By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Regime Rutte bouwt met rellen verder aan gevangeniscomplex Nederland

Het demissionaire regime van de heer Rutte voert een tactische oorlog om de avondklok nog verder te kunnen uitbreiden. Aan de hand van enkele voorbeelden is het duidelijk welk spelletje de demissionaire dictators spelen. De sociale media spelen een cruciale rol. Nederland wordt verbouwd tot een openbare gevangenis.

De vrije media kennen als geen ander de kracht van de censuur. Als een van de leden van dit clubje kan ik daarover persoonlijk mijn verhaal doen. Kenmerk van de censuur is dat onze artikelen verdwijnen tot in de laagste regionen van de zoekmachines. Ja dit is meervoud, de zoekprogramma’s worden vrijwel allemaal indirect gecontroleerd door de overheid, niet alleen Google.


Beeld 123rf - Gevangen in angst

Daarnaast weet bijna iedereen zo langzamerhand dat artikelen over het virus en met name de video’s hierover kunstmatig verdwijnen of belaagd worden door het trollenleger van de regering. Probeer eens wat artikelen te vinden hierover.

Hetzelfde geldt voor de vreedzame demonstraties van de afgelopen maanden. Vreedzaamheid is niet wat het regime wenst. Met andere woorden dat wat voor de Bende van Rutte onwenselijk is weren de sociale media tot op bitsniveau.

Opvallend feit is dat filmpjes over geweld echter vrijwel ongecensureerd circuleren op de asociale media. Vergelijk dat eens met de video’s over vaccinaties, deze moet je met een zaklamp zoeken en dan nog lijkt het alsof ze verdwenen zijn.

Op dit moment, zeg maar sinds de gewelddadige explosie van de politie op het Museumplein van 17 januari, is geweld de topic op het internet.

Al deze beelden zetten voor- en tegenstanders van de vrijheidsbeperkende maatregelen, in de volksmond coronamaatregelen genoemd, op scherp.

Laten we nog even terugkijken naar de manier waarop de lockdowns ingevoerd zijn. Rutte en zijn club wachten totdat de Kamer strengere maatregelen eist.

Met andere woorden door tal van berichten, denk nog maar eens aan de dagelijkse sterftecijfers van vermeende covid-19 patiënten, het aantal resterende IC-units en de positieven van de PCR-testen laat Rutte de bevolking strengere maatregelen eisen.

Aanvankelijk stelt Rutte zich terughoudend op, de vrijheid levert hij quasi niet graag in, maar daarna kan hij door de druk van buitenaf niet anders meer. Hij speelt de vermoorde onschuld en moet weer strengere maatregelen in het landsbelang invoeren. Die show voert de regering nu al negen maanden lang op, zogezegd voor onze veiligheid!

We zien nu een herhaling van zetten. Dankzij het instellen van de avondklok groeit de ontevredenheid, zoals verwacht en gehoopt door het regime. Met name de jongeren zijn klaar met de onzinnige maatregelen die hen opsluiten en hun jeugd afnemen. Natuurlijk weten zij dit op allerlei handige manieren te omzeilen. Zo floreren houseparty’s als nooit tevoren.

Echter met de instelling van de avondklok nadert ook bij hen de grens van acceptatie.

En dan zijn er ineens de sociale media die exploderen van de aankondigingen van allerlei relletjes. De rellen worden niet alleen niet onderdrukt maar zelfs gepromoot. Er circuleren zelfs lijsten waar het allemaal zal plaatsvinden. Beelden over oprukkende ME en Marechaussee in Rotterdam mogen allemaal gefilmd worden. De autoriteiten werken hier enthousiast aan mee.

Dus de anti-vaccinatieberichten verdwijnen vrijwel van het internet. Ik heb meer dan 180 artikelen over dit onderwerp en de 1,5 meter samenleving geschreven. Terwijl je nu bijna verdrinkt in de berichten over geweld en de oproepen om te rellen.

We zien dus dat de Ruttiaanse dictatuur nog even wacht op eisen van meer controle door de politie. Kamerlid Wilders heeft ondertussen zelfs gevraagd om de inzet van het leger.

Dit moet een natte droom voor het regime zijn. Volksvertegenwoordigers die om nog meer repressie eisen, in de vorm van de inzet van het eigen leger om het eigen volk te onderdrukken. Heel veel middenstanders doen natuurlijk hetzelfde. Ze staan al op de rand van het faillissement en deze rellen brengen dit alleen maar dichterbij.

Het regime Rutte zal binnenkort weer de hoofdprijs kunnen cashen. Zij kan desgevraagd, nee opgeëist door bang gemaakte burgers en Tweede Kamerleden, de dictatuur verder uitbreiden met nog meer inperking van de bewegingsvrijheid.

Rutte timmert langzaam Nederland helemaal dicht. Het traliewerk wordt steeds beter zichtbaar en moet bange mensen het gevoel van veiligheid geven, terwijl zij al hun vrijheid aan de dictatuur aan het overdragen zijn. Straks zullen onze eigen soldaten onze cipiers worden?

Rob Vellekoop, 27 januari 2020

 

Post Views: 1.140

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties 2

Gast - Dennis op woensdag 27 januari 2021 20:18

En nog zoveel mensen die het niet zien.

En nog zoveel mensen die het niet zien.
Ezzy op woensdag 27 januari 2021 22:33

Goed artikel! Ik denk elke keer weer, dat een schaap, na het lezen van zo'n artikel er echt niet meer om heen kan. Maar dat is een illusie....

Goed artikel! Ik denk elke keer weer, dat een schaap, na het lezen van zo'n artikel er echt niet meer om heen kan. Maar dat is een illusie....
Gast
donderdag 04 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner