Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op

Je weet maar nooit hoe zo’n virus het misschien voor elkaar krijgt om zich te verstoppen in een chocoladeletter of zich vastklampt aan het papier met jouw gedicht. 

Daarom het dringende advies ook thuis een muilkorf te dragen tijdens het sinterklaasfeest en in België mag van de gasten in huis, alleen het knuffelcontact naar de WC.

in coronatijd, mondkapje, geen, afspraak dokter, sinterklaas vieren

Wat na bijna een heel jaar covid-19 duidelijk is geworden is dat de angst van de mens een kracht is die de veroorzakers van die angst in staat stelt om fenomenale veranderingen door te voeren in een maatschappij die zo langzamerhand onherkenbaar is geworden.

Een land dat bijna zes maanden lang heeft gehoord van overheid en instanties zoals het RIVM dat mondkapjes niet werken en die braaf rondlopen met muilkorven alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

De weinige mensen die niet zonder het zelf te weten zijn ingewijd in de covid-19 sekte lopen rond en vragen zich af op welke planeet ze in 's hemelsnaam terecht zijn gekomen.

Zoals het volgende verhaal dat wij tegenkwamen, ergens op Facebook:

Achtervolgd door Boa's op Den Haag Centraal station...

Onze maatschappij is volledig verziekt door deze nieuwe muilkorven wet. Ik moest een klein stukje lopen door het station van Den Haag vandaag. Aangezien die ondingen ook verplicht zijn in het OV had ik het niet op in het station. Gelijk loopt een bewapende BOA op me af en zegt dwangmatig dat ik dat ding ook op perron en station moet dragen Ik ben letterlijk 20 meter van de uitgang en loop al discuserend door met deze gast.

Vervolgens dreigt hij een boete te gaan uitschrijven, ik vraag naar zijn legitimatie en die toont hij 1 seconde. Inmiddels hebben nog 3 BOA's zich achter mij aangesloten met allerlei intimiderend walkie-talkie verkeer gaande. Ik loop gewoon door naar de uitgang en naar buiten.

Maar dat was het nog niet, stap ik in de tram met muilkorf onder neus, ik denk waarom gaat dat ding niet rijden. Ja hoor, de vrouwelijke bestuurder roept tot 3 keer om dat ze niet vertrekt omdat niet iedereen het achterlijke kapje op de juiste manier draagt... ik dus waarschijnlijk want ik stap uit en ze rijdt weg!!!

Wat een verschrikkelijke nachtmerrie zijn we in belandt mensen. Volledige controle, grote vijandigheid onderling, vrijheid is compleet ingenomen. Ik heb er geen woorden meer voor wat hier gaande is

PS op de foto zie je dat ze zelf ook niet eraan meedoen, en toch reizigers dwingen...

boa corona mondkap

Overal waar je kijkt komt de krankzinnigheid je tegemoet en begin je af en toe soms bijna aan je eigen verstand te twijfelen en verwacht je elk moment wakker te worden uit een vreselijke droom.

In ons land is het absurd wat er allemaal gebeurt, maar in België is het nog krankzinniger.

Daar mag je alleen vier mensen op bezoek hebben mits dat gebeurt in de tuin. Lekker gezellig in december met een koude loeiende wind om de oren en de regen die naar beneden plenst. Maar, daarmee ben je er nog niet.

Bij onze buren kennen ze het begrip “knuffelcontact”. Nee, dat is niet het Belgische woord voor schoonmoeder, maar het is iemand die bij je thuis mag binnenkomen en waarbij je geen afstand en zo hoeft te bewaren. Voor de Nederlanders hebben ze er een speciale uitleg bij gedaan. (Voor alle duidelijkheid, beste Nederlanders, een knuffelcontact is niet per se een knuffelmaatje of seksbuddy.) Niet per se zeggen ze, kan dus wel in bepaalde situaties klaarblijkelijk.

Nu we dat hebben opgeklaard gaan we terug naar de Belgische tuin. Hier mogen onze zuiderburen tot wel vier gasten ontvangen, mits ze voldoende afstand van elkaar houden. Allemaal rond een gezellig vuur zal niet gaan, omdat je dan te dicht op elkaar staat.

Maar, nu wordt het problematisch: Want als één van je gasten naar de WC moet en het is geen knuffelcontact, dan zal dat helaas niet gaan, want dat is verboden. Alleen het knuffelcontact heeft dat privilege en de rest moet maar hopen dat er voldoende geschikte bosjes in de buurt zijn.

Echter, er is nog een probleem. Want als de gasten door je huis moeten om zo in de tuin te komen, gaat het feest niet door. Je mag alleen vier gasten in de tuin ontvangen als deze in die tuin kunnen komen zonder door je huis te gaan. Als je geen aparte ingang hebt voor je tuin, dan zullen je gasten misschien gedwongen worden om over muren te klimmen. Dus zorg voor voldoende ladders in dat geval.

Ook in ons land zal de komende dagen gezellig feest gevierd worden en die Nederlanders zullen dat waarschijnlijk binnendoen. Sinterklaas is tenslotte in het land en dat is voor veel gezinnen toch nog een leuk (kinder)feest, ondanks alle corona en Zwarte Piet ellende.

Maar, wacht ook daar ligt dat vreselijke virus op de loer. Deze onzichtbare vijand kan overal toeslaan en daarom wordt er voor mensen die gasten ontvangen met Sinterklaas dringend geadviseerd om hen als onderdeel van de festiviteiten te maskeren.

Het Nederlandse toonaangevende medisch tijdschrift de Margriet weet hoe het hoort:

Voor bezoek dat je thuis mag ontvangen geldt momenteel een maximum aantal van drie mensen. Of dit aantal verandert voor de feestdagen is nog niet duidelijk. Verwacht jij bezoek tijdens de feestdagen? Dan is het aan te raden extra mondkapjes in te slaan.

Mensen die thuis gasten ontvangen zouden namelijk een mondkapje moeten dragen als het niet mogelijk is voldoende afstand te houden. Dat adviseert de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Ook als onzeker is of ruimtes voldoende zijn geventileerd wordt een mondmasker aanbevolen.

Zie je het voor je: Een aantal gemaskerde wezens die al mompelend vanachter hun maskers een onverstaanbaar Sinterklaasgedicht voorlezen?

We kwamen de volgende afbeelding tegen die precies illustreert wat er mis is in ons land.

normale coronamensen


En dan heb je in ons land ouders van kinderen die er niet voor terugdeinzen omhun eigen kinderen en liefst ook die van anderen, te martelen.

Bezorgde ouders stappen naar de rechter om strengere coronamaatregelen af te dwingen op middelbare scholen. De Stichting Protect Everybody, waar verschillende actiegroepen in worden vertegenwoordigd, daagt de Staat vandaag in een kort geding.

Ouders willen een mondkapjesplicht in de klas en handhaving van de anderhalve meter tussen leerlingen.

Een krankzinnig geworden land en een land dat met iedere dag die voorbij gaat enger wordt. Grote tentenkampen en legervoertuigen om toch maar vooral van zoveel mogelijk mensen DNA af te nemen. De volgende opname is gemaakt in Eindhoven.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 29 mei 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers