving en bovendien alleen die berichtgeving, die door de provider wordt doorgelaten. Onbewust ben je een werktuig in hun handen. Als je van hun regelgeving afwijkt, dan wordt je geschorst. Deze netwerken zijn geconstrueerd om je aan te sturen en uit elkaar te drijven. Kijk naar de Amerikaanse verkiezingen en verbaas je over de hoeveelheid desinformatie en censuur over ieder onderwerp tegen de president-elect Joe Biden.

(3) Onderwijs en Opleidingen

Als student doe je hard je best om te leren, maar onbewust wordt je door de hoogleraren in het communisme geschoold door eenzijdigheid, indoctrinatie en de omgevingsideologie bij iedere fase van je studie. De CPC infiltreert in alle lagen van het onderwijs, om te beginnen in de centra voor taalonderwijs, het Confucius Instituut, internationale studentenkampen, etc, tot en met het Wetenschappelijk Onderwijs in alle faculteiten en via iedere hoogleraar. De bemoeienis met het onderwijs in al haar geledingen gaat volgens een systematiek op een enorme schaal. Wetenschap en onderwijs is doordrenkt van partijpropaganda.

(4) Rijkdom en welvaart

Je werk hard en vlijtig en legt iedere cent die is gespaard in bij een of andere bank. Voor de CPC maakt het niet uit welke bank, want ALLE banken worden door de partij gecontroleerd. Je zult je vrij snel realiseren dat pesterijen en intimidatie bij financiële instellingen daadwerkelijk worden toegepast hun klanten wanneer je er achter komt dat je rekening elk moment kan worden geblokkeerd. Ook kunnen je transacties zonder je toestemming worden teruggedraaid als je je niet naar hun normen “gedraagt”. Ja, het is dan wel je eigen geld op papier, maar het gebruik ervan kan niet naar eigen goeddunken en zonder toestemming van de bank. In principe kun je niet vrij over je spaargeld beschikken, als er problemen zijn met de bank, met werkgever of met partijmensen. Alles is aan elkaar gelinkt en je zit gevangen in een strak aangetrokken netwerk.

(5) Intellectueel eigendom

Je bent getalenteerd en je intellectuele eigendom, iets waaraan je hard hebt gewerkt om te ontwikkelen, kan zo bedreigend zijn voor de CPC, dat die als het ware je talenten kan stelen en je intellectuele eigendommen op brute wijze kan schenden of confisqueren. De voor dat doel opgetuigde joint venture regelingen worden zwaar gepromoot door de CPC en kunnen op papier aantrekkelijk lijken. Maar in werkelijkheid zijn het allemaal valkuilen om geld te verdienen en op je eigendommen beslag te leggen. China kan als de grootste bedreiging voor intellectueel eigendomsrecht ter wereld worden beschouwd. Staatsinitiatieven als “Made in China 2025” en “Global China 2049” zijn allemaal lange termijn planningen gebaseerd op de systematische roof van intellectuele eigendom uit het Westen en is al meer dan 20 jaar in volle gang.

(6) Investeringen

Je investeert je zuurverdiende spaargeld in aandelen op de beurs, in de hoop er wat beter van te worden al was het alleen maar om de inflatie te compenseren. Vrij snel kom je erachter dat er een geheime kracht aan het werk is, die geld vele malen sneller kan drukken dan jij het kunt verdienen. De praktijk is dat de aandelenbeurs volledig door de CPC wordt gecontroleerd en ja altijd achter de feiten aanloopt. De “kleine man” op de beurs is de grote financier van de 1% die de beurs controleert.

(7) Gezondheid

Je gebruikt dure medicijnen om gezond te blijven, maar realiseert je te laat dat je wordt gemanipuleerd door de propaganda (advertenties) van Big Pharma, één van de machtigste van de Big Six. Met deze propaganda wordt beweert dat men de patiënten beter maakt, de dialoog tussen arts en patiënt op een hoger plan tilt en de massa leert beter voor zichzelf te zorgen en verantwoordelijkheid neemt. Maar Big Pharma werkt nauw samen met overheidsdiensten (en dus de CPC) om goedkeuring voor hun producten te krijgen, ook al zijn die niet nodig en onbewezen effectief. Maar vraag je maar eens af, van wie Big Pharma is en waarom er zo fanatiek wordt geageerd tegen alle medicamenten die de bodem onder de COVIS-19 vaccinatie zouden kunnen wegslaan.

(8) Religie

Als je gelovig bent heb je pech, omdat het Vaticaan een verbond heeft gesloten met de CPC, zodat de laatste de vrije hand heeft in het verbieden van alle religies. Kruisen en andere symbolen worden van gebouwen en kerken gesloopt om het christendom uit het dagelijks beeld te verwijderen. Ondergrondse kerkdiensten worden genadeloos uitgeroeid door de CPC, die het communisme als de enige ware religieuze verlossing ziet.

(9) Politiek en democratie

Als je dacht dat je in een democratie leeft, je eigen leiders te kunnen kiezen en een regering dienstbaar aan het volk is, dan ben je volledig op het verkeerde been gezet. Er wordt waarschijnlijk gestemd met het Dominion/Smartmatic kiessysteem, ontworpen om je keus te bepalen c.q. je stem te stelen. Het tellen van de stemmen is doorslaggevend voor verkiezingen in de eenpartijstaat China.

(10) Orgaandonatie

Tenslotte de integriteit van je lichaam. Onder het regime van de CPC is die niet bestaand. Mocht je van mening zijn, dat je lichaam en organen tot het allerlaatste moment van je leven onder je eigen beheer vallen, dan is er buiten de CPC gerekend. De CPC is hofleverancier van de wereldomspannende legale en illegale orgaanmarkt. Er is sprake van een systematische orgaanoogst en -handel door de CPC, vooral onder de Oeigoerse bevolking en aanhangers van de Falun Gong. Modus operandi van de autoriteiten is het valselijk beschuldigen en de ter dood veroordeling van slachtoffers tot en met het ontvoeren en laten verdwijnen van tegenstanders. Maar niet eerder nadat DNA is afgenomen om te beoordelen of er vraag naar bepaalde organen kan worden ingevuld. Daar gebruikt de CPC de DNA bank voor, het “testen” op COVID-19 is een voorwendsel om DNA in kaart te brengen.

Deze frontberichten zijn schokkend en zorgwekkend.

Vooral als we analyseren hoever wij hier nog vandaan zitten en hoe het systeem stapje voor stapje, wetje voor wetje wordt klaargestoomd om de gehele bevolking onder controle te krijgen. Het ouderwetse communisme in een nieuwe gedaante.

Het 7 Puntenplan van Weishaupt van 250 jaar geleden is bijna werkelijkheid geworden in Communistisch China. De Communistische Partij China is het centraal orgaan en stuurt het geheel aan.

In Nederland neemt het Haagse Conglomeraat van Regime, Parlement, Rechtssysteem en Medische Maffia (OMT) de honneurs van een Communistische Partij Nederland waar. Nu zien we hoe stapje voor stapje de touwtjes steeds strakker worden aangehaald via gedragsregels, lockdowns en het vernietigen van onze lichamelijke integriteit. Testen, injecteren, medische behandeling ontzeggen (afschalen en verbieden), psychologische terreur, alles van “overheidswege”. Normaal de instanties die het voor de bevolking op moeten nemen en eerlijk dienen te handelen, omdat ze daarvoor – zij het slechts tijdelijk – zijn aangesteld.

De komende verkiezingen hoeven niet te worden georganiseerd, de uitslag staat vast: het conglomeraat blijft aan de macht. Georganiseerd landsbestuur kan worden vervangen door decreten door het conglomeraat, zonder daar enige verantwoording voor af te hoeven leggen.

Door verpaupering wegens faillissementen en degenererende gezondheid als gevolg van de repeterende lockdowns, wordt ons langzaam maar zeker ons welbevinden afgenomen. Onteigeningen en belastingaanslagen zijn vaak het genadeschot.

Om de religie te elimineren worden voorlopig nog wat pesterijen bedacht, maar het zal gaan als met het vuurwerkverbod, stapje voor stapje, wetje voor wetje, kerkje voor kerkje. Ongehoorzaamheid moet worden bestraft.

Het patriottisme is al goeddeels uitgeroeid, niet in de laatste plaats door “verwatering” van onze identiteit. Deels door immigratiegolven, maar vooral door stiekeme en ondemocratische integratie in de Europese Unie onder het Vaticaan.

De Nieuwe Wereldorde is een idee van slechts enkelen.

Het is dus tijd dat de massa in het licht stapt, weer mens wordt en het proces stopt en omkeert. Dar zetbaasje Rutte en zijn opdrachtgevers hebben gecapituleerd betekent niet veel meer dan dat ze hun staatsburgerschap kwijt zijn. Het gehele conglomeraat hoort hier niet meer thuis. De bevolking heeft geen boodschap meer aan deze verraderskliek. Uit de macht zetten is de enige optie. Goedschiks of kwaadschiks. Ze hebben zelf de keus.

Als onderbouwing nog wat linkjes naar verschillende (controversiële) websites.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/10/forget_the_hunter_biden_sex_tapes_the_real_news_is_much_bigger_than_that.html

http://chinascope.org/archives/13402?doing_wp_cron=1609510292.1186330318450927734375

https://newswithviews.com/Marquis/doc100.htm

[i] https://7news.com.au/sunrise/on-the-show/fresh-calls-for-australian-government-to-ban-tik-tok-app–c-1146435

[ii] https://ge.usembassy.gov/confucius-institutes-advance-chinese-propaganda-on-campuses/

[iii] https://www.theguardian.com/world/2020/feb/06/china-technology-theft-fbi-biggest-threat

[iv] https://en.wikipedia.org/wiki/Wealth_inequality_in_the_United_States

[v] https://law.emory.edu/ecgar/content/volume-5/issue-2/essays/thieves-pharma-power-help-government-regulation.html

[vi] https://dafoh.org/unethical-organ-harvesting/evidence/matas-kilour-report/

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers