By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Seksueel misbruik in het koninkrijk: Another Grooming Gang Scandal (Video)

Na de misbruikschandalen in Telford, Rotherham en Rochdale, is er nog een belangrijk geval van seksueel misbruik in het VK. Ook deze keer zijn de daders overwegend van Pakistaanse afkomst. Het reeds bekende schema wordt ook bevestigd voor de slachtoffers.

Ze zijn bijzonder kwetsbare, minderjarige blanke meisjes. Lang voordat het schandaal bekend werd, was er al een politieonderzoek waarbij 57 slachtoffers en 97 verdachten werden geïdentificeerd. Politie heeft zich echter gericht op de bestrijding van financieel gemotiveerde criminaliteit. Het onderzoek is beëindigd. Ten minste 8 van de verdachten bleven de ernstigste seksuele delicten plegen.

Het Manchester-schandaal laat zien wat een vreselijke impact politieke correctheid kan hebben.

Deze week hebben we de ware tol van politieke correctheid gezien. politieke correctheid is niet alleen irritant of dom. Het is niet alleen wakker studenten verbieden sombrero’s of scholen krijgen dubieus over ‘Baa Baa Black Sheep’. politieke correctheid vernietigt levens.

Een rapport over politie- en raadsmislukkingen in Manchester heeft aangetoond dat bendes van voornamelijk Pakistaanse mannen vrij waren om maximaal 57 meisjes te misbruiken nadat hoofdagenten en lokale ambtenaren een oogje dichtknopen voor dit vuile, wrede gedrag. Waarom wendden ze zich af? Mede uit angst om raciale spanningen op te wekken. Mede omdat ze zich zorgen maakten dat het onder de aandacht brengen van de verzorging en uitbuiting van voornamelijk blanke arbeidersklasse meisjes door Aziatische mannen ‘aanzet tot rassenhaat’ en multiculturele relaties zou kunnen schaden.

Laten we het duidelijk stellen: ze hebben meisjes opgeofferd aan politieke correctheid; ze dachten dat het behoud van de ideologie van multiculturaliteit belangrijker was dan het beschermen van meisjes tegen schade.

Lees door onder de videoÂŽs

De onafhankelijke evaluatie van verzorging en misbruik in Manchester in het midden van de jaren 2000, die gisteren werd gepubliceerd, zorgt voor grimmige lezing. Er staat dat er tot 57 slachtoffers waren, voornamelijk blanke meisjes tussen 12 en 16 jaar, en 97 potentiĂ«le daders, meestal mannen van ‘Aziatische afkomst’. De beoordeling maakt duidelijk, op basis van een deel van het verkregen bewijs, dat sommige van de misbruiknetwerken waren samengesteld uit ‘overwegend Pakistaanse mannen’. Dat wil zeggen, vergelijkbaar met Rotherham , Telford en andere delen van het Verenigd Koninkrijk, dit was een zaak met betrekking tot wat soms wordt aangeduid als een islamitische verzorgingsbende.

De meisjes werden verzorgd, seksueel misbruikt, geplooid met drugs en verkracht. Ze leden, in de woorden van de review, ‘het meest diepgaande misbruik en uitbuiting’. Maar er werd weinig gedaan om hen te helpen. Hun misbruikers werden niet berecht. En deze catastrofale mislukking werd gedeeltelijk gevoed door wat de beoordeling de bezorgdheid van de Greater Manchester Police over ‘gevoelige gemeenschapsproblemen’ noemt. Zoals een nieuwsbericht het samenvat, wilde de politie ‘niet gezien worden tegen [een] minderheidsgroep’. Als gevolg van deze pc-lafheid, van deze waanzinnige multiculturele gevoeligheid, ging het misbruik door.

De beoordeling richt zich op het tragische geval van Victoria Agoglia, een 15-jarig meisje in de zorg voor de sociale voorzieningen van Manchester, die stierf aan een overdosis heroïne in 2003. Sociale diensten wisten dat Victoria werd uitgebuit. Ze werd geïnjecteerd met heroïne door de bendes die haar gebruikten en misbruikten. Ze gaf aan verkracht te zijn. Schandalig werd er weinig gedaan om haar te helpen. Na haar dood zei de lijkschouwer dat ze erom bekend stond ‘seksuele gunsten te bieden’ – een weerzinwekkende manier om het seksueel misbruik van een minderjarig meisje door oudere mannen te beschrijven. Zoals de onafhankelijke beoordeling zegt, bevestigt een dergelijke kijk op Victoria en haar tragische lot ‘aanzienlijk de dwang en controle’ en ‘schrijnende ervaring’ waaraan ze werd onderworpen.

Denk hier eens over na: we leven in een tijd waarin de klacht van een vrouw uit de middenklasse over het horen van een seksistische grap of een korte hand op haar knie hebben een enorm schandaal wordt en zelfs de berichtgeving kan domineren, en toch een kwetsbaar arbeidersmeisje kan vreselijk echt misbruik ervaren en een lijkschouwer, beïnvloed door de visie van sociale diensten, zal het ‘seksuele gunsten’ noemen.

De politie van Greater Manchester lanceerde operatie Augusta na de dood van Victoria. Ze identificeerden 57 slachtoffers en 97 potentiĂ«le daders. Toch werd bijna geen van deze mensen voor het gerecht gebracht en werden hun ‘activiteiten [niet] verstoord’, zoals de recensie zegt. Dat wil zeggen, ze bleven misbruiken. Operatie Augusta werd vroegtijdig beĂ«indigd en middelen werden besteed aan andere, minder ‘gevoelige’ misdaden. Zoals de review zegt: ‘De autoriteiten wisten dat velen het meest diepgaand werden misbruikt en uitgebuit, maar beschermden hen niet tegen de daders’.

Dit is een schandaal van epische proporties. De organisaties die belast zijn met de zorg voor jongeren die het risico lopen misbruik te maken, hebben hun plicht niet gedaan. En ze verzuimden hun plicht te doen omdat ze de veren van de gemeenschap niet wilden verstoren; omdat ze geloofden, zoals zoveel van de gevestigde orde, dat gewone Britten een gemene racistische menigte zijn en als we horen over een Aziatische verzorgingsbende, zullen we gek worden. Ze laten hun ideologie – hun toewijding aan politieke correctheid en multiculturele censuur – hen afleiden van de taak om meisjes te beschermen tegen ‘het meest diepgaande misbruik en uitbuiting’.

De stilte rond verzorgende bendes, waarin grotendeels moslimmannen grotendeels blanke arbeidersklasse meisjes misbruiken, is lang genoeg geduurd. We hebben hierover een serieus debat nodig.

En toch is het zelfs moeilijk om erover te praten. Mensen worden racistisch gebrandmerkt als ze het ter sprake brengen. Je bent een islamofobe als je het hebt over de achtergrond van de meeste van deze mannen. Sarah Champion werd uit het schaduwkastje gegooid omdat ze durfde te schrijven over bendes van Pakistaanse mannen die meisjes misbruikten in haar kiesdistrict Rotherham. Corbynistas en moslimgroepen beschuldigden haar van racisme.

Deze onwil om te praten, laat staan ​​serieus nemen, het misbruik van honderden blanke arbeidersklasse meisjes in het hele land kan ook worden gezien in de reactie op het Manchester schandaal. Zoals sommige mensen erop wijzen, hebben veel van de kranten van vandaag dit verhaal niet geleid zoals we zouden verwachten, gezien het een enorm sociaal en politiek schandaal is. Wat meer is, feministen, zogenaamde progressieven en de naar verluidt pro-arbeidersklasse links zwijgen over de hele zaak.

Er zijn geen hashtags. Er is geen #MeToo- solidariteit voor deze misbruikte meisjes. Er zijn geen uitingen van bezorgdheid van links. Gewoon beschamend, laffe stilte. ‘Laat het verdwijnen’, is de houding van deze mensen. Inderdaad, deze week hebben we het werkelijk groteske spektakel van linksen gehad die meer bezorgdheid uitten over een hertogin, Meghan Markle , dan over 57 arbeidersklasse meisjes die ‘diep misbruik’ leden. Ze hebben meer tranen gelaten over een paar onbeleefde krantenkoppen over de pijnlijk bevoorrechte hertogin van Sussex dan over de onthulling dat arbeidersklasse meisjes op de meest vreselijke manier werden vernederd omdat de autoriteiten niet de moeite konden nemen om hen te helpen.

De hele dag gisteren dronken de babbelklassen rond over ‘blank privilege’ terwijl ze de rapporten over blanke, meestal arme meisjes in Manchester negeerden. De cognitieve dissonantie is compleet: ‘Alle blanke mensen hebben voorrecht’, roepen ze, terwijl een recensie het misbruik en de verkrachting van blanke meisjes door voornamelijk Pakistaanse bendes onthult.

We moeten hierover praten. We moeten het hebben over hoe de beschamende terughoudendheid van de officiële instantie om dit soort zaken te onderzoeken het misbruik heeft voortgezet. We moeten het hebben over hoe de stilte van de culturele elite over deze misdaden de slachtoffers verder denigreert en hen behandelt alsof ze de publieke sympathie niet waard zijn. We moeten het hebben over hoe de denigratie van de nieuwe elite van blanke arbeidersklasse-gemeenschappen als achterlijk en dom en trashy, het beeld van sommige mensen over deze gemeenschappen als onbelangrijk, als waardig van misbruik, zou kunnen ontsteken. En we moeten praten over hoe de ideologie van het multiculturalisme, de pc-onwil om de spanningen en verdeeldheid van de gemeenschap onder ogen te zien, het land schaadt.

Als we hier niet over praten, blijven extreemrechtse elementen kilometers maken met dit probleem, blijven meisjes misbruikt worden en zullen de verdeeldheid van de samenleving nooit worden aangepakt. Alleen eerlijkheid en stevigheid kunnen ervoor zorgen dat deze dingen niet meer gebeuren.

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
04 december 2020
Vandaag bij een bouwmarkt ook getuige geweest van een hel...

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020