Russische roulette voor kinderen is beter dan geen vakantie

De beslissing van de Gezondheidsraad om te adviseren kinderen geen boostershot te geven is ingeslagen als een bom.

In plaats van dat de vlaggen uitgaan omdat er op deze manier kinderen worden gered is bijna iedereen boos omdat de vakantie in het water dreigt te vallen.

De Gezondheidsraad neemt een toch wel heel onverwacht besluit door te adviseren om jongeren tot 18 jaar geen boostershot te geven.

Dat is opmerkelijk want de Gezondheidsraad wordt veelal gezien als een verlengstuk van de farmaceutische industrie en terecht gezien voorvallen uit het verleden. Wanneer dan dit Instituut adviseert om kinderen niet te vaccineren moet daar een goede reden voor zijn.

Russische roulette voor kinderen

Een reden zou kunnen zijn dat het voor veel mensen toch duidelijk begint te worden dat deze ‘coronavaccins’ toch voor heel veel sterfgevallen en vervolgschade zorgen. Dat men daarom dit besluit bij de Gezondheidsraad heeft genomen om zich alvast in te dekken voor de toekomstige rechtszaken.

 

Want, de ‘coronavaccins’ kunnen dodelijk zijn voor kinderen (ook voor volwassenen uiteraard) en de aan de ‘vaccins’ gerelateerde gevallen van myocarditis zijn helemaal niet zo onschuldig als de media en ‘experts’ ons willen doen geloven.

Dit is wat de Nederlandse overheid schrijft:

Na vaccinatie kan in zeer zeldzame gevallen een ontsteking van de hartspier (myocarditis) of een ontsteking van het hartzakje (pericarditis) ontstaan. Dit wordt bij kinderen van deze leeftijd maar heel erg weinig gezien. Als het voorkomt is het vooral na de 2e prik. Bij jongens is het 4 tot 5 keer gemeld per miljoen 2e prikken. En bij meisjes 2 keer per miljoen 2e prikken. Het beloop was mild met snel herstel.

Dit is de werkelijkheid:

videolink

Ook in Nederland komt dit voor. Denk nog maar even aan die 14-jarige jonden die dood neerviel op het hockeyveld omdat hij zich moest laten vaccineren om toch met vakantie of schoolreis naar Oostenrijk te kunnen.

Nu zien we vandaag in de media grote verhalen over hoe de reiswereld is geschokt omdat het besluit van de Gezondheidsraad de vakantie van veel gezinnen mogelijk zal bederven.

Het gejammer is niet van de lucht en men eist dat Wopke Hoekstra, als Minister van Buitenlandse Zaken, dit probleem onmiddellijk oplost met Brussel, want het kan toch niet zo zijn dat die kinderen geen prik kunnen krijgen waardoor de hele vakantie in duigen valt?

In een artikel in de gedrukte Telegraaf laten vertegenwoordigers van de reiswereld weten dat het goed zou zijn als kinderen toch een booster kunnen krijgen, ook al is met een toeristisch motief.

Hoeveel ouders zullen dan toch of linksom of rechtsom proberen ergens een ‘vaccinatie’ te halen zodat de Telegraaf weer een mooi plaatje kan laten zien van hoe graag de mensen wel niet een ‘vaccin’ willen?

Misschien is het toppunt nog wel de volgende Nederlandse kinderarts. Deze man, Károly Illi genaamd, zegt schaamteloos dat hoewel de boosters voor kinderen dan medisch gezien geen meerwaarde hebben, je er toch maar mooi mee op vakantie kunt.

Videolink

De reiswereld heeft duidelijk laten blijken waar zij voor staan. Geld verdienen aan vakanties is primair en als dan Russische roulette moet worden gespeeld met de levens van jongeren, dan is dat maar zo.

Want, het kan niet zo zijn dat de vakanties worden bedorven omdat jongeren geen prik kunnen krijgen.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers