SCHOK: Gelekte documenten onthullen Wuhan-coronavirusinfecties tot 52 keer HOGER dan officiële Chinese cijfers

Als u vanaf het begin sceptisch was dat de Chinese autoriteiten nauwkeurig rapporteerden over het aantal Wuhan-coronavirusinfecties sinds de uitbraak in december begon, zijn uw instincten goed voor u. 

Het bleek dat ze dat niet waren, en nu zijn er documenten gelekt die zoveel bewijzen.

De Epoch Times meldde woensdag dat de uitbraak van het virus in de provincie Shandong in China veel erger is dan eerder door de regering werd verklaard, volgens verschillende officiële documenten die de nieuwsorganisatie heeft weten te bemachtigen.

De outlet meldde: 

Elke dag van 9 februari tot 23 februari rapporteerden de Shandong-autoriteiten het aantal infecties, volgens interne gegevens verzameld door de Shandong Centers for Disease Prevention and Control (CDC). De CDC hield een telling bij van het aantal mensen dat positief testte voor het virus tijdens het testen van nucleïnezuren – met behulp van een diagnostische kit om patiëntenmonsters te testen en te detecteren of ze de genetische sequentie van het virus bevatten.

De dagelijkse infectiegegevens van de CDC varieerden van 1,36 keer tot 52 keer meer dan de gegevens die officieel werden gepubliceerd door de Shandong-gezondheidscommissie en de National Health Commission van China, zo blijkt uit de documenten.

Vanaf 25 februari zei de provinciale overheid dat in totaal 755 infecties waren geïdentificeerd, maar in feite waren volgens het interne gelekte document 1.992 daadwerkelijk positief getest op het virus via nucleïnezuurtests vanaf 23 februari. 

Op 22 februari zei de provinciale overheid dat vier extra mensen positief met het virus waren gediagnosticeerd, maar in feite zei het interne document dat gezondheidsfunctionarissen hadden ontdekt dat 61 mensen daadwerkelijk positief hadden getest voor de dag.

En in de dagen sinds 23 februari laten officiële cijfers zien dat het aantal infecties afvlakt, hoewel er natuurlijk geen reden is om ze te geloven. Bijvoorbeeld, de National Health Commission meldde op 25 februari dat er slechts negen nieuwe gevallen van virus werden gediagnosticeerd buiten Wuhan City, het epicentrum van de uitbraak. 

“In feite,” meldde The Epoch Times, “had alleen Shandong dagelijks nieuwe infecties in de dubbele cijfers. Op 20 februari waren er nieuwe infecties, met 274 mensen die positief testten. “

Lees ook:  China weer geweldig maken

Terwijl veel geopolitieke experts bekend met de historische ondoorzichtigheid van de communistische regering in China al lang vermoedden dat Beijing niet nauwkeurig de besmettingspercentages rapporteerde, bieden de documenten het eerste substantiële bewijs van routinematige onderrapportage. 

Eerder had The Epoch Times werknemers geïnterviewd in uitvaartcentra in Wuhan die zeiden dat ze de klok rond moesten werken om het aantal lichamen bij te houden dat ze moesten verwerken.

Net zo Natural News meldde , waarbij eerder deze maand Chinese en Engelstalige media werden aangehaald, stroomden werknemers naar Wuhan City in reactie op oproepen voor meer hulp van begrafenisondernemers, van wie sommigen de Chinese valuta equivalent van $ 143 per uur betaalden. 

En het was duidelijk dat, met de aankondigingen van de functie, begrafenisondernemers geloven dat ‘zaken’ niet snel zullen vertragen –  een punt benadrukt door sommige lokale medische werkers die ook de ware ernst van de pandemie hebben onthuld.

“We hebben honderdduizenden monsters verzameld voor diagnose,” zei Wang Hui, hoofdverpleegkundige van het Wuhan Tongji-ziekenhuis, een van de meer dan 40 in de stad die aangewezen zijn als behandelcentra voor virussen, tijdens een recent media-interview. 

Gezondheidsexperts hebben lang getwijfeld dat China officieel virusinfecties rapporteerde op basis van hun eigen statistische modellen. Onlangs een groep Amerikaanse onderzoekers een vooralsnog niet-peer-reviewed artikel dat suggereert dat het totale aantal infecties en sterfgevallen door het coronavirus in China een factor 5 tot 10 hoger zou kunnen zijn.

In de VS gevestigde Chinese experts hebben gezegd dat de regering zaken te weinig meldt omdat communistische leiders burgers de indruk willen geven dat ze grip hebben op de pandemie. 

“Het [Beijing] probeert een beeld te creëren dat het grootste deel van het land veilig genoeg is om de productie te hervatten,” vertelde Tang Jingyuan aan The Epoch Times.

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties 1

TrotsNL op vrijdag 28 februari 2020 13:00

Tja, begint weer beetje druk te worden op aarde hè

Tja, begint weer beetje druk te worden op aarde hè
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner