Robert F. Kennedy: nepnieuwsopdringer Bill Gates controleert de effectiviteitsbepalingen van FactChecker en Politfact op vaccins

Bill Gates is ’s werelds grootste vaccinproducent en de grootste donor van de WHO en de CDC Foundation. Die agentschappen verkopen nu wapens voor zijn vaccinimperium. In januari 2019 had Gates door de WHO de “aarzeling voor het vaccin” de grootste “wereldwijde bedreiging voor de gezondheid” verklaard (met ebola, kanker, oorlog en resistente ziekteverwekkers), wat een wereldwijde #Pharma Gold Rush betekende om vaccins aan alle mensen op te leggen.

Gates bereikte een maximale donatie aan de voorzitter van het Intelligence Action Committee (PAC) van de Intelligence Committee-voorzitter Adam Schiff. In februari 2019 schreef Schiff aan Facebook, Google, Amazon en Pinterest en eiste dat ze ‘verkeerde informatie over vaccins’ censureren, een term die alle scepsis betekent ten aanzien van uitspraken van de overheid en de industrie over de veiligheid of werkzaamheid van vaccins – of ze nu waar zijn of niet. Schiff schrijft:

“Vaccins zijn zowel effectief als veilig. Er zijn geen aanwijzingen dat vaccins levensbedreigende of invaliderende ziekten veroorzaken.”

Dit was onjuiste informatie. Een jaar eerder had Schiff een wetsvoorstel ingediend om het administratieve budget van de Vaccine Court te verhogen tot $ 11.200.000 om de achterstand bij vaccinatieschade te verminderen. De rechtbank had al $ 4 miljard uitbetaald voor sterfgevallen en handicaps door vaccins.

Facebook en Pinterest zeiden dat ze zullen vertrouwen op de WHO en CDC van Gates om te zeggen welke online verklaringen “verkeerde informatie of bedrog” zijn. Facebook en Google huurden “FactChecker” (Politifact) in om verkeerde informatie over vaccins te censureren. De Gates Foundation is “FactChecker’s” grootste financier.

In zijn artikel ‘Fact Checker, a Propaganda Device’ concludeert onderzoeksjournalist Jeremy Hammond:

“Facebook maakt zich schuldig aan het verkeerd informeren van gebruikers over vaccinveiligheid. Ze hebben geen probleem met leugens over vaccinveiligheid en effectiviteit, zolang het bedoeld is om ouders over te halen hun kinderen te vaccineren.”

Op 4 mei 2017 verklaarde FactChecker de verklaring van Del Bigtree, “Vaccins bevatten aluminium en kwik, die neurotoxines zijn, en vaccins veroorzaken encefalopathie.” onjuist FactChecker legde uit: “Huidige gegevens tonen aan dat vaccins veilig zijn en geen toxiciteit of encefalopathie veroorzaken.”

Uit de bijlagen van de fabrikant blijkt dat veel vaccins aluminium en kwik bevatten en encefalopathie veroorzaken.

Met massale geschenken aan NPR & PBS kopen Gates vooringenomen vax-dekking van openbare media.

Ongeacht zijn ideeën, rijkdom, invloed en publiciteit, er bestaat geen twijfel over de uitkomst van Bill Gates ‘intenties met betrekking tot vaccins. Het zal niet zijn om de mensheid te redden.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?
Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner