By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

DoD vs. CIA-vuurgevecht in Frankfurt terwijl geheime oorlog tegen de diepe staat over de hele wereld raast!

Op dit moment woedt er een heimelijke oorlog over de hele wereld, waarbij Trump’s DoD en DIA (Defense Intelligence Agency) het opnemen tegen black hat deep state facties die de CIA leiden.

Het goede nieuws is: Trump wint!

Zoals u wellicht al weet, lanceerde de DoD een inval op een door de CIA gerunde serverfarm in Frankfurt, Duitsland, om servers te beveiligen die bewijzen bevatten van CIA-inmenging in de verkiezingen van 2020 (d.w.z. achterdeurmanipulaties van verkiezingsresultaten via Dominion-stemmachines). Maar er komt nu nieuwe informatie naar boven die erop wijst dat er een vuurgevecht heeft plaatsgevonden op de server farm-faciliteit, waarbij eenheden van de US Army Special Forces betrokken waren, die samenwerkten met door de CIA opgeleide paramilitaire eenheden die vanuit Afghanistan waren ingevlogen om de faciliteit te verdedigen.

Een CIA-officier werd gedood tijdens het vuurgevecht en hij wordt nu in de reguliere media gemeld als “vermoord in Somalië”. Vijf soldaten van het Amerikaanse leger werden ook gedood, en ze worden weggeroepen als zijnde omgekomen bij een “helikoptercrash” in Egypte.

Ondanks de doden werden de servers met succes overgenomen door de DoD, en die servers werden overgedragen aan de privé-inlichtingengroep van president Trump, die nu opnieuw wordt geleid door generaal Michael Flynn, die onlangs gratie kreeg en nu topgeheime informatie mag verwerken, sinds zijn veiligheidsmachtiging is hersteld.


.

Hier is waar dit interessant wordt:

Sidney Powell staat op het punt om deskundige getuigen uit te rollen in de rechtszaken in Georgia en Michigan. Een van deze getuigen heeft de details van de stemdiefstal ontvangen die op twee manieren zijn verkregen: 1) het cyberwarfare-programma “Kraken” van de DoD, en 2) informatie die is gevonden op de servers die zijn verkregen tijdens de meerdere invallen. (Er waren ook invallen bij serverfarms in Barcelona en Toronto, zo wordt ons verteld.)

Een van deze getuigen is dr.Keshavarz-Nia, een bekende onderzoeker op het gebied van cybercriminaliteit, die een lange geschiedenis heeft in samenwerking met de Amerikaanse militaire contraspionage, evenals met de NSA en de CIA.

Hij heeft nu beëdigde verklaringen aangeboden aan Sidney Powell, die kunnen worden bekeken via deze link.

Zijn uitspraken zijn onder meer:

Ik heb eerder grote misbruikbare kwetsbaarheden ontdekt in DVS en ES&S die een snode operator in staat stellen gevoelige functies uit te voeren via de ingebouwde geheime achterdeur. De achterdeur geeft een operator toegang om systeemupdates en testen uit te voeren via internet zonder detectie. Het kan echter ook worden gebruikt om ongeoorloofde activiteiten uit te voeren, zoals het verschuiven van stemmen, het verwijderen van stemmen of het toevoegen van stemmen in realtime … Ik concludeer met groot vertrouwen dat de verkiezingsgegevens voor 2020 zijn gewijzigd in alle strijdtonelen, wat resulteerde in honderdduizenden stemmen die zijn uitgebracht voor president Trump worden overgedragen aan vice-president Biden.

En zo is de cirkel rond: DoD-troepen zetten cyberoorlogswapens (“Kraken”) en troepen (Special Forces, onder het Amerikaanse leger) in om fysieke servers te verwerven, alle informatie die uit deze operaties wordt afgeleid, wordt geëxtraheerd door DIA forensische analisten, vervolgens wordt het overgedragen aan verschillende deskundige getuigen die bereid zijn onder ede te getuigen, wat ertoe leidt dat de rechtbanken de frauduleuze stemmanipulaties in de swing states teniet zullen doen.

Dit is hoe Trump meer dan 300 verkiezingsstemmen krijgt en zijn tweede termijn als president veiligstelt. Als dit lukt, zullen deze onthullingen ook de Democratische partij volledig vernietigen en ertoe leiden dat duizenden verraderlijke actoren de gevangenis in gaan voor hun rol in deze poging tot cyberoorlogsverkiezingsdiefstal om de regering van de Verenigde Staten omver te werpen.

Luister naar de volledige situatie-update voor de volledige, puntsgewijze uitleg van alle details:

 

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.


"Deep State" by canonsnapper is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

© worldunity.me

 

Reacties 1

Gast - Marcel op dinsdag 01 december 2020 21:15

Thnks 👍

Thnks 👍
Gast
zondag 17 januari 2021

Jouw account

New World Order
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Agenda

Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Willekeurig archief bericht
12 december 2020