Russin laat dochtertje (3) een week lang alleen dood verhongeren

Kinderspeelgoed en bloemen liggen buiten het huis om Kristina's nagedachtenis te eren. © social media / eastwest2news

Feesten in plaats van gezin: Een 21-jarige Russische vrouw liet haar 3-jarige dochter een week lang alleen. Het meisje verhongerde in een ijskoud appartement.

Maria P. (21), die net met haar partner had gebroken, sloot op 13 februari 2018 de deur achter haar om een week lang feest te vieren met vrienden. Wat niemand wist: Haar bijna 3-jarige dochter Kristina was nog steeds in het appartement.

Toen Kristina’s grootmoeder haar kleindochter een week later wilde feliciteren met haar derde verjaardag, vindt ze de peuter uitgehongerd in een volledig vies en ijskoud appartement. Volgens de Dailymail was het kind zo hongerig geweest dat het had geprobeerd waspoeder te eten.

Volgens de rechter werd Kristina naakt gevonden tussen wat restjes voedsel zoals yoghurt, kip en worstjes die haar moeder voor haar had achtergelaten. De verwarming was uitgeschakeld en er was geen water beschikbaar. De jonge vrouw uit Kirov (Rusland) wordt ervan beschuldigd haar dochter opzettelijk te hebben vermoord.

“Ze is volledig toerekeningsvatbaar, maar heeft een extreem zieke geest. Ze was zich bewust van het risico voor haar dochter. Dit is niets meer dan een wrede moord”, oordeelt de rechter op basis van de psychologische beoordelingen die van de 21-jarige in de afgelopen maanden zijn gemaakt, aldus de Heute.

P. benadrukt dat ze genoeg eten voor Kristina in haar appartement heeft achtergelaten. “Ik wilde absoluut niet dat ze zou sterven”, zei ze na een reeks tegenstrijdige verklaringen. “Er was echt genoeg eten”.

De rechter gelooft dit niet en ergert zich aan de vrouw die de deur achter haar sluit en gaat feestvieren. “Ze had een goede tijd terwijl haar kind verhongerde”. Toen P werd gearresteerd, zou ze geen emotie of spijt hebben getoond.

Irina P.’s 47-jarige moeder, wist niet dat haar dochter zo lang van huis was. “Als ik het had geweten, had ik voor mijn kleinkind gezorgd”, zegt de grootmoeder. “Ze vertelde me dat alles in orde was met Kristina. Ze loog ook tegen haar vrienden waar ze mee op stap was. Ze wisten ook niets”.

De 21-jarige Russische vrouw wordt geconfronteerd met een gevangenisstraf van minstens 20 jaar.

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner