Rutte geeft je zuurverdiende geld lachend weg: ‘Nederland is opnieuw verraden’

Premier Rutte heeft in Brussel toch ingestemd met een compromis voor honderden Europese miljarden voor het coronaherstelfonds. “Dit is voor Nederland aanvaardbaar,” zei Rutte. Er zullen niet veel mensen zijn die dat standpunt delen. Opmerkelijk is dat hij in mei nog zei dat er geen giften aan Zuid-Europa zouden worden gedaan.

“Dus terwijl vannacht onze miljarden zijn weggegeven aan de knoflooklanden, zullen Nederlandse pensioenen worden gekort. EU-solidariteit? Iemand die dit recht wil praten, is terminaal eurofiel!” reageert Tony Hellings.

Ria Caspers voegt toe: “10 jaar lang geen groei van het besteedbaar inkomen want euro- en EU-regels. Pensioenen niet geïndexeerd en korting dreigt. Nieuwe bezuinigingen want geld naar Zuid-EU. Rente 0% want Italië moet gered. Rutte, wat is er eigenlijk zo goed voor Nederland aan die nieuwe deal?”

Nederland is opnieuw verraden

“Mr. No Rutte zegt toch ja tegen EU-schuld. Hij is weer gedraaid zoals verwacht. Nederland is opnieuw verraden. Na een heel slecht toneelstukje geeft Rutte uw zuurverdiende geld lachend weg. En dan kan men nu beginnen aan het korten van uw pensioen,” schrijft Nexit-Denktank.

PVV-voorman Geert Wilders loopt leeg over onze premier. “Een hardwerkende vuilnisman wordt bedrogen door premier Rutte. De Italianen en Spanjaarden krijgen hun geld wél. Honderden miljarden aan leningen en giften. Door de vuilnisman en de rest van Nederland te betalen.”

“Waanzin! Miljarden weggegooid die we in ons eigen land hadden moeten besteden!” Op NPO Radio 1 zei hij dat Rutte door de knieën is gegaan en toch weer heeft getekend bij het kruisje.

BRIEFJE VAN JAN - Aan zetbaas Rutte | ThePostOnline

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 25 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner