Sadiq Khan: De terroristen haten ons voor onze diversiteit

De Londense burgemeester Sadiq Khan reageert op de aanval op de London Bridge met de bewering dat moslimterroristen ons haten voor onze diversiteit en dringt er bij de mensen op aan om te gaan winkelen.

Khan zei tijdens een interview met Sky News op zaterdag:

“Ten eerste moeten we onszelf eraan herinneren waarom we het doelwit zijn. Waarom valt een man als deze ons aan? Omdat hij een hekel heeft aan het feit dat we pluralistisch zijn, tolereren we elkaar niet alleen, maar respecteren, vieren en omarmen we elkaar. Hij haat het feit dat we als moslims, christenen, joden, rijken, armen, sikh, boeddhisten, leden van alle religies, degenen die dat niet zijn en leden van de LGBT+ gemeenschap heel goed met elkaar overeenkomen, en wat we moeten doen is onszelf eraan herinneren dat we een lichtbaken zijn voor de rest van de wereld. We vieren onze burgerlijke vrijheden, we hebben mensenrechten en zij haten dat, en het is echt belangrijk dat we er zeker van zijn dat we de juiste houding en lichaamstaal hebben om te laten zien, weet je wat, we gaan niet toestaan dat je ons naar beneden te krijgt”.

Khan’s verklaring is opmerkelijk gelijkaardig aan die van George W. Bush na 9/11 toen hij zei dat de terroristen ons haten voor onze “vrijheden” en er bij de Amerikanen op aandrong om te gaan winkelen.

Uit de Evening Standard: “Sadiq Khan: Trotseer het terrorisme door verder te gaan met je kerstinkopen

De burgemeester zei:

“Wat we niet mogen toestaan is dat onze manier van leven wordt verstoord door deze terrorist – dat is wat ze willen. Waar ik echt trots op ben, gisteravond, buiten het afgezette gebied in London Bridge en in delen van centraal Londen, waren er mensen die genoten van bars, restaurants en hun normale werk deden. Ik hoop dat mensen naar Londen komen om te winkelen voor Kerstmis [….]”

Terwijl dit alles gebeurde, werd de 22-jarige Louis Duxbury op vrijdag tot 18 maanden gevangenisstraf veroordeeld voor het tieren op Facebook tegen moslims in het kielzog van een nieuwe dodelijke terroristische aanslag in Groot-Brittannië in 2017.

Wat is de boodschap die we hier krijgen?

Negeer het terrorisme en het verscheuren van ons sociale weefsel en ga gewoon naar buiten en koop gewoon massaal geproduceerde consumptiegoederen.

Dit is de religie van het globalisme.

London Brigde slachtoffer engangeerde zich voor gevangenen zoals zijn moordenaar

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
Vrijdag 28 februari 2020